Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Land Rover Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Geleneksel İngiliz lüksü ile her türlü araziye uygun kabiliyetin benzersiz bir karışımını sunan Land Rover, lüks bir SUV'un ne olması gerektiğini en iyi şekilde tanımlar. Teknolojisi, güvenlik özellikleri ve arazi sürüş becerisiyle otomotiv pazarında önemli bir yerdedir. Kendini ifade eden lüks ve çok yönlü otomobilleri ile tanınır.

Motor seçenekleri ve diğer üstün özelliklerle en seçici alıcıların zevkine uyacak şekilde özelleştirilebilmeye imkân tanır.

Land Rover'ı Tanıyın

Land Rover tarihi, 1885 yılında İngiltere'de bir bisiklet üreticisi olan Rover Company ile başlar. 1947 yılında bir araba silueti çizilir ve ilk Land Rover modelinin tasarımı gelir.  Orijinal Land Rover, 1948'de Amsterdam otomobil fuarında dünyaya tanıtılır ve araç o zamandan bu yana yetmiş yılı aşkın bu süre içerisinde çok yol kat eder.

Zamanla, modeller ve gövde stilleri değişir, ancak yüksek kaliteli ürünler ve malzemeler kullanmaya olan bağlılık her zaman aynı kalır. Dünya çapında köklü bir geçmişe sahip araç, yenilik ve yeteneğin eşsiz birleşimi ile Land Rover serisini geliştirmeye ve herkesin keyif alacağı lüks modeller yaratmaya devam eder.

Üstün Arazi Kabiliyeti ve Yüksek Teknoloji Land Rover Modellerinde

Land Rover modelleri satın alabileceğiniz en iyi ve lüks SUV'lar arasında yer alır. Tüm modeller son derece iyi donanımlı olarak gelir ve neredeyse sonsuz sayıda kişiselleştirme seçeneği sunar. İç yapıları ile pratik ve geniş bir otomobil olmaya devam ederler. Şeritten ayrılma uyarısı ve otonom acil frenleme standart olarak sunulur; ancak alıcıların kör nokta izleme, uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit tutma ve çok daha fazlasını eklemesine de olanak verir. İyi bir sürüşe sahip yapıları, mesafeleri kolay ve sakince almaya yarar. Motor ses seviyesinin az olması güven verici sürüş deneyimini daha huzurlu hale getirir.  

Land Rover birçok premium özelliğe sahiptir. Bu olanaklardan bazıları ekstra kalın cam ve ses yalıtımı, kabin hava iyonizasyon sistemi ve hareketle etkinleştirilen açılır tavan düzlemini içerir. 40 derece yatırılabilen ve düz katlanabilen arka koltuklar da mevcuttur. Dahası, koltuk ısıtma, soğutma ve masaj gibi özellikleri kontrol etmek için Land Rover akıllı telefon konfor kontrol uygulamasını kullanabilirsiniz.

Land Rover araba, geniş camları ve uyumlu, şık iç kabin ambiyansı ile harika bir yol hissi sunar. İnce detayları ve sportif yapısı bir SUV'un nelerde iyi olması gerektiğine çok net bir şekilde odaklanır. Uzun mesafeler ve zorlu koşullarda dahi verimli bir yol arkadaşıdır. Standart havalı süspansiyon aracılığıyla gövdesini iyi kontrol eder ve çoğu zaman bir limuzinin yetkinliği ile sürüş yapar.

Land Rover SUV, standart dört tekerlekten çekiş, gelişmiş bağlantı ve güvenlik özellikleri ve çok sayıda deri koltuk çeşidi içeren en çeşitli SUV seçeneklerinden birine sahiptir. Range Rover ve Discovery olarak iki aileye ayrılan yedi araçlık bir seri sunar. Bu seri; Range Rover, Sport, Velar, Evoque ve Discovery, Sport ve Defender'dan oluşur.

Size Hitap Eden 2. El Land Rover Modelleri OtoSOR’da!

Land Rover fiyatları, seçilen model ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre değişir. Güçlü teknolojisi, konforlu sürüşü ve çarpıcı tasarımıyla Land Rover 2. el modelleri her zaman tercih edilir. Hem yolda hem de arazide yetenek ve performanstan ödün vermeden lüks, konfor ve stili en önemli öncelikleri haline getiren başarısı kanıtlanmış bir SUV'dur. Otomobil piyasasında oldukça geniş ve önemli bir yere sahip ikinci el Land Rover fiyatları ve modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Etkileyici teknolojileri, eşsiz off-road yetenekleri Land Rover modellerini favori haline getirir. Beğendiğiniz Land Rover'a sahip olmak ve zarif tasarımı, güvenilir özelliklerini yaşamak için web sitemizde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve uygun vadeli otomobil satın alım sistemimizle hemen tanışın.