Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Ford Fusion Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

2002 ile 2012 yılları arasında üretilen Ford Fusion, markanın MPV sınıfında konumlanan kompakt araç modellerinden biridir. B segment bir otomobil olan Fusion yerden yüksek karoseri, geniş iç hacmi, pratik sürüş özellikleri ve güçlü motor seçenekleri ile öne çıkar. 2012 yılında yerini B-MAX modeline bırakan Ford Fusion yakıt verimliliği, sağlamlığı ve ferah kullanım alanları sayesinde ikinci el piyasasının tercih edilen modelleri içinde yer almayı başarmıştır.

Çok Yönlü Ford Fusion'ı Yakından Tanıyın!

Keskin hatlar, yerden yüksek gövde, kompakt tasarım ve çok yönlü sürüş özellikleri Ford Fusion modellerini tanımlamak için kullanılabilir. Sinyal lambaları ile bütünleşmiş asimetrik farlar, uzun stoplar ve minimalist çizgiler Fusion’un genel tasarımını oluşturan detaylardır. Bu yalın detaylar aracın iç bölümünde de kendini gösterir. Kokpitin tam ortasına konumlandırılan klima butonları ve ses sistemi, okuması kolay gösterge paneli, üç kollu geniş direksiyon ve geniş camlar sürüşü daha pratik ve konforlu hale getirir.
Ford Fusion geniş donanım seçenekleri sayesinde kullanımı pratik ve güvenli araçlardan biridir. ABS fren sistemi, merkezi kilit sistemi, çift ön hava yastığı, elektrik ısıtmalı aynalar, elektrikli camlar, klima, alaşım jant, sis farları ve alarm gibi donanımlar giriş seviyesinden itibaren birçok modelde yer verilen özellikler arasında gösterilebilir. Otomatik cam silecekleri, koltuk ısıtma, yol bilgisayarı, Bluetooth ile sesli komut ve ESP güvenlik sistemi benzeri özellikler ise üst modellerde bulunan donanımlardan bazılarıdır.

Her Kullanıma Uygun Ford Fusion Modelleri

Donanım seviyesine uygun olarak Cool, Lux, Comfort, Collection ve Urbanite gibi isimlerle sunulan Ford Fusion, her bütçe ve tarza uygun model alternatiflerine sahiptir. Ön konsolda yer alan açılabilir gözler, vites önündeki bardaklıklar, kullanışlı torpido gözü ve araç kapılarında bulunan geniş hazneler sayesinde gözlük, şişe, bardak, telefon ve evrak gibi eşyalar kolayca muhafaza edilebilir. Direksiyon kolları üzerine eklenen ses kontrol butonları da ses sistemini güvenli ve kolay bir şekilde yönetebilmeye olanak tanır. Donanım seviyesine bağlı olarak renk, tasarım, motor, sürüş sistemleri ve aksesuar seçeneklerinde farklılıklar görülebilir.
Esnek kullanım özellikleri ile öne çıkan Ford Fusion otomatik veya manuel vites seçenekleri içinden tercih edilebilir. Aynı şekilde aracın benzinli ve dizel motor alternatifi bulunur. Ford Fusion 1.6 tek benzinli motor seçeneğidir. Atmosferik 1.6 benzinli motor, 100 beygir güç ve 146 Nm tork değerleri ile günlük kullanım için yeterli performansa sahiptir. Turbo dizel motorla gelen 1.4 TDCi ve 1.6 TDCi Ford Fusion modelleri de oldukça popülerdir. Ortalama (100 km'de) 4,4 litre yakıt tüketen 1.4 TDCi dizel motor son derece ekonomiktir.

İhtiyacınıza En Uygun İkinci El Ford Fusion’a OtoSOR Kolaylığıyla Sahip Olun

Günlük kullanıma uygun yapısı ile öne çıkan Ford Fusion, hayatı kolaylaştıran araçlar içinde yer alır. Koltukları katlayarak bagaj kapasitesini arttırabilirsiniz., Tavan üzerine port bagaj eklemek veya arka alana çocuk koltuğu yerleştirmek gibi işler zahmetsizce gerçekleştirilebilir. Son derece kompakt bir araç olan Ford Fusion ikinci el piyasasında da hızlı el değiştirebilen otomobillerden biridir. İkinci el Ford Fusion fiyatları ise aracın modeli, üretim yılı, kilometresi, kondisyonu, motor türü, şanzıman türü ve donanım seviyesi gibi detaylara bağlı olarak farklılık gösterebilir. Siz de bütçenize uygun ikinci el Ford Fusion modeline OtoSOR avantajları ile sahip olabilir, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmalarından müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla ekspertiz yaptırabilir, yeni aracınızı minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade olanaklarıyla satın alabilirsiniz.