Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El BMW M Serisi Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Günümüzde BMW’nin Motorsport yönünü simgeleyen M markası, 1972 yılında BMW Motorsport GmbH adıyla BMW’nin motor sporları bölümü olarak kuruldu. Yıllar boyunca European Touring Car Championship gibi pek çok yarışta başarıların gelmesinin ardından 1978 yılında ilk kez M markalı binek araç piyasaya sürüldü. M markalı ilk araç olan M1 E26, döneminde Ferrari BB 12 gibi önemli rakiplerin arasında yer alan süper otomobillerden birisiydi. Günümüzde ise artık M modelleri; BMW M3, M5 ya da M8 gibi BMW’nin mevcut modellerinin daha yüksek performans için güçlendirilmiş versiyonları olarak karşımıza çıkıyor. M serisi sadece arabalarda değil aynı zamanda BMW M1000RR gibi BMW’nin motosiklet modellerinde de yüksek performansı ve yarışçı ruhu simgeliyor. 
 

İkinci El BMW M Serisi Modelleri

BMW’nin M modeli olmayan serisi oldukça sınırlı. Hatta sadece Business segmente hitap eden 7 serisi, Z1 ve kompakt SUV modellerinde M modeli bulunmadığı biliniyor. Sedan serisi olan BMW M3’ün kökleri 1986 yılında çıkan efsane M3 E30 modeline kadar dayanıyor. Günümüzde M3 Competition Sedan gibi 510 bg gücünde M TwinPower turbo motora sahip 3 Serisi kompakt Sedan modelleri, yüksek performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. BMW M3 Serisi Touring modelleri ise uzun yola çıkmayı seven ailelerin yüksek performans beklentisine yanıt veriyor. Daha güçlü motor seçenekleri, daha keskin sürüş dinamikleri ve daha agresif dış tasarımıyla BMW M3 benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 
 
BMW M4 serisi ise yenilikçi tasarım anlayışıyla üstün performansın bir araya geldiği modellere sahip. M4 Competition Coupé ve M440i xDrive Coupé günlük kullanıma yönelik üstün performanslı araç arayanlar için en ideal modeller arasında yer alıyor.
Araç kullanma deneyimini üst noktaya taşımak isteyenler tarafından üstü açılabilen BMW M4 Cabrio modeli yoğun bir ilgi görüyor.
 
Business Sedan sınıfına hitap eden 5 serisinin konforunun yanı sıra atik ve sportif bir araç isteyenler için BMW M5 biçilmiş kaftan. BMW M5 F90 Competition ve BMW M550i xDrive Sedan ince düşünülmüş teknik ve tasarım ayrıntılarına ek olarak M modellerinin bir BMW’ye katabileceği her şeye sahip.
 
2018 yılında uzun bir aradan sonra tekrardan yollara dönen 8 serisi BMW’nin son yıllarda yaptığı en iyi atılımlardan birisi olarak kabul görüyor. BMW M8 harika bir Grand Tourer’ın yüksek performansıyla ne kadar iddialı olabileceğinin bir göstergesi. Üstelik Cabrio ve Gran Coupé serisi ile BMW M8 ailesi genişleyerek daha farklı kitlelere de hitap ediyor. 
 
BMW M serisi sadece bir otomobili değil 50 yıldan uzun bir geçmişe dayanan otomobil sporları ve yarış kültürünü simgeliyor. BMW’nin otomobil sporlarındaki üstün başarısı, binek otomobillerinde M serisi ile karşımıza çıkıyor. Farklı segmentte çok sayıda motor seçeneğine ve donanım paketlerine sahip M modelleri performans söz konusu olduğunda üst düzey bir tatmin sağlıyor. BMW M fiyatları da bu noktada değişiklik gösterebiliyor. Farklı donanım paketleri ve motor seçenekleri M serilerinin fiyatlarını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor. 
 

Yüksek Performanslı İkinci El BMW M Serisi Modelleri OtoSOR'da

Her ne kadar M serisi içerisinde farklı segmentten modeller bulunsa da ortak olan en önemli noktalardan bir tanesi performans. 2. el BMW M alırken ihtiyaçlarınıza uygun segmentte yer alan bir modeli seçebilir ve seçiminizle performans beklentinizden ödün vermeyeceğinize emin olabilirsiniz. İkinci el BMW M Serisi modellerinden biri ilginizi çekiyorsa OtoSOR’da istediğiniz özelliklere sahip bir BMW M modeli bulabilirsiniz. Avantajlı peşinat ve taksit seçenekleriyle OtoSOR ile araç sahibi olmak için siz de hemen bize ulaşabilirsiniz.