Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Şehir içi ve şehirlerarası sürüşlerde üstün güvenlik ve konfor deneyimi sunan Volvo S90, araba tutkunlarının gözdesi olmayı başarır. İlk otomobilini 1927 yılında İsveç’te piyasaya süren Volvo, kurulduğu ilk tarihten itibaren başarısını korumayı başarır. Yaklaşık 100 ülkede yaygın bir kullanıcı kitlesine hitap eden Volvo, geliştirilmiş serileriyle de dikkatleri üzerine çeker. 2015 yılında üretilerek banttan indirilen ve trafikteki dikkat çeken araçlar içerisinde yer alan Volvo S90, çarpıcı Sedan tasarımıyla beklentileri karşılamayı başarır.

Üstün Güvenlik Özellikleri Sunan Volvo S90’ı Yakından Tanıyın!

Volvo Car Group tarafından tasarlanarak kullanıma sunulan S90 model ikinci el araç, tarzınızı en iyi şekilde yansıtırken güvenlik endişelerinizi ortadan kaldırır. Volvo S90 2022 model araçların geliştirilmiş güvenlik düzeyleri, ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli seyahatler gerçekleştirmenize olanak tanır. Hem şehir içi hem şehirlerarası kullanımlarda Volvo S90 ile eşsiz bir deneyim elde edebilirsiniz.

Teknolojik gelişmeler yakından takip edilerek tasarlanan Volvo S90 2023, internet tabanlı medya sistemiyle yolculuklarınıza keyif ve eğlence katar. 5 kişilik iç tasarımının yanı sıra geniş bagaj hacmiyle de beklentilere yanıt vermeyi başaran Volvo S90, Sedan sınıfının önde gelen araçları içerisinde yer alır. Konfor ve kalite noktasında üst düzey bir performans ortaya koyan Volvo S90, kendi sınıfı içerisinde üstün bir başarı sergiler. 2015 yılından günümüze kadar her yeni modelinde teknoloji, güvenlik, konfor ve performans noktalarında kendini geliştirmeyi başaran Volvo S90 ile sizler de yolculuklarınızı sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Şık Tasarımı ve Yüksek Performans Özellikleri ile Volvo S90

Dizel/4 silindir motor tipiyle güçlü ve üstün bir performans ortaya koyan Volvo S90, 100 km hıza 7 saniyede ulaşabilir. Güçlü motoruyla son derece konforlu bir sürüş deneyimi sunan ikinci el Volvo S90 araçları, düşük yakıt tüketimiyle de dikkatleri üzerine toplar. Şehir içinde 100 km’de 5,7 litre yakıt harcayan Volvo S90, şehir dışında 100 km’de 4,3 litre yakıt harcar. Ortalama 4,8 litre yakıt tüketimiyle ekonomik açıdan da beklentileri karşılar.

Hem lüks hem konfor odaklı tasarımıyla farklı tarzlara aynı anda hitap etmeyi başaran Volvo S90 D5, geniş iç tasarımı ile ferah bir deneyim yaşatır. 360 derecelik kamerasıyla sürüş sırasında çevreden gelen tehditler için uyarılarda bulunan Volvo S90, güvenlik önlemlerini en üst seviyeye taşır. Google Play ve CarPlay özellikleriyle aracınızda dilediğiniz gibi eğlenebilir, medya ekranından; navigasyon, müzik çalar, yol takip bilgisi gibi uygulamalara kolayca ulaşabilirsiniz. Sesli komut sistemi ile aracınızla iletişim kurabilir, talimatlarınızı konuşarak iletebilirsiniz. Şerit takip sistemi, nesne algılama sensörü, ani fren desteği ile son derece güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

Hayallerinizi Süsleyen Volvo S90’a OtoSOR Fırsatlarıyla Ulaşın!

Lüks iç tasarımı, dayanıklı üretim materyalleri ve üstün performansıyla adından övgüyle söz ettirmeyi başaran Volvo S90, geniş iç hacmiyle de dikkatleri üzerine toplamayı başarır. Şehir içinde sevdiklerinizle birlikte güvenli sürüşün keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan Volvo S90, cazip fiyat ayrıcalıklarını da beraberinde getirir. Volvo S90 fiyat listesi, aracın yılına ve paketine göre değişkenlik gösterdiğinden seçim yaparken tüm kriterlerin detaylı bir şekilde incelenmesi önerilir. Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanıyla hayalinizdeki araca ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR, güvenli alışveriş imkanı sunar. Hayalinizdeki Volvo S90 modeline OtoSOR ayrıcalıklarıyla ulaşabilir, başvurunuzun onaylandığı gün içinde aracınıza sahip olabilirsiniz.