Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
İlk olarak 2008 yılında üretilerek piyasaya kazandırılan Volvo S60, göz alıcı tasarımı ve üstün performansıyla sınıfının önde gelen araçlarından biri olmayı başarır. Spor Sedan olarak adından övgüyle söz ettirmeyi başaran Volvo S60 hem estetik hem de konfor beklentilerine yanıt verir. Kaliteli üretim materyalleri, özgün tasarımı ve güçlü performansıyla kullanıcılarından tam puan almayı başaran Volvo S60, otomotiv sektörünün öncülerinden biri halindedir.

Benzersiz Tasarımı ile Volvo S60’a Yakından Göz Atın!

Çarpıcı Sedan tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan Volvo S60 2022, özgün tasarımıyla benzersiz bir görünüm ortaya koyar. Otomotiv devlerinden biri olan Volvo tarafından geliştirilerek trafiğe kazandırılan S60 modeli, estetik ayrıntılarıyla beklentileri karşılamayı başarır. Kendinizi özel ve güvende hissetmeniz için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan Volvo S60 2. el araçlar, üstün teknolojik imkanlardan faydalanılarak üretilir. Böylece sürüş esnasında üst düzey konfor ve keyif elde etmeniz mümkündür. Volvo S60 modelinin farklı paketleri, çeşitli ihtiyaçlara yanıt vermek üzere özel olarak hazırlanır.

Farklı zevklere ve beklentilere yanıt vermek üzere özel olarak tasarlanan Volvo S60, Plus ve Ultimate seçeneklerini kullanıcılarına sunar. Otomobilinizi seçerken tarzınız ve beklentileriniz doğrultusunda bir tercih yapmanızı mümkün kılan Volvo S60, renk noktasında da zengin bir çeşitlilik sunar. 2023 model araçlarda öne çıkan; “Crystal Beyaz, Onyx Siyah, Denim Mavi, Fusion Kırmızı, Thunder Gri, Platinum Gri, Silver Dawn, Bright Dusk” renkleri arasından tarzınız ve beğenileriniz doğrultusunda bir seçimde bulunabilirsiniz.

Konforlu ve Güvenli Sürüşün Adresi Volvo S60

Sürüş esnasında maksimum düzeyde performans elde etmek ve güvenli sürüş ayrıcalıklarından faydalanmak Volvo S60 ile mümkündür. Volvo S60 üretiminde kullanılan malzemelerin her biri, üstün güvenlik önlemleri göz önünde bulundurularak seçildiğinden son derece dayanıklı ve emniyetlidir. Sağlam yapısının yanı sıra güçlü motoruyla da dikkatleri üzerine toplayan Volvo S60, 100 km/s hıza 6,7 saniyede ulaşarak üstün bir başarı ortaya koyar. Düşük yakıt kullanımı ile tasarruflu bir deneyim ortaya koyan Volvo S60, geliştirilmiş sürüş teknolojileriyle seyahatlerinize güven kazandırır.

Şerit takip sistemi, nesne algılama, uyarı ve otomatik fren desteği sayesinde olası kaza riskini minimuma indirir. Volvo S60 aracının geniş iç alanı ve bagaj hacmi; kalabalık aileler için de uygundur. 5 kişilik oturma alanıyla ailenizle birlikte eğlenceli ve konforlu seyahatler gerçekleştirmenize olanak tanıyan Volvo S60, üstün ses performansıyla dilediğiniz müziği keyifle dinlemenize olanak tanır. 360 derecelik park görüşüyle parklarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olan Volvo S60, benzersiz bir deneyimin kapılarını aralar.


Hayallerinizdeki Volvo S60 Modeline OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun! 

Volvo S60, donanımlı tasarımıyla beğenileri üzerine toplar. Gücü ve güvenliği aynı anda hissetmenize olanak tanıyan Volvo S60, tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanıza da yardımcı olur. 2. el Volvo S60 araştırması yaparak bütçenize en uygun modele karar verebilirsiniz. Kaliteli ve güvenli alışveriş imkanı sunan OtoSOR, hayallerinizi kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olur.  En az %30 oranında peşinat ödeyerek 48 aya varan taksitler ile sizler de hayallerinizdeki Volvo S60 modeline kolayca sahip olabilirsiniz.