Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Volvo S40 Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

İsveç otomobil markası Volvo, dünyanın en güvenilir otomobil üreticilerinden biridir. Volvo S40 ise 1995 yılından 2012 yılına kadar tasarlanan, güvenli, konforlu ve şık görünümüyle dikkat çeken kompakt bir Sedan modelidir. Volvo’nun üstün kalite standartlarına ve yüksek güvenlik seviyesine sahip, Aralık 2012’de üretimi durdurulan Volvo S40, ikinci el piyasasında halen popüler olan ve yoğun ilgi gören modellerin başında yer alıyor. Siz de hayalinizdeki ikinci el Volvo S40 modelini bulmak istiyorsanız OtoSOR’da yer alan ilanlara göz atabilirsiniz.

Volvo S40’a Yakından Göz Atın

İlk nesil Volvo S40 modeli, Volvo tarafından 1995 yılında tanıtıldı. Dünyanın en kaliteli ve dayanıklı çeliği olarak bilinen İsveç çeliğinden tasarlanan ilk nesil Volvo S40’ın üretimi 2004 yılına kadar Hollanda'da devam etti. 2004 yılında Belçika’da yeniden tasarlanan ikinci nesil Volvo S40 modelinin üretimi ise 2012 yılında sonlandırıldı. Volvo S40 hem normal hem de profesyonel sürücüler için oldukça popüler ve güvenilirdi. İsveçli yarışçı Richard Rydell, Volvo S40 sayesinde 1998 İngiliz Touring Car Şampiyonası'nı (BTCC) birincilikle kazandı. Volvo S40, Euro NCAP’in güvenlik testlerinden 5 yıldız alarak güvenilir olduğunu kanıtladı.

Güvenlik ve Konforun Buluştuğu Otomobil: Volvo S40

Güvenilirliği, konforu ve sürüş kalitesiyle bilinen Volvo S40, sportif ve modern dış tasarımıyla da dikkat çeker. Volvo S40 akıcı ve dinamik hatları, keskin farları ve geniş ön ızgarası ile şık bir görünüm sergiler. Özellikle 2010 Volvo S40 ve 2011 Volvo S40 modellerinin yer aldığı ikinci nesil Volvo S40 serisi çok daha modern bir tasarıma ve daha yüksek kaliteye sahiptir. Ayrıca güvenlik özellikleri ve seviyesi de artırılmıştır. İkinci nesil Volvo S40 serisinin gövdesi, birinci nesile göre %68 daha fazla burulma sertliğine sahip yeni patentli ön yapısıyla yüksek güvenlik ve koruma seviyesi sunar. Güvenlik özellikleri arasında yan hava yastıkları, ABS fren sistemi, çekiş kontrolü, yokuş kalkış desteği, elektronik denge kontrolü bulunur.

Volvo S40 modellerinin iç mekanı kaliteli malzemelerden tasarlanmış olup, sürücü ve yolculara keyifli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunar. İkinci nesil Volvo S40 modellerinin iç tasarımı minimalist ve sadedir. Diğer modellere kıyasla Volvo S40, daha geniş bir iç hacme sahiptir. Volvo S40 modellerinin performansı motor seçeneklerine göre değişir. İlk nesil Volvo S40 serisinde hem yakıt tasarruflu turbo dizel hem de yüksek performanslı 4 silindirli benzinli modeller yer alır. İkinci nesil Volvo S40 modellerinde ise bunların yanı sıra 5 silindirli benzinli motorlar da bulunur.

Hayal Ettiğiniz İkinci El Volvo S40 Modeline OtoSOR’un Cazip Avantajları ile Sahip Olun!

İlk nesliyle beraber üstün güvenlik özellikleri ve güçlü performansı ile tanınan S40, ikinci neslinde bu özelliklerinin daha iyi bir versiyonunu tasarladı. Üretimi durdurulmuş olmasına rağmen ikinci el piyasasında halen en çok merak edilen ve araştırılanlar arasında Volvo S40 fiyatı ve satılık Volvo S40 ilanları yer alıyor. Bu ilanlar arasında ise Volvo S40 2010 ve Volvo S40 2011 modelleri en çok tercih edilenler içinde bulunuyor. OtoSOR’un uzman kadrosu ve geniş bayi ağı sayesinde ikinci el Volvo S40 modellerini inceleyebilir ve OtoSOR’a özel avantajlardan faydalanabilirsiniz. OtoSOR’un müşterilerine özel anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz kurumlarından ekspertiz hizmeti için randevu oluşturabilir ve ekspertiz işleminizi çok daha avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. OtoSOR’da minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade fırsatlarından yararlanabilir, otomobilinizi başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.