Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Volkswagen Transporter Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Volkswagen Transporter, konforlu sürüşe ve çok sayıda güvenlik sistemine sahiptir. Yol tutuşunu artıran üstün teknolojisi ve konforu ile öne çıkar. Dış stili, incelikli detayları sade görünümüne katkı sağlar. Güncellenmiş versiyonun özellikleri yüksek kaliteli malzemelerle uyumlu bir birleşim yakalar. Pratiklik ve lüks kabin kombinasyonu, onu benzerlerinden ayırır. İhtiyacınıza uygun birçok özel seçeneğe sahip Volkswagen Transporter fiyatları, uygun avantajlarla kullanıcılarına sunulur.

1950’lerden Bir Simge: Volkswagen Transporter

Volkswagen'in Transporter serisi, 1950'lerden beri markanın ticari kolunun ayrılmaz bir parçasıdır. İkonik Van, güvenilir, sessiz ve güvenli sürüş arayan herkes için ideal seçenekler arasındadır. Hem öncü hem de gelenekleri takip eden yapısı yeni nesillerde de hayat bulur. Model, geçmişten günümüze gezginler, işletme sahipleri ve özellikle inşaat işi ile ilgilenenler arasında benzersiz bir çekiciliğe sahip olmaya devam eder. Yıllar boyunca geliştirilen motorları ve iç mekânları, daha rahat bir kullanım sunar. En uzun üretim süresi ve kapsamlı güncellemeleri ile Volkswagen Transporter değerini ve en iyilerden biri olma unvanını korur.

Konforlu ve Güven Veren Sürüş Keyfi Volkswagen Transporter Modellerinde

Sürücünün konforu ve rahatlığı göz önünde bulundurularak tasarlanan modern ve çekici model, teknolojisi ve malzeme kalitesiyle pek çok unsura sahiptir. Konforlu kabin, yüksek donanım seviyesi, mükemmel teknoloji ve rafine sürüş özellikleri akıllı çalışan bir otomobil isteyen küçük işletmelere hitap eder.

Transporter'ın bir diğer gücü, yüksek donanım seviyesinde parlayan konforunda ve kabinindedir. Araç Highline donanımı, uyarlanabilir hız sabitleyici, ön ve arka park sensörleri, klima kliması ve otomatik farlarla birlikte tasarlanır. Yükleme alanı, son derece kullanışlıdır.

Volkswagen Transporter'ın koltukları, destek ve geniş aralığı ile konforludur. Uzun bir yolculukta sırt rahatlığı sağlamak için yükseklik ayarı ve dört yönlü desteğe sahiptir. İsteğe bağlı olarak ekleyebileceğiniz ısıtmalı koltuklar gibi ekstra dokunuşları bulunur. Kauçuk kaplı zemin gerektiğinde kolayca yıkanabilir.

Akıllı gösterge paneli, hızlı bir şekilde ayarlamaya olanak tanıyan büyük düğmelerle sade bir şekilde düzenlenir. Composition Color ve Discover Media olmak üzere iki sistem bulunur. 6,5 inç renkli dokunmatik ekran; dijital radyo, Bluetooth ve sahip olabileceğiniz uydu navigasyon uygulamaları da dâhil olmak üzere telefonunuzun birkaç uygulamasını ekranda görüntülemenize olanak tanıyan uygulama bağlantısı sunar. İsteğe bağlı Discover Media, yerleşik navigasyon istiyorsanız, araç kablosuz güncellemelerle ve sekiz inçlik ekran aracılığıyla bunu sağlar. Hareket halindeyken menünün farklı öğeleri arasında hareket edebilmeniz için kullanışlı ve çalışması kolay bir fiziksel düğme bölümüne sahiptir.

Direksiyon güncellemesi, Transporter'ın kendi kategorisinde tartışmasız en araba benzeri minibüs olma konumunu korur.  Bu teknoloji, ticari araç kullanmaya alışkın olmayanlar için de minibüs kullanmanın stresini ortadan kaldırır. Düşük hızlarda direksiyon hafiftir, bu da şehir içinde hareket etmesi kolay bir araç olduğu anlamına gelir. Hassasiyeti sayesinde park etme gibi manevraların stresinin çoğunu alır. Yüksek hızlarda ise,  güven duygusu verir. Süspansiyon, sürüşü konforlu tutmakta ustadır ve keskin tümseklerle iyi başa çıkar. Büyük miktarlardaki düşük tork, Transporter'ın rahat ve rafine yapısının nedenlerinden biridir.

Yan rüzgar asistanı, çarpışma sonrası fren sistemi, hız sabitleyici ve acil durum uyarı sistemi ile gelen temel model, standart iki ön hava yastığına sahiptir.

Düşlediğiniz Volkswagen Transporter'a OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olabilirsiniz

İkinci el Volkswagen Transporter fiyatları, seçilen modele ve özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterir. Güven veren performansı çok yönlü tasarımı ile gereksinimleri karşılar. Volkswagen Transporter ikinci el araba piyasasında sıklıkla aranan bir otomobildir. Volkswagen Transporter ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinat, 48 aya varan vade ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Düşlediğiniz 2. el Transporter'a sahip olmak, güvenli ve mükemmel sürüş keyfini yaşamak için ilanları şimdi inceleyebilir ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışabilirsiniz.