Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Alman otomotiv devi Volkswagen’in piyasaya sunduğu farklı modellerdeki arabalar, daima sınıflarının en iyileri arasında olan modellerdir. Bu modeller arasında olan ve küçük Crossover sınıfında bulunan Volkswagen T-ROC, 2017 yılında Almanya’da tanıtıldıktan sonra piyasaya giriş yaparak markanın ilk küçük Crossover modeli olma unvanını kazanmıştır. Sahip olduğu detaylar ile sınıfının fark yaratan ve heyecanla takip edilen araçlarından biridir. Farklı motor ve renk seçenekleri ile kullanıcılarına geniş bir alternatif sunar.

Volkswagen T-ROC Modelinin Dikkat Çeken Özellikleri

Sınıfının yeni üyelerinden biri olan T-ROC, modern çizgisi ve teknik detayları ile fark yaratır. Bu sınıftaki araçlara kıyasla çok daha sportif çizgilere sahip olan model, Volkswagen markasının çift renkli gövdeye sahip ilk aracıdır. Renk açısından 24 farklı kombinasyon seçeneği sunan Volkswagen T-ROC, sahip olduğu alüminyum detaylar ile de dış görünüş açısından da oldukça dikkat çekicidir. Yüksek sürüş pozisyonu ile araç içi görüş açıları oldukça iyidir ve bu sayede çok daha zevkli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Yüksek kişiselleştirme olanakları sunan T-ROC modeli, standart olarak bulunan ve 6.5 inç büyüklüğünde olan dokunmatik ekrana ve 11.7 inç dijital gösterge paneline sahiptir. Yüksek kişiselleştirilebilir özellikte olması ile de otomobil severlerin beğenisini toplayan dijital panel, geniş kapsamlı olan fonksiyonel tasarımı ile fark yaratır. Farklı motor ve yakıt seçeneklerini bulunan bu modelin en çok öne çıkan paketlerinden olan Volkswagen T-ROC 1.5 TSİ, 150 beygir güç, 6 ileri manuel vites ve 7 ileri DSG şanzımana sahiptir. Bu özellikleri ile hem performans hem de yakıt tüketimi anlamında avantaj sağlayan model kullanıcıların dikkatini çeker. Volkswagen T-ROC dizel cephesinde ise 115 beygir ve 1.6 TDİ motora sahip olan bir seçeneğe sahiptir. Bu seçeneğin önden çekişli ve manuel şanzımana sahip olan modeli mevcuttur. Volkswagen T ROC modelinin en önemli özelliklerinden biri de yüksek güvenlikli oluşudur. Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan bu modelde, günümüz teknolojilerinin getirmiş olduğu güvenli sürüş özelliklerinin çoğuna standart veya opsiyonel olarak sahip olabilirsiniz.

Hayalinizdeki İkinci El Volkswagen T-ROC Araca OtoSOR Fırsatları ile Kavuşun

İkinci el araç satın almanın en basit ve güvenilir yollarından biri olan OtoSOR ile, düşlediğiniz Volkswagen T-ROC modelleri arasından size uygun olanı kolaylıkla satın alabilirsiniz. OtoSOR sayesinde minimum %30 peşinat ödeyerek, size özel belirlenen ve 48 aya varan vade seçenekleri sayesinde, başvurunuz onaylandıktan sonra gün içerisinde satın almak istediğiniz 2. el Volkswagen-TROC modeline sahip olabilirsiniz. Volkswagen T-ROC özellikleri bakımından sınıfının öne çıkan modellerinden biri olması ile ikinci el pazarında sıklıkla tercih edilir. Bu yüzden alış ve satış yaparken kullanıcılarına ciddi avantajlar sağlar. Aileler için uygun olan tasarımı, hem sportif hem de güvenli araç arayışında olan kullanıcıların ihtiyaçlarına tam olarak yanıt verir. 

Volkswagen markasından aldığı güç sayesinde, ikinci el pazarının gözdelerinden olan Volkswagen T-ROC ikinci el seçeneklerine, OtoSOR güvencesi ve avantajları ile ulaşabilirsiniz. Cazip Volkswagen T ROC fiyatları ve OtoSOR’un sunmuş olduğu peşinatlı taksitli satın alma seçenekleri sayesinde, ikinci el araba hayaliniz gerçek olmaya bir tık kadar yakın. 
Hayalinizdeki ikinci el Volkswagen T-Roc’a sahip olmak için ilanları inceleyin ve OtoSOR'un vadeyle otomobil satın alım sistemiyle tanışın.