Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Volkswagen Scirocco Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Volkswagen Scirocco, Almanya merkezli bir firma olan Volkswagen tarafından üretilen bir otomobil modelidir. İlk kez 1972 yılında satışa sunulan sportif bir arabadır. 2014 yılında modelinde birkaç değişiklik yapılarak Cenevre otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştır. Volkswagen Scirocco düz vites ve yarı otomatik olarak iki farklı alternatifte seçim şansı sunar. 1.4 ve 2.0 motor özellikleriyle üretilir. DSG vites sistemine sahip olan araç triptonik olan modellerinde F1 vites olarak kullanılabilir. Bu vites türünde değişim daha hızlı yapılır ve aynı zamanda yakıttan da tasarruf sağlar.

Hem Sportif Hem de Konforlu Volkswagen Scirocco Modelleri


Volkswagen Scirocco araba adaptif şasi kontrol sistemi, hill holder, ABS, ESP, anahtarsız giriş sistemi, Bi-Xenon farlar, DYNAUDIO ve 6 adet hava yastığına sahip olan standart model avantajlarına sahiptir. Volkswagen R Scirocco; 19 jant, arka park sensörü, navigasyon, hız sabitleme ve gündüz LED özellikleri ile öne çıkan bir modeldir. Ayrıca katlanır ayna, cam tavan ve F1 vites sayesinde sürüş konforu sunar. İki kapılı aracın iç donanımları kaliteli malzemeler ve son teknoloji kullanılarak tasarlanır. Multimedya fonksiyonu ve özel kemer renkleri araba ile uyumlu olarak seçilir. Volkswagen Scirocco özellikleri en ince ayrıntısına kadar hesaplanarak tasarlanan bir spor arabadır.

Volkswagen Scirocco otomatik vites modeli, coupe kasa tipi ve 2 kapılı bir otomobildir. Motor gücü 160 HP ve DSG şanzımana sahip olarak üretilir. 0/100 km arası hızlanma süresi 8 saniye olarak belirtilir. Şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi ile tasarruflu bir modeldir. Paddle shift, yağmur sensörü, lastik basınç sensörü, torpido soğutma ve dijital kliması ile sürücü ve yolculara rahatlık ve konforu bir arada sağlar. Volkswagen Scirocco 1.4 Sportline modeli benzinli ve otomatik seçeneğiyle kullanışlıdır. Açılır cam tavan, multimedya desteği, teknolojik iç tasarımıyla birçok avantaja sahiptir.

İkinci el Scirocco full modelinde; ABS, EBD, emniyet kemer ikazı, bagaj örtüsü, ön, yan ve yan perde hava yastıkları, isofix sistemi, yük sabitleme, elektrikli camlar, led ışıklandırma, özel kaplama koltuklar, ön koltuk kol dayaması ve yol bilgisayarı başta olmak üzere her türlü donanım dahil edilir. Scirocco fiyat ve modellerini beğendiğiniz arabalar arasından detaylı olarak inceleme şansınız bulunur. Volkswagen Scirocco ikinci el modellerini bütçenize uygun seçeneklerle satın alabilirsiniz.

Hayal Ettiğiniz İkinci El Volkswagen Scirocco Modelleri OtoSOR’da!


Şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda rahat ve konforlu bir seyahat için özel araba sahibi olmak önemlidir. Bu sayede ailenizle ve arkadaşlarınızla keyifli bir seyahat geçirebilirsiniz. Siz de hayal ettiğiniz ikinci el Volkswagen Scirocco modellerini OtoSOR’da bulabilirsiniz. 2. el Scirocco modelleri özel tasarımları ve sportif görünümleriyle göz doldurur. Hem performans hem de estetik olarak öne çıkan Scirocco ikinci el modellerini cazip seçeneklerle ve OtoSOR ayrıcalıklarıyla tercih edebilirsiniz. İkinci el Scirocco modellerini bütçenize uygun alternatifler arasından kolaylıkla seçebilirsiniz.

Volkswagen Scirocco fiyat ve özelliklerini model yılına göre değerlendirme şansınız olur. Üst düzey hizmet anlayışıyla müşterilerine geniş bir portföy sunan OtoSOR sayesinde bütçenize uygun bir ödeme planı yapabilirsiniz. 2. el Volkswagen modelleri arasında popüler olan Scirocco modelini satın alırken %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanıyla, rahatlıkla ödeme avantajı yaşarsınız. İkinci el piyasasında en çok tercih edilen spor araba modelleri arasında bulunan 2. el Scirocco modellerini; motor, vites ve tasarımına göre belirleyebilirsiniz. OtoSOR yetkilileri ile istediğiniz Volkswagen Scirocco modelini satın alma konusunda hemen işlemlere başlayabilirsiniz. Bu sayede arzu ettiğiniz arabaya kısa sürede kavuşabilirsiniz.