Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Sıra dışı görünümüyle bakışları üzerine toplayan Volkswagen Beetle hem tasarım hem de sürüş özellikleri ile öne çıkar. Kompakt otomobil sınıfında konumlanan Beetle, kaplumbağa, tosbağa ve Vosvos isimleri ile de bilinir. 1938’den 2003 yıllarına kadar üretimi devam eden Volkswagen Beetle markanın en ikonik modelleri arasında yer alır. Serinin daha modern versiyonu olan New Beetle ise 1995-2019 yılları arasında üretilmiş ve yeni nesil sürüş donanımları ile dikkat çekmiştir.

İkonik Volkswagen Beetle’ı Yakından Tanıyın

Kaplumbağayı andıran yuvarlak hatlar ve dışarıdan içeri daralan karoser yapısı Beetle modellerinin genel karakteristiğini oluşturur. Ortadan arkaya doğru uzayan C sütunu hem araca dinamik bir görünüm katar hem de aerodinamiği geliştirerek daha konforlu bir sürüş sağlar. Geleneksel Beetle modellerinde bagaj aracın ön bölümünde yer alır. Bu tasarım detayı, sıra dışı bagaj kaputunun nasıl ortaya çıktığını da açıklar. Yüklemeler ön kaput altındayken motor da arka alanda bulunur. Arkadan itişli Beetle kendine özgü bir sürüş stiline de sahiptir.
Motor kapağının yanlarına eklenen dışarı dönük stop lambaları ve bagaj kapağının yanlarında konumlanan korumalı yuvarlak geniş farlar aracın tasarımını kusursuz bir şekilde tamamlar. Tampon ve çıtalarda yer alan krom detaylar ise Beetle modellerinin retro hatlarını başarıyla ön plana taşır. New Beetle olarak tanıtılan yeni nesil Beetle modellerinde ise bu tasarım hatları modern otomobillerin teknolojileri ile bir arada sunulur.

Göz Alıcı Tasarımıyla Öne Çıkan Volkswagen Beetle Modelleri

Allstar, Design, Style ve Diamond gibi farklı donanımlarla gelen Volkswagen Beetle modelleri sürüş konforunu ve güvenliğini destekleyen çok sayıda özelliğe sahiptir. Yeni modellerde bulunan çoklu hava yastıkları, ABS, ASR ve ESP benzeri güvenlik donanımları sürüş güvenliğini yükseltir. Geri görüş kamerası, Start/Stop sistemi, yokuşta kalkış desteği ve hıza duyarlı direksiyon sistemi gibi donanımlar ise şehir trafiğinde kullanıcılara kolaylık sağlar. Bluetooth bağlantılı geniş multimedya ekranı ve güçlü ses sistemi sayesinde sürüşü daha eğlenceli hale getirebilmek de mümkün olur.
Retro ve güncel Beetle modelleri her kullanım keyfine uygun bir motor seçeneği ile gelir. Yeni nesil 1.2 TSI ve 1.4 TSI turbo benzinli motorlar performans anlamında oldukça iyi değerlere sahiptir. Turbo destekli 1.2 TSI motor 175 Nm tork ile 105 beygir güç sağlarken, 1.4 TSI motor da 150 beygirin yanı sıra 250 NM tork değeriyle öne çıkar. Beetle ve New Beetle otomobillerin 1.3, 1.4, 1.6 ve 2.0 atmosferik benzinli motorlarına ek olarak 1.6 TDI ve 1.9 TDi turbo dizel motor alternatifleri de mevcuttur. Ayrıca Volkswagen Beetle otomatik ve manuel vites seçenekleri içinden tercih edilebilir.

Tarzınıza En Uygun İkinci El Volkswagen Beetle’a OtoSOR Kolaylığıyla Sahip Olun

Günlük kullanıma uygun yapısıyla öne çıkan Volkswagen Beetle, hem yoğun şehir trafiğinde hem de genel kullanım için ideal bir otomobildir. Aracın kompakt tasarımı ve yeni nesil sürüş donanımları dar yollarda ilerlerken işinizi kolaylaştırır. Volkswagen Beetle ikinci el piyasasında da talep gören modellerden biridir. Volkswagen Beetle 2023 yılında üretimde olmadığı için eski modeller koleksiyon değerini günümüzde de başarıyla korur. Volkswagen Beetle fiyat aralığı ise aracın üretim yılı, motor yapısı, aksesuar seçenekleri ve genel kondisyonu gibi durumlara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz de tarzınıza uygun ikinci el Volkswagen Beetle modeline OtoSOR ayrıcalıkları ile ulaşabilirsiniz. OtoSOR ile yeni aracınıza minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade olanaklarıyla sahip olabilirsiniz.