Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Toyota Yaris Modelleri

Filtreler

13 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

13 adet ilan gösteriliyor.

Yaris’i anlatmaya başlamadan önce Toyota markasına kısaca değinmek gerekir. Toyota, 1937 yılında Japonya’nın Aichi kentinde kurulan, dünyanın en büyük otomobil markalarından biridir.  Otomobil, kamyon ve daha birçok segmentte araç üreten firma, 2007 yılında dünyanın en çok araç üreten firması oldu. 26 ülkede 46 üretim noktası bulunan firmanın 300 binden fazla çalışanı bulunmaktadır.

Toyota Yaris 20.yy sonunda dünya pazarı için üretildi. Dönemin ruhuna uygun olarak; araç tasarımını küçülterek maliyetleri azaltan Toyota, kaliteyi arttırarak çevreci ve uzun ömürlü bir araç üretti. İlk nesil, 1999 yılında Toyota Vitz olarak Asya pazarına sunuldu. Yine aynı yıl Toyota Yaris olarak Avrupa’da satışına başlandı. İlk nesil Yaris, 2000 yılında “Avrupa’da Yılın Otomobili” seçilen 2. Japon arabası oldu. Geçen 20 yıl içinde Toyota Yaris, şehir hayatını benimseyen 4. Nesil otomobilini pazara sundu. 2021 yılında Avrupa’da tekrardan yılın otomobili seçildi.

Toyota Yaris’in Üstün Özellikleri

Her model farklı boyut ve teknik özelliklere sahiptir. Bu özellikler tüketicinin ihtiyacına göre belirlenir ve tasarlanır. Segmentler, ihtiyaçların farklılığına göre ortaya çıkar. Aracın uzunluğu, sürüş konforu, yakıt tüketimi ve teknik özellikleri otomobilin segmentini belirler. 

A, B, C, D segmentleri hacim ve motor gücüne göre ayrılırken, diğer segmentler yol ve arazi koşulları, manevra kabiliyeti ve diğer performans özelliklerine göre ayrılır. En küçük ve en az donanıma sahip olan, A segment otomobildir. Toyota Yaris B segmentinde bir araçtır.

Toyota Yaris’in hibrid ve benzinli olmak üzere 2 çeşidi vardır. Otomobili kullandıkça kendi kendini şarj edebilen Yaris, segmentinde donanım ve teknik özelliklerine göre en ekonomik arabalardan biridir. 2. el Toyota Yaris sahibi olarak siz de ekonomik bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Neden Toyota Yaris Almalıyım?

2022 yılı ilk 8 aylık rakamlarıyla Toyota Avrupa pazarında 720.000 adet ürün satarken Toyota Yaris 115.000 adet satarak markanın en çok satan modeli oldu.

Toyota Yaris, küçük ve kullanımının çok kolay olmasından dolayı şehir hayatı için en ideal arabalardandır. Park sorununun olmaması, fiyat/performans ürünü olması ve ekonomik yakıt tüketiminin olması da (2,8 lt/100 km) tercih edilmesinde ayrı faktörler olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca kendi sınıfında çok satılan bir araç olmasından dolayı 2. el piyasası çok güçlüdür.

İkinci el Yaris almak isterseniz OtoSOR’da Yaris’in çeşitli modellerini bulabilirsiniz. Sitede Toyota Yaris’in Terra, Cool, Fun ve Life modellerini, hibrid ve benzinli seçeneklerini manuel veya otomatik vitesli olanlarını, uygun taksit ve fiyat seçenekleriyle bulabilirsiniz.

Yaris’inizi OtoSOR’a Sorun

Bugün herkesin hayalinde bir araba sahibi olmak var. Çok fazla markanın ve modelin olduğu bu dönemde seçenekler arttı. Bu tüketici için bir avantaj olarak görülse de en doğru seçimi yapmak bunca seçenek arasında biraz zorlaştı.

Tüketiciler seçme ihtiyacını karşılamak için çevrimiçi pazar yerlerinden faydalanmaya başladı. Özellikle 2. el araç almak isteyenler için hem uzmanlık hem de ödeme kolaylığı sunan firmalar öne çıktı. Ayrıca takas ve aracının değerinde nakit alınması tüketicilerin bir pazaryerinden beklediği çok önemli hizmetler oldu.

Ödeme kolaylığı arayan insanlar için OtoSOR 2. el araç almak isteyenlere 48 aya kadar taksit imkanı sunmaktadır. Almaya karar verdiğiniz aracın minimum %30'u peşinat olmak üzere 48 aya varan vade ile başvurunuzun onaylandığı gün aracınızı teslim alabilirsiniz.