Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Toyota Verso Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Japon otomobil üreticisi olan Toyota tarafından tasarlanan Toyota Verso ilk olarak 2009 yılında Cenevre fuarında tanıtılmıştır ve 2018 yılına kadar üretilmeye devam etmiştir. Toyota Verso, güvenilir ve kullanımı kolay bir aile arabası olarak öne çıkmıştır. Model, tasarım ve iyi sürüş deneyimini pratik ve çok yönlü özellikler ile buluşturur. Modelin pratikliği, konforu ve geniş bagaj alanı dikkat çekmiştir. Toyota Verso, üstün güvenlikli ve kolay sürüş deneyimini tasarım ve teknoloji ile birleştirir. Ayrıca zaman içerisinde yapılan iyileştirmeler ve konfor yaşatan özellikleri ile Toyota Verso 2023 yılında da kullanıcılarından büyük beğeni toplamayı başarmıştır. Günümüzde de iyi tasarlanmış bir aile aracına ihtiyaç duyanlar için sağlam bir seçenek olmaya devam eder.

Güvenilir ve Pratik Bir Sürüş Keyfi Yaşatan Toyota Verso 

Toyota Verso, yol titreşimi, gürültüsü ve sertliğine karşı iyi bir yalıtım özelliği sunarak tatmin edici bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlar. Darbeleri emerek azaltan gövde yapısı sayesinde hassas ama etkili olan üstün bir sürüş konforu sunar. Sağlam gövdesi ve iyi yol tutuşu sayesinde kullanıcısının manevra yapmasını kolaylaştırır. Duyarlı hidrolik direksiyon sistemi, hareketleri tespit ederek dinamik yol davranışlarına uyum sağlar. Araçtaki yumuşak güç dağılımı ise sürüş kolaylığı sağlar. Optimize edilen aerodinamiği, konforu ve güçlü özellikleri sayesinde sürüş sırasında daha iyi bir denge sağlamaya destek olur. Minimum düzeye indirilmiş CO2 emisyonları ve yakıt tüketimi hem yüksek performanslı bir sürüş deneyimi hem de daha temiz bir çevre anlayışına destek olur. Tüm bu özelliklerinin yanında iyi bir görüş açısı sunması da, güvenilir ve pratik bir sürüş deneyimi yaşamanıza olanak verir. Uzun yıllardır denenen ve test edilen Toyota Verso, güvenilirlik araştırmalarında da iyi bir performans sergiler. 2010 yılında ilk olarak test edildiğinde Euro NCAP’tan yetişkin yolcu korumasında %89 ve güvenlik desteğinde %86 puan alarak beş yıldızlı çarpışma testini geçer.

Toyota Verso Konforu Pratiklikle Tamamlayan Tasarım 

Toyota Verso, ferah iç mekân tasarımı ile kullanıcılarına geniş iç hacim alanı sunar. 5 ve 7 kapılı seçenekleri ile geniş ailelere kullanım imkânı tanıyan model büyük beğeni toplamıştır. İşlevsel ve esnek hacme sahip Toyota Verso, konforu pratik özellikler ile birleştiren tasarımı ile ön plana çıkar. Tüm Toyota Verso modelleri standart olarak klima, ön sis lambaları, ısıtmalı elektrikli aynalar, elektrikli ön camlar, MP3'lü CD çalar ve çok işlevli direksiyon simidine sahiptir. Geniş bir alan yaratan bu model, kullanıcılarının daha pratik bir şekilde kullanılabilen bir iç mekâna sahip olmasını sağlar. Çok yönlü özellikleri öne çıkan Toyota Verso 7 kişilik kullanıma da olanak verir. Geniş cam tavanı sayesinde dışarıdan gelen ferahlığı içeriye yansıtmayı başaran Toyota Verso, LED farlar ile tamamlanan dikkat çekici ön tasarımı ile dikkat çeker. Sade ama şık olan iç mekân tasarımı oldukça iyi ve yeterli donanım özelliklerine sahiptir. İç mekânda geliştirilmiş özelliklerle desteklenen sade tasarıma sahip bilgi-eğlence sistemi de kullanıcılarına zahmetsiz kullanım imkânı sunar.

Çok Yönlü Performans Dokunuşları ile Toyota Verso 

Toyota Verso, güçlü motor seçenekleri ve pratiklik sunan çok yönlü özellikleri ile seyahatlerinizi keyifli hale getirir. Benzin ve dizel seçenekleri ile karşınıza çıkan model, zaman içerisinde yapılan üstün teknik geliştirmeleri ile dikkat çeker. Toyota Verso 1.6 elegant veya 1.8 litrelik benzinli ile 2.0 veya 2.2 litrelik dizel motorlar arasından seçim yapmanıza olanak tanır. Sunduğu dizel seçenekler uzun mesafe yolcuklarınızı mükemmel şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Toyota Verso otomatik vites ve manuel seçenekleri ile tercihinize uygun güçlü ve zahmetsiz bir performansa ulaşmanızı sağlar. Toyota Verso, tipik bir MPV için çok sayıda bölme ve depolama alanına sahiptir. Model özellikle geniş torpido gözü, orta konsol bölümü ve kapı bölmeleri ile dikkat çeker. Ayrıca mevcut bagaj alanını artırmak ve kolayca eşyalarınızı yerleştirmek için arka koltuklar katlanabilir. Orta kısmın ileri geri hareket ettirilebilir olması özellikle uzun boylu kişiler için geniş diz mesafesi sağlayarak konfor düzeyini artırır. Tüm bu özellikleri iç hacmi dilediğiniz gibi kullanabilmenize imkân tanır.

Güvenilir Seyahatler Yapacağınız Toyota Verso’ya OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun

MPV kategorisinin öncülerinden biri haline gelen Toyota Verso, yüksek performansıyla giderek değişen otomobil kullanıcı taleplerini kolaylıkla karşılamaya devam eder. İyi bir sürüş deneyimini ve konforu dikkate alarak tasarlanan model, çok yönlülük ve esneklik sunar. Toyota Verso fiyat listesi, aracın yılı, modeli gibi farklı özelliklere göre değişir. Siz de OtoSOR ile bütçenize en uygun olan 2. el Toyota Verso fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz özellikteki ikinci el Toyota Verso modellerini incelemek için vakit kaybetmeden OtoSOR web sitesinde yer alan ilanlara göz atabilir, OtoSOR anlaşmalı ekspertiz firmalarının sunduğu avantajlı fiyatlarla araç ekspertizini yaptırabilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun olan Toyota Verso’ya minimum %30 peşinat ile 48 ay vade seçenekleriyle sahip olabilir ve keyifli yolculukların tadını çıkarabilirsiniz.