Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Toyota Avensis Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Japon otomobil üreticisi Toyota’nın en çok beğenilen modellerinden biri olan Toyota Avensis, geniş iç hacmi, şık tasarımı ve güçlü görünümüyle dikkat çekiyor. Euro NCAP’ın (European New Car Assessment Programme) çarpışma testlerinden 5 yıldız alan, güvenli ve konforlu sürüş ilkesiyle yola çıkan Avensis her zaman kendini geliştiren bir model oldu. Toyota Avensis’in üretimi durdurulmuş olmasına rağmen halen ikinci el piyasasında revaçta olan otomobiller arasında yer alıyor ve Toyota’nın yüksek kalite standartlarını yansıtıyor. Siz de hayalinizdeki ikinci el Toyota Avensis modeline sahip olmak istiyorsanız OtoSOR’da yer alan ilanları inceleyebilir, web sitesi üzerinden form doldurarak başvuru yapabilirsiniz. 


Toyota Avensis’i Yakından Keşfedin

Toyota Avensis, dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri olan Toyota tarafından 1997 yılında İngiltere’de üretilmeye başlandı. İlk olarak Avrupa için tasarlanan Avensis, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde birçok ülkede popüler hâle gelen Toyota modellerinden biri oldu. Ayrıca Avrupa’da üretilen diz hava yastığına sahip ilk otomobil olma unvanını taşıyan Toyota Avensis, Euro NCAP’ın güvenlik testlerinde en yüksek puanı aldı ve sınıfının en güvenli otomobili olduğunu kanıtladı. 2015 Toyota Avensis ve 2018’e kadar devam eden modelleri ise daha sportif hâle gelen dış tasarımı, üstün teknolojik özellikleri, ferah iç hacmi, yüksek kaliteye sahip deri koltukları ile göz doldurdu. Ağustos 2018’de üretimi durdurulan Toyota Avensis, konforu, güçlü performansı, yüksek güvenlik özellikleri ile büyük beğeni kazanarak hafızalarda yer etti.

Geniş İç Mekânı, Yüksek Performansı ve Dinamik Stili ile Toyota Avensis: Tüm Ailenin Yıldızı

Toyota Avensis; geniş iç mekânı sağlam kasası, yüksek güvenlik özellikleri, dinamik ve modern tasarımı ile en çok tercih edilen aile arabası modellerinden biridir. Tüm ailenin konforlu ve güvenli şekilde yolculuk etmesini hedefleyen Avensis, 2004-2005 yıllarında En İyi Aile Arabası ödülünü aldı. Toyota Avensis hem iç tasarımında hem de bagajda geniş ve ferah kullanım alanı sunar. Ayrıca koltuklar kaliteli ve dayanıklı kumaştan tasarlanmıştır. Bu sayede Avensis uzun yolculukları keyifli ve rahat hale getirir.

Düşük yakıt tüketim konusunda da oldukça başarılı olan Toyota Avensis, ailelerin yanı sıra iş sahipleri için de ideal bir araçtır. Özellikle 2015 Toyota Avensis ve üst modelleri yakıt tüketimini ve emisyonları azaltan ECO teknolojileriyle donatılmıştır. Bu sayede dizel ya da benzinli motor seçenekleriyle Avensis, yakıt tasarrufu sağlar. Ayrıca bu modeller çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sabitleyici, otomatik uzun far, yol işaret desteği, kör nokta uyarı sistemi, arka kamera ve çoklu hava yastıkları gibi sürücü ve yolcuların güvenliğini artıran yüksek teknoloji güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır.

Aradığınız İkinci El Toyota Avensis Cazip Fırsatlarla OtoSOR’da!

Toyota Avensis üretimi durdurulan bir model olmasına rağmen modern ve dinamik tasarımı, yüksek performansı, geniş iç hacmi, son teknolojiye sahip güvenlik sistemleri, düşük yakıt tüketimi ve etkileyici motor özellikleri ile hâlâ popülerliğini koruyor. Bu sayede Toyota Avensis ikinci el piyasasında yoğun ilgi gören ve en çok tercih edilen serilerin başında yer alıyor. OtoSOR’un geniş bayi ağı ve uzman kadrosu aracılığıyla ikinci el Toyota Avensis modellerini cazip seçeneklerle satın alabilirsiniz. OtoSOR’un müşterilerine özel anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz kurumlarından ekspertiz raporu için hızlıca randevu oluşturabilir ve OtoSOR’un avantajlardan yararlanabilirsiniz. OtoSOR’da minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade fırsatlarından faydalanabilir, dilerseniz otomobilinizi başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.