Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Toyota Auris Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Japon otomobil devi Toyota tarafından üretilen Auris, kompakt C sınıfının en çok tercih edilen otomobil modellerinden biridir. 2006 yılında lanse edilen Auris, sıra dışı kokpiti, pratik sürüş özellikleri ve çok yönlü donanımları ile dikkatleri üzerine toplar. 2020 yılına kadar üretimi devam eden model, bu tarihten itibaren yoluna Toyota Corolla Hatchback olarak devam etmiştir.

Toyota Auris’e Yakından Göz Atın!

Toyota Corolla’nın Hatchback versiyonu olarak da bilinen Toyota Auris, 2006 yılından itibaren yollarda olan birinci jenerasyonu ile büyük beğeni toplamıştır. Yuvarlak hatları, geniş farları ve yeni nesil sürüş sistemleri ile öne çıkan Auris, modern kokpit yapısı sayesinde kendi jenerasyonunun en iddialı C segment Hatchback’lerinden biri olmayı başarmıştır. Ferah sürüş paneli, yerden yüksek vites kolu ve üç kollu deri direksiyonu ile öne çıkan Auris’ler, sürüş keyfini bir üst noktaya taşır. Geniş görüş açısı ve pratik kullanım özelliği sayesinde araca yön vermek kolaylaşır. Toyota Auris ile yoğun şehir trafiğinde yol almak, aracı dar alanlara park etmek ve dik yokuşları güvenle tırmanmak mümkündür.

Toyota Auris 2012 yılında ikinci jenerasyona geçiş yapmış ve baştan aşağı yenilenmiştir. Yeni nesil Auris’ler hem tasarım hem de teknoloji anlamında önemli farklılıklara sahiptir. İncelen farlar ve panjurlar modern çizgilerle kusursuz bir bütünlük oluşturmuştur. Yuvarlak stop lambaların yerine gelen simetrik ve keskin hatlı stoplar, aracın yan ve arkadan görünüşünü de geliştirmiştir. Önceki nesle kıyasla yere daha yakın olan karoser, yol tutuşunu ve sportif sürüşü destekler. Ön panele eklenen retro stil hava çıkışları, uçtan uca uzanan sade kaplamalar ve geniş multimedya ekranı ise araca sade ve modern bir görünüm kazandırır.

Pratik ve Ergonomik Toyota Auris Modelleri

Birinci ve ikinci nesil Toyota Auris modelleri geniş bir model yelpazesi ile kullanıcılara sunulur. Active, Advance, Comfort, Comfort Extra, Elegant, Premium, Life ve Touch donanımlar en çok tercih edilen Auris modelleri içinde gösterilebilir. Her donanım seviyesi kendine özgü tasarımsal ve fonksiyonel özelliklere sahiptir. Ayrıca Toyota Auris fiyat listesi üzerinde önemli bir rol oynayan donanım seviyesi, sahibinden Toyota Auris alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan da biridir. Skypack paket Toyota Auris’ler uçtan uca cam tavanla gelirken Premium donanımlar hız sabitleme, adaptif sürüş, yokuş kalkış desteği ve yeni nesil multimedya sistemi gibi özellikler ile donatılır.

Toyota Auris otomatik vites ve manuel vites olmak üzere iki farklı şanzıman türü içinden tercih edilebilir. Dayanıklı yapısı ile bilinen e-CVT tam otomatik vites seçeneği, motor devrine uygun vites değişimi yaparak kesintisiz ve konforlu bir sürüş sağlar. Beş veya altı ileri olarak gelen düz vites modellerin kullanımı da oldukça rahattır. Toyota Auris benzinli, dizel veya hibrit motor seçenekleri ile her kullanım ihtiyacına uygun bir sürüş vadeder. Benzinli 1.33 ve 1.6 motor, 1.4 D-4D dizel motor ve 1.8 Hybrid motor hem yakıt verimliliği hem de performans anlamında oldukça verimlidir.

Beğendiğiniz İkinci El Toyota Auris Modeline OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun!

Toyota Auris 2020 yılından itibaren farklı bir model altında satışa sunulur. Toyota Auris 2022 ve Toyota Auris 2023 olarak arama yapıldığında artık bu modellerin üretilmediği ve 2020’den sonra Auris modellerin Toyota Corolla Hatchback ismiyle piyasaya sürüldüğü görülür. Toyota Corolla ikinci el piyasasının en canlı modelleri içinde yer aldığı için bu araç modelleri değerini uzun yıllar boyunca korur. OtoSOR ile senetle Toyota Auris ve taksitle Toyota Auris satın almak mümkündür.

Siz de İkinci el Toyota Auris sahibi olmak istiyorsanız; OtoSOR size renk, model ve özellik açısından geniş bir araç yelpazesinin yanı sıra, minimum yüzde 30 peşinat ile 48 aya varan vade seçenekleri sunar. Ayrıca OtoSOR ile başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde aracınızı teslim alabilirsiniz.