Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Skoda Superb Modelleri

Filtreler

8 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

8 adet ilan gösteriliyor.

Skoda SuperB, 2009 yılında çıkışından bu yana oldukça beğeni toplayan bir araçtır. Geniş iç hacmi, rahat ve konforlu sürüş deneyimi ile farkını her açıdan ortaya koyar. SuperB serisi; modern tasarımı, yerleşim düzeni, yüksek kaliteli malzemeleri ve konforlu iç yapısı ile ideal bir aile arabasıdır.

Skoda SuperB’yi Tanıyın

Çek menşeli otomobil markalarından biri olan Skoda, 1991 yılında Alman firması Volkswagen tarafından satın alınmıştır. Skoda SuperB serisinin ilk üretim yılı 1934 yılına kadar gitmektedir. Günümüz SuperB serisi ise 2001 yılından bu yana üretilmeye devam etmektedir. Volkswagen'in MQB mimarisiyle desteklenen önden çekişli platformundan yararlanan ilk modelidir. Skoda SuperB tasarımını, keskin ve geometrik hatlara sahip şık ve modern çizgiler tamamlamaktadır. Aynı zamanda sportif bir çizgiye sahip olan araç yeni versiyonlarıyla kendini pekiştirmeye devam etmektedir.

Güvenlik ve Lüks Sürüş Teknolojisi SuperB Modellerinde

Skoda SuperB serisinin sunduğu akıllı güvenlik sistemleri, bu aracı tercih etmenizi sağlayacak ve alanında fark yaratan özelliklerdir:

Şerit Takip Asistanı: Aracın şeridinde kalmasını sağlamak için riskli şerit değişikliklerinde sürücüye uyarı verir. Sinyalsiz şerit değiştirmelerde direksiyona müdahale etme prensibine dayalı çalışır.

Ön Bölge Frenleme Asistanı: Diğer araçlarla olan mesafeyi takip ederek tehlikeli takip mesafelerinde sizi uyarır. Riskli durumlarda aracı otomatik olarak yavaşlatır, olumsuz sonuçların önüne geçer.

Adaptif Hız Sabitleyici Sistem: Önünüzdeki araç ile güvenli bir mesafeyi muhafaza ederek sürüşünüzün daha güvenli ve konforlu geçmesini sağlar.

Kör Nokta Uyarı Asistanı: Yan ve arka kısımlarda bulunan kör noktaların görülmesi için arka tampondaki radar sensörlerini kullanır.

Akıllı Far Asistanı: Farlar arasında geçiş yapabilir ve iç dikiz aynasındaki kamerayı kullanarak uzun farları da kısaltır. Sistem sayesinde farlar, karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmasını engeller.

Skoda SuperB, lüks bir sürüş deneyimi için harika bir seçimdir. Sürüşü; konforlu, sessiz ve rahatlatıcıdır. Şehir kullanımında, hafif ve hassas direksiyon yapısı ile sert manevralarda bile iyi bir görüş açısına sahiptir. Lüks bir sürüş için serinin kullanıcılara sunduğu ve memnuniyet sağlayan diğer özelliklerinden bazıları ise şu şekildedir:

Kullanımı kolay ekranları, tamamen dijital göstergeleri ve Matrix LED farlarıyla üst düzey modeller çok daha ışıltılı ve kullanışlıdır.

MirrorLink, Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini destekleyen bağlantı paketi sayesinde sürüş esnasında telefon kullanımını güvenli kılar.  

Bolero radyo, birçok özelliğinin yanı sıra harika ses kalitesi için 4 ön ve 4 arka hoparlörle desteklenir. Ek olarak toplamda on iki hoparlöre sahip Canton Ses Sistemi, ses netliğini arttırır.

9.2 inçlik ekranı ile Columbus navigasyon sistemi, rahat dokunma imkanı sunar.

Ön ve arkadaki yolcular için Climatronic klima, farklı sıcaklıklar uygulamanıza imkan tanır. Ayrıca nem sensörü ile ön camın buğulanmasını azaltır.

Direksiyon kolu üzerinde bulunan KESSY sistemli düğme, tek bir dokunuşla anahtarsız çalıştırma ve motorun kapatılmasını sağlar.

Full LED Matrix farlar, daha iyi görmenizi ve görülmenizi sağlayan ileri bir teknolojiye sahip olduğundan gece yolculuklarınız daha güvenli hale gelir.

Araç içerisinde ön panel ve kapılar boyunca uzanan, 10 farklı renk seçeneğine sahip LED ambiyans aydınlatmaları bulunur. Bu da araç içerisinde mükemmel bir atmosfer oluşturarak yolculuğunuzun daha keyifli geçmesine imkân tanır.

SuperB'nin elektronik olarak ayarlanabilir panoramik açılır tavanı ise ekstra genişlik ve ferahlık hissi yaratır.

Arka koltuklar katlandığında 1730 litre olan 595 litrelik bagaj da sınıfındaki en geniş alana sahiptir. Bagaj içerisinde esnekliğin artmasını sağlayan, bir yatay ve iki dikey ağ bulunur.

Size Hitap Eden Skoda SuperB Modelini Keşfedin

Farklı pek çok modeli ve birçok ihtiyaca cevap veren yapısı ile SuperB, çok geniş bir kesime hitap eder. Estetik görünüm ve işlevselliği birleştiren Skoda SuperB satın almak istiyorsanız farklı modellerden birini tercih edebilirsiniz.

En iyi modellerden biri olan Combi; görünümü, işlevselliği ve teknolojisi ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Skoda SuperB Combi; dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden olan “Red Dot” ödülünü dokuz defa almıştır. Skoda SuperB 1.6 Tdi Prestige, Sedan sınıfında yer alan otomatik vitesli bir araç modelidir. 7 ileri otomatik vitesli Skoda SuperB 1.5 Tsi gibi modeli de konforlu bir yapıya sahiptir.

2. El Skoda SuperB Modelleri Avantajlı Taksit Seçenekleriyle OtoSOR’da!

Skoda SuperB fiyatları; aracın model, motor ve donanım özelliklerine göre farklılık gösterir. Herkese uygun özellikleri ile SuperB, ikinci el araç piyasasında da önemli bir yere sahiptir. Herkese hitap eden ve kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan Skoda SuperB ikinci el modellerine OtoSOR üzerinden ulaşabilir, konforlu sürüş deneyiminin tadına varabilirsiniz. OtoSOR’un vadeyle araç satın alım sistemi, kullanıcılara minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade seçenekleri sunar. Böylelikle tüm kullanıcılar, kendi bütçelerine hitap eden vade planlamalarından faydalanabilir. Beğendiğiniz ikinci el SuperB'ye sahip olmak için web sitemizdeki ilanları inceleyin, OtoSOR'un avantajlı vadeli araç satın alma sistemi ile tanışın.