Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Skoda Scala Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Skoda Fabia ile Octavia arasında konumlandırılan Skoda Scala son yılların popüler C segment otomobil modellerinden biridir. Modern görünümü, yeni nesil donanımları ve pratik sürüş özellikleri ile öne çıkan Scala, konforlu ve performanslı bir sürüş vadeder. 2019 yılından günümüze üretimi devam eden Skoda Scala, Hatchback karoseri ile hem yoğun şehir trafiğinde hem de uzun yolculuklarda rahat bir şekilde kullanılabilecek konfor öncelikli bir araçtır.

Avrupa’nın en çok satan Hatchback araçlarından biri olan Skoda Scala, ülkemizde de ilgiyle karşılanır. V tipi ince LED farlar, geniş LED stoplar, lazer kesim alaşım jantlar ve ferah iç kabin ile gelen Scala modelleri, modern tasarım detayları ile tüm bakışları üzerine toplar. ABS, ESC, MSR ve ASR özellikleri aracın çekiş ve frenleme yeteneklerini geliştirerek her koşulda en iyi sürüş için optimize eder. Çoklu hava yastıkları, çoklu çarpışma fren desteği ve kör nokta uyarı sistemi gibi güvenlik donanımları da sürüş güvenliğini bir üst noktaya taşır.

Yeni nesil özellikler ile donatılan Skoda Scala, sürüşü çok daha konforlu ve keyifli hale getirir. Anahtarsız çalıştırma ve start-stop özelliği ile gelen Scala, pratik bir şekilde harekete geçer. Apple Car Play ve Android Auto destekli 8 inç multimedya ekranı, telefonunuzu ses sistemine ve ekrana entegre edebilmenizi kolaylaştırır. Skoda Scala 2022 ve Skoda Scala 2023 modellerinde bulunan AFS Adaptif LED farlar ise karanlık ortamlarda ekstra aydınlatma ve güvenli gece görüşü sağlar.

Çok Yönlü ve Ekonomik Hatchback Skoda Scala Modelleri

Comfort, Elite ve Premium donanım seçenekleri ile satın alınabilen Skoda Scala modelleri, benzinli veya dizel motor ile gelir. Yeni nesil turbo benzinli 1.0 TSI motor, 110 beygir güç ve 200 Nm tork değerlerine sahiptir. Turbo benzinli 1.5 TSI motor da 150 beygir güç ve 250 Nm tork değerleri ile sportif bir sürüş vadeder. Yeni nesil turbo dizel 1.6 TDI motor ise 115 beygir güç ve 250 Nm tork ile her devir aralığında güçlü bir sürüş sağlar.

Skoda Scala tasarruflu, modern ve çevre dostu motor seçenekleri ile dikkat çeker. EURO 6.2 standartlarına uygun olarak üretilen 1.6 TDI dizel motor 100 km’de ortalama 4,1 litre yakıt tüketir. Yeni jenerasyon 1.0 TSI benzinli motor 100 km’de ortalama 5,8 litre ve 1.5 TSI benzinli motor da 100 km’de ortalama 6,5 litre yakıt tüketim değerleri ile ekonomik bir sürüş vadeder. Sessiz vites geçişleri ve yüksek performansı ile öne çıkan çift kavramalı DSG 7 ileri otomatik şanzıman ise kullanım konforunu yükseltir, sportif sürüşü destekler.

Hayalinizdeki İkinci El Skoda Scala Modeline OtoSOR Kolaylığıyla Sahip Olun!

Volkswagen Group ile ortak platformda geliştirilen Skoda araçlar, Volkswagen ile benzer özelliklere ve yüksek donanımlara sahiptir. TSI ve TDI motor teknolojisi, çift kavramalı DSG otomatik şanzıman ve çok yönlü multimedya sistemi gibi özellikler ortak olarak sunulur. İkinci el pazarında önemli bir yere sahip olan Skoda modelleri her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile gelir. Aracın modeli ve donanımı Skoda Scala fiyat listesi üzerinde etkilidir. İkinci el Skoda Scala fiyat durumu ise aracın yılı, kilometresi, motor türü, rengi ve kondisyonu gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz de hayalinizdeki ikinci el Skoda Scala modeline OtoSOR ayrıcalıkları ile sahip olabilir, kredisiz ve kefilsiz ödeme planı oluşturabilir, yeni aracınızı minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vadelerle satın alabilirsiniz. Dilerseniz OtoSOR’un çeşitli ödeme seçeneklerinden faydalanabilir ve peşinat ödemenizi gerçekleştirdikten sonra kalan ödemenizi ileri vadede veya kademeli olarak artacak şekilde planlayabilirsiniz.