Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Skoda Rapid Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

Yeni nesil Skoda Rapid kompakt, şehirli ve yenilikçi bir araç arayışı içinde olanlara hitap eden güvenilir ve avantajlı bir otomobildir. İkinci el Skoda Rapid Sedan oldukça geniş ve modern bir görünüme, Skoda Rapid Spaceback SW tipi uzun bir arka alana, Skoda Rapid Hatchback de kısa ve sportif bir kasaya sahiptir. İkinci el aracın güvenilir adresi OtoSOR ile siz de bütçenize en uygun Skoda Rapid’e kolayca sahip olabilirsiniz.

Kompakt Skoda Rapid’i Yakından Tanıyın!

2011 yılında Skoda Octavia Tour'un ardılı olarak lanse edilen ve o zamandan beri segmentindeki en popüler otomobillerden biri olan Skoda Rapid Sedan, Hatchback ve Spaceback kasa seçenekleri ile gelir. 2013 Skoda Rapid, 2014 Skoda Rapid ve 2016 Skoda Rapid modelleri arasında kasa ve tasarım detayları açısından ufak farklılıklar bulunabilir.

Çok yönlü motor ve şanzıman alternatifleri sayesinde Skoda Rapid her kullanıma uygun bir sürüş sunar. Skoda Rapid 1.4 tdi ve Skoda Rapid 1.6 tdi dizel, son yıllarda en çok tercih edilen ve yakıt verimliliği ile öne çıkan motorlardır. Düşük emisyon değerleriyle dikkat çeken 1.0 TSI ve 1.2 TSI turbo benzinli motorlar da son derece güçlü, sessiz ve ekonomik bir yapıya sahiptir. Beş ileri manuel vites ve 6 ileri DSG şanzıman ise hızlı ve yumuşak geçişleri ile sürüş konforunu yükseltir.

Skoda Rapid Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri Nelerdir?

Skoda Rapid'in içi oldukça ferah ve konforludur, hem sürücü hem de yolcular için geniş diz mesafesi ve baş mesafesi bulunur. Otomobilin gösterge paneli çok iyi organize edildiği için sürüş esnasında kontrol sağlamak ve gerekli ekranlara ulaşmak son derece kolaydır. Bel ve boyun desteği sağlayan yeni nesil koltuklar özellikle uzun seyahatlerde üst düzey konfor sunar. Skoda Rapid modellerinin artıları arasında yer alan 550 litrelik kapasiteye sahip etkileyici bagaj alanı da onu segmentinin en iyileri arasına taşır.

Sportif, şık ve zamansız bir tasarıma sahip olan Skoda Rapid modelleri keskin hatlarıyla bakışları üzerine toplar. Otomobilin ön yüzü ona özgün bir görünüm kazandıran cesur bir ızgaraya ve keskin farlara sahiptir. Otomobilin yan profili de aerodinamik tasarıma destek olan şık silüeti ve belirgin simetrik hatları ile karakterize edilir. Arka kısımda ise markaya vurgu yapan ve araca birinci sınıf bir his katan geniş bir tampon ve tasarım çizgisiyle uyumlu tek set stop lambası yer alır.

Beklentilerinizi Karşılayan İkinci El Skoda Rapid Modeline OtoSOR Fırsatlarıyla Sahip Olun!

Elegance, Style, Active, Ambition, Spaceback Ambition, Spaceback Elegance ve Spaceback Dynamic gibi modelleri bulunan Skoda Rapid, kullanışlı ve çok yönlü donanımlar ile gelir. ABS, ESP, ASR, yokuş kalkış desteği, DSG şanzıman gibi donanımsal özellikler aracın ergonomisini ve konforunu geliştirir. Volkswagen altyapısına sahip olan yeni nesil Skoda modelleri ikinci el piyasasının en çok aranan araç modelleri içinde yer alır. Bu sayede aracınızı değerinde satmak ve yenilemek hiç olmadığı kadar kolaydır.

2. el Skoda Rapid fiyat durumu ise aracın yılı, kilometresi, hasarsızlık durumu, modeli, rengi, modeli, yakıt ve vites türü gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterir. Skoda Rapid 2014, Skoda Rapid 2015, Skoda Rapid 2016 ve Skoda Rapid 2017 gibi yıla bağlı olarak değişen donanımsal ve tasarımsal farklılıklar da fiyat üzerinde etkilidir. Siz de güvenli ve pratik bir şekilde ikinci el araç satın almak için OtoSOR ayrıcalıklarından yararlanabilir, takas yöntemini kullanarak aracınızı yenileyebilir, %30 peşinat ve 48 aya kadar vade olanağıyla bütçenize uygun Skoda Rapid’i hemen satın alabilirsiniz.