Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Skoda Octavia Modelleri

Filtreler

14 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

14 adet ilan gösteriliyor.

100 yılı aşan mazisiyle otomotiv endüstrisinin global öncüleri arasında yer alan Skoda, İskandinav esintileri taşıyan zarif modelleriyle dünya çapında bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Farklı sınıflardaki modelleriyle birçok beklentiye yanıt sunabilen markanın iddialı olduğu seriler arasında ise Octavia modeli öne çıkıyor.

Skoda Octavia’yı Keşfedin!

Çek otomobil markası Skoda tarafından 1996 yılından itibaren üretilmeye başlanan Octavia modeli, markanın en sevilen araçları arasında bulunuyor. Pek çok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran Skoda Octavia, şehir yaşamında dinamik ve konforlu bir sürüşe kapı aralıyor. Uzun yıllara dayanan üretim tecrübesi ve dünyaca ünlü otomobil üreticileriyle geliştirdikleri ortaklıklar ile sürekli üstün otomobiller üreten Skoda, Octavia modeliyle de beklentilere tam manasıyla yanıt sunuyor. Alternatifli motor seçenekleri ve özelleştirilmiş renk detayları ile tercih edilebilecek modeller, bilgi ve eğlence sistemleriyle seyahatleri çok daha keyifli bir hale getiriyor.


Scoda Octavia İle Standartlar Yeniden Belirleniyor

Son derece geniş bir iç hacim sunan Skoda Octavia modelleri ailenin tüm üyelerinin rahat etmesini sağlıyor. Güvenlik testlerinde son derece üstün bir performans sergileyen Octavia modelleri ile yola çıkmak büyük bir keyif halini alıyor. Hem günlük yaşamda hem de iş hayatında kullanıma son derece uygun olan Skoda Octavia 1.6 TDI düşük yakıt tüketimiyle de avantajları arasına yenilikler ekliyor. Gelişmiş teknolojilerle donatılan Octavia 1.6 TDI modeli, sürüş destek asistanı gibi yenilikçi çözümlerle sürüş keyfini yeni bir boyuta taşıyor.


Konforu yüksek bir prestijle birleştiren Octavia Elegance modelleri, yüksek standartlarıyla göz kamaştırıyor. Üst düzey bir aerodinamik tasarıma sahip olan Octavia araba teknolojisindeki yenilikçi zirveyi temsil ediyor. Modern tasarımıyla göz dolduran Skoda Octavia özellikleri itibarıyla dünya çapında birçok kullanıcı için vazgeçilmezler arasında özel bir yer ediniyor.


Otomobil seçiminde en çok dikkat edilen hususlardan biri olan güvenlik beklentilerine de son derece yetkin yanıtlar sunan Octavia modelleri, uzun ömürlü bir kullanım için en doğru seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. Teknik donanımların yanı sıra arka cam güneşliği gibi özel detayların da yer aldığı Octavia paketleri, bir otomobilden beklenebilecek tüm özellikleri bünyesinde toplayan alternatifler sunuyor. Hem spor hem de son derece karizmatik bir duruşa sahip olan Skoda Octavia ile en uzun mesafelerde bile keyifli ve sorunsuz bir yolculuk mümkün oluyor. Farklı mevsim şartlarına uyum sağlayabilecek teknik donanımlarıyla farkını ortaya koyan Octavia ailesi, geniş bagaj hacmiyle de tercih ediliyor.

OtoSOR’un Cazip Fiyat Seçenekleriyle Skoda Octavia Edinmenin Tam Zamanı!

Teknik özellikleri ve tasarımıyla göz dolduran Skoda Octavia fiyatları itibarıyla da memnuniyet yaratıyor. Pek çok farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Skoda Octavia ikinci el piyasasında da en çok tercih edilen araçlar arasında yer alıyor. Araçların fiyat değerleri modelin trafiğe çıkış yılı ve ulaştığı toplam kilometre değeri gibi farklı değişkenlere göre farklı aralıklarda konumlanıyor. Donanım paketlerine göre de değişkenlik gösteren Octavia fiyatları geniş bir aralıkla farklı bütçelere hitap edebiliyor.

2. el Skoda Octavia sahibi olmak için en doğru adres olan OtoSOR sizleri bekliyor. OtoSOR hayalinizdeki araca ulaşmanız için gereken tüm desteği sunuyor. Aradığınız ikinci el Octavia modeline OtoSOR’un hızlı süreçleri, uzman satış kadrosu ve güvenilir araç portföyü ile sahip olabilir; başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde aracınızı teslim alabilirsiniz. Üstelik minimum %30 peşinatla, 48 aya varan vade fırsatlarından da faydalanabilirsiniz. Hayatınıza modern bir dokunuş katacak olan bir Skoda Octavia'ya sahip olmak için hemen şimdi ilanları inceleyebilir ve OtoSOR'un vadeyle otomobil satın alım sistemiyle tanışabilirsiniz.