Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Skoda Kodiaq Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Skoda Kodiaq SUV, yeterince geniş pratik bir aile arabasıdır. Birçok alanda güçlü noktalara sahip üstün yönleri bulunur. Kaliteli malzemelerden yapılan iç mekân, işlevsel dokunuşlar ve kullanışlı saklama alanları ile doludur. Skoda Kodiaq'ın kullanımı kolaydır ve çok çeşitli verimli motorlara sahiptir.

Tasarımı ve yapısı güven verici yapısıyla iyi bir sürüş deneyimi sunar. Arkasında iyi bir teknoloji ve mühendislik olan gerçekten iyi tasarlanmış bir aile arabasıdır. Kaliteli işçiliği ve iyi düşünülmüş görsel detayları ile dikkat çeker.

Skoda Kodiaq'ı Tanıyın

Otomotiv sektörünün öncülerinden Skoda markası 2016 yılında Kodiaq ile bu etkileyici başarı öyküsünün temellerini atar. Keskin çizgilere ve dinamik şekle sahip araç ilk olarak Paris otomobil fuarında tanıtılır. Skoda serisinde yer alan Kodiaq, iyi görünümü ve özellikleri ile hemen göze çarpar.

İdeal bir arazi aracı olan Kodiaq, günlük kullanım niteliklerini, gücünü ve uygunluğunu bugüne kadar kanıtlar.

Kaliteli Malzeme ve Teknoloji Skoda Kodiaq Modellerinde

Önden çekişli dizel manuelden güçlü dört tekerlekten çekişli, otomatik benzinliye kadar birçok formda mevcuttur. Kodiaq'ın sürüşü daha fazla yastıklama sağlayarak sarsıntıyı azaltan yumuşak bir konfor sunar. Kodiaq hızlı yön değişimlerinde oldukça dengeli kalır ve yol tutuşu sağlar. Skoda Kodiaq oldukça büyük bir otomobil olmasına rağmen, hafif direksiyonu ve kolay kontrolleri trafikte ilerlemeyi kolaylaştırır. Hafif direksiyonu, tekerleklerle iyi bir bağlantı hissi yakalar. Manuel modellerde vites geçişleri kaygandır, bu nedenle trafikte araç kullanmak ve park etmek da kolaydır.

Dört tekerlekten çekiş, 148 hp motorla isteğe bağlıdır ve daha güçlü motorlarla standarttır. Çoğu otomobilde yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman bulunur ancak 1.5 tsi benzinli altı vitesli düz şanzıman da mevcuttur. Skoda Kodiaq dizel, güçlü, verimli performans sergiler ve özellikle engebeli yollarda güçlü bir his sunar. Skoda Kodiaq yeni kasa, iç kabin tasarımı ve dış görünümü ile öne çıkar.

Araçta herkesin rahat etmesi için direksiyon ve koltuklarda yeterli ayarlama imkânı ve alan bulunur. Yükseltilmiş sürüş konumu sayesinde önünüzdeki yolu iyi bir şekilde görebilirsiniz. Skoda'nın geniş yan camları, otoyolda şerit değiştirmeyi stressiz hale getirir.

Altı vitesli düz şanzıman hassas, tatmin edici bir harekete sahiptir ve tanımlanmış debriyaj ve kademeli frenleri ile Kodiaq'ı sorunsuz bir şekilde sürmek kolaydır. Güçlü motorları, iç mekâna yansıyan titreşimin hissedilmesinin önüne geçer ve otoyolda gürültüsünün az olmasını sağlar.

En güvenli SUV'lar arasında yer alan Kodiaq, beş yıldızlı bir Euro NCAP güvenlik derecesi alan bu aile otomobili, alıcılarına gönül rahatlığı katar. Güvenlik kiti, hızınızı sizin için yönlendiren ve ayarlayan tahmine dayalı uyarlanabilir hız sabitleyici içerir. Ayrıca araç, otonom acil frenleme ile birlikte gelir.

Skoda Kodiaq'ın gösterge paneli akıllıca tasarlanmış ve kullanımı kolaydır. Her şey çok iyi yapılmış ve dayanıklı hissettirir. Kontrol paneli iyi bir düzene sahiptir. Dokunmatik ekranın kullanımı kolaydır ve göstergeler nettir.

Skoda Kodiaq'ın içinde, kişisel eşyalarınızı saklamak için fazlasıyla depolama alanı yer alır. Skoda 4x4 Kodiaq ayrıca kapılara gizlenmiş şemsiyeler, yakıt kapağının altında bir buz kazıyıcı ve bagajda saklanan çıkarılabilir bir manyetik fener gibi günlük hayatta fayda sağlayan kullanışlı özelliklerle birlikte gelir. Arka koltuklar katlandığında, yedi koltuklu Skoda Kodiaq'ta 2.005 litre ve beş koltuklu versiyonlarda 2.065 litre taşımanıza fırsat verir. Van benzeri bir yükleme alanı sayesinde, hacimli eşyaları taşımak kolaylaşır ve yedi koltuklu araçta bulunan tamamen düz zemin, ağır kutuları kolayca içeri ve dışarı kaydırabileceğiniz anlamına gelir.

Size Hitap Eden 2. El Skoda Skoda Kodiaq Modelleri Avantajlı Taksit Seçenekleriyle OtoSOR’da!

Skoda Kodiaq fiyatları; model ve eklenmesi tercih edilen donanım özelliklerine göre değişir. Herkese uygun özelliklere sahip, ikinci el Skoda Kodiaq modelleri araç piyasasında önemli bir yer bulur. Skoda Kodiaq özellikleri, geniş, kompakt, sürüşe uygun yapısı ve onu gerçekten farklı kılan akıllı dokunuşlarıyla dolu bir araç olmasıyla beklentileri karşılar. Siz de 2. el araçlar içerisinde oldukça sık tercih edilen Skoda Kodiaq'ın ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan cazip vade seçenekleri ile bu güçlü nitelikleri keşfedebilirsiniz.

İstediğiniz ikinci el Skoda Kodiaq'ı edinmek için sistemimizde yer alan ilanları inceleyin ve ,OtoSOR'un cazip vadeli otomobil satın alma sistemiyle tanışın.