Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Seat Toledo Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.


İspanya menşeli Seat firmasınca üretilen Toledo, kompakt bir otomobil modeli olarak öne çıkmıştır. Seat Toledo ilk kez Mayıs 1991'de araç tutkunlarına tanıtılırken 2019 senesine kadar araç yeni modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam etmiştir. 2012'den sonra yeni nesil modellerle piyasada yer alan Seat Toledo, Türkiye'de manuel ve otomatik şanzıman ile benzinli ve dizel seçeneklerinin tamamıyla satışa sunulmuştur. Açılımı "Sociedad Española de Automóviles de Turismo" şeklinde olan ve 1950 senesinde İspanya'da kurulan Seat, konfor vadeden detayları ve şık tasarımıyla beğeni kazanır.

Seat Toledo ile Güvenli Bir Sürüş Deneyimi Yaşayın

Seat Toledo 2015 ve diğer modelleri, standart özelliklerine ek olarak tercihe bağlı teknolojileri de kullanıcı ile buluşturur. Yeni Seat Toledo modellerinde "Kessy" adı verilen anahtarsız çalıştırma teknolojisi sayesinde arabanızın kilidini açmak için ona yaklaşmanız yeterli olur. Aracın önünde ve arkasında yer alan park sensörleri ile park konusunda da işinizi kolaylaştıran Seat Toledo otomatik ve manuel araç modelleri, arka görüş kamerası ile yan aynalarda göremediğiniz detaylara hakim olmanıza fırsat tanır. Yorgunluk tespit sistemi ve ön bölge asistanı ile araç güvenliğini artıran Seat Toledo'nun ikincil çarpışma fren sistemi sayesinde sürüş güvenliğinizi artırabilirsiniz.

Seat Toledo’nun Şık Tasarımıyla Keyifli Bir Yolculuk Mümkün

Seat Toledo 2001 ve Seat Toledo 2004 gibi retro modellerden aracın daha güncel modellerine kadar bütün sürümlerinde şıklık sunan detayları gözlemleyebilirsiniz. Çeşitli ülkelerde tasarım ödüllerine layık görülen Seat Toledo, renk skalasıyla gözleri üzerinde toplar. Denim maviden nevada beyaza, cappucino bejinden ve cherry kırmızıya kadar geniş renk seçenekleriyle ilgi çeken Seat Toledo, döşemelerdeki ekstra özen ile araç içinde de şıklık algısını baştan yaratır. Geniş iç hacmiyle aile yolculuklarında da rahatlıkla tercih edebileceğiniz Seat Toledo modellerinin geniş aksesuar yelpazesiyle hem araç teknolojisinden sonuna kadar faydalanırken hem de aksesuarların göze hitap eden detaylarıyla araç içinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Seat Toledo Her Detayıyla Yolculuğunuza Keyif Katar

3 silindir ve 4 silindir motor hacmi seçenekleriyle öne çıkan Seat Toledo, 9 saniyede 100 kilometreye çıkan modelleriyle atik bir hız deneyimi yaşamak isteyenlere de hitap eder. Şehir içi ve şehir dışında ortalama 3.8 litre yakıt tüketimine sahip olan modelleri bulunan Seat Toledo'nun 550 litreye varan bagaj kapasitesi sayesinde yolculuk esnasında ihtiyacınız olan eşyalarınızı rahatlıkla yanınıza alabilirsiniz. Sedan bir araç modeli olan Seat Toledo 1.6 silindir hacmine sahip versiyonundan Seat Toledo 1.4 TDI ve Seat Toledo 1.9 TDI’ya kadar tüm versiyonları güçlü motoru ve konfor vadeden yapısıyla yolculuğunuza renk katar.

İkinci El Seat Toledo’ya OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

İç açan ve ferahlık sunan şık iç tasarımıyla göze hitap eden Seat Toledo, üstün performansıyla otomobil tutkunlarının gönlüne girmeyi başarmıştır. Siz de geniş model seçeneğine sahip olan Seat Toledo modelleri arasından OtoSOR’un web sitesinde yer alan arama filtrelerini kullanarak tercihinizi yapabilirsiniz. İkinci el Seat Toledo fiyatları aracın modeline ve özelliklerine göre değişiklik gösterse de araç tutkunlarına özel kampanyaları sayesinde istediğiniz arabayı bütçenizi zorlamadan alabilirsiniz. İkinci el Seat Toledo fiyatlarını inceleyip aracınıza karar verdikten sonra dilerseniz OtoSOR'un müşterilerine özel anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmaları aracılığıyla almak istediğiniz aracın ekspertizini yaptırabilirsiniz. İkinci el Seat Toledo'ya minimum %30 peşinat ile 48 aya varan vade seçenekleriyle sahip olabilir, ödemeyi kolaylaştıran bir hizmet olan kademeli taksit seçenekleriyle de arabanızı satın alabilirsiniz.