Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Seat Arona Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Seat, 1950 yılında bir devlet kurumu tarafından İspanya’da kurulmuş bir otomotiv şirketidir. 1990 yılında ise Volkswagen AG grubunun bir üyesi haline gelen Seat, otomotiv piyasasında temel amacı gündelik sürüş olan birçok modeli bünyesinde bulundurur.

Arona, Seat otomotiv firmasının 2017 yılında Seat Ateca adlı SUV modelinin bir alt segmenti olarak piyasaya sürülen B-SUV araç modelidir. B-SUV segmenti, kompakt SUV olarak da bilinen, kısmen SUV ile Hatchback tipi araçların arasında konumlanan araçların bulunduğu segmenttir.

Seat Arona Modelleri, Kompakt SUV’ler Arasında Fark Yaratıyor

Seat Arona, Hatchback sınıfının pratik yapısına sahip aynı zamanda yerden yüksek bir kullanım isteyen kullanıcıların gözdesi olan araçlardandır. Kullanıcılara iki çeşit fosil yakıtlı motor ile sunulur. Seat Arona, 1.0 TSI ve 1.6 TDI olmak üzere iki çeşit farklı yakıt ve hacim seçeneğine sahip motor seçeneği bulundurur. Dizel motor seçeneği olan 1.6 TDI motorda 95 beygir (HP) güç sağlayabilir. Benzinli motor olan 1.0 TSI motor ile 115 beygir (HP) güç sağlar. Yenilikçi motor teknolojisi ile de karbon ayak izinizi minimuma indirmeyi hedefleyen bir mühendislik sunar. Seat Arona sağladığı performans özellikleri ve sportif yapısı ile gündelik hayatınızda sürüş tecrübesini üst noktalara taşıyan bir araçtır. Yerden yüksek yapısı ve kaliteli süspansiyonları ile yollardaki çukur, kasis vb. yapıların deneyiminizi kötü etkilemesine engel olur. Bunların yanı sıra Seat Arona Style Plus gibi seçeneklerinin oluşturduğu şık ve heybetli görünüşü ile tarzınızı yollara yansıtır.

Seat Arona, yüksek performansa sahip fosil yakıtlı motorları ile 4x2 çeker özelliğini çok iyi taşır. 4x2 önden çeker şaft sistemi sunan bu araç şehir içi kullanımda araç sahiplerine yüksek güvenlikli bir kullanım sunar. Güvenliğinin yanında düşük yakıt tüketimi yakalamakta da kolaylık sağlayan bu sistem kullanıcıların gözdesi konumundadır. Fiziksel güvenlik özelliklerinin yanı sıra Seat mühendislerinin geliştirdiği elektronik özellikler de güvenliği ön planda tutar. Bu sistemlerin birleşmesiyle uzun yolda veya şehir içi seyahatlerde yağmurlu, karlı ya da çamurlu yüzeylerde aracın çekiş gücünü kaybetmesi veya kayması gibi durumlar oldukça aza indirgenir.

Sürüş güvenlik özelliklerinin yanı sıra iç mekanda da birçok güvenlik önlemine sahip olan Arona kullanıcıların güvenliğini ön planda tutar. Kullanıcılara birçok seçenekle sunulan Arona manuel ve otomatik vites opsiyonları ile sunulur. Volkswagen grubunun oldukça tutumlu olan motor teknolojilerini içerisinde barındıran bu araç, kozmetik olarak da çeşitli seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunar. B-SUV olması ve konforlu olmasının yanı sıra sportif çizgileri ile de oldukça şık bir araçtır. Segmentinde karşılaştırıldığı birçok araç gibi oldukça düşük yakıt tüketimi, konforlu yapısı, sportif görünüşü ve yapısı ile kullanıcıların çokça tercih ettiği bir modeldir. Seat Arona fiyatları, uygunluğu ile genellikle kullanıcıların dikkatini çeker.

Hayalinizdeki İkinci El Seat Arona Modeline OtoSOR Avantajları ile Sahip Olun!

Seat Arona oldukça uygun fiyatlı bir araç olmasının yanı sıra ikinci el piyasasında da oldukça ilgi gören bir modeldir. OtoSOR aracılığı ile 2 .el Seat Arona aracı minimum %30 peşinat ve 48 aya kadar varan vade fırsatı ile alabilirsiniz. Bunların yanı sıra kişiye özel taksit seçenekleri ve fırsatlar ile araç almak zor bir mesele olmaktan çıkar. Ayrıca aldığınız aracın başvurunuzun onaylandığı gün teslim edilebilmesi ve geniş bayi ağı gibi yenilikçi hizmetleri ile ikinci el satın alımda işinizi oldukça kolaylaştırır. Hayalinizdeki ikinci el Seat Arona'ya sahip olmak için OtoSOR’da bulunan ilanları inceleyin ve OtoSOR'un vadeyle otomobil satın alım sistemi ile tanışın.