Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Fransız otomobil devi Renault tarafından üretilen Talisman, son yılların en çok ilgi çeken Sedan modelleri arasında yer alır. D segment bir otomobil olan Renault Talisman, ferah iç hacmi ve geniş yükleme alanı ile aileler için iyi bir alternatiftir. Uzun yolculuklar için tasarlanan Talisman yeni nesil sürüş özellikleri ve konfor donanımları sayesinde araç kullanmayı keyifli hale getirir.

Konforlu Renault Talisman'ı Yakından Tanıyın!

2016 yılından beri yollarda olan Renault Talisman görkemli karoseri ve LED Matrix Vision farları ile tüm dikkatleri üzerine çeker. D segmenti araçlarda yer alan geniş kabin yapısı Talisman modellerinde de kendini gösterir. Aracın modern ve sade kokpiti konforlu bir sürüş için gerekli desteği sunar. Soğutma özelliğine sahip geniş kolçak ve ergonomik bardaklıklar sayesinde uzun yolculuklarda salon konforuna ulaşabilmeniz mümkün olur. Farklı sürücü profillerine göre uyarlanabilen hafızalı koltuklar, kişiye özel yükseklik ve derinlik ayarlaması yapabilmeye olanak tanır. Renault Talisman 2022 gibi yeni nesil modellerde dijital gösterge paneli ve LED şerit aydınlatma benzeri özelliklere de yer verilir.

Göz alıcı Matriks far sistemi aydınlatmayı yol koşullarına ve ortama uygun olarak optimize ederek gece görüşünü daha iyi hale getirir. Aracın sportif ve modern hatlarını tamamlayan uzun LED stoplar karanlık ortamlarda görünürlüğü yükseltir. Kolayca açılabilen 608 litrelik bagaj farklı boyutlardaki bavulları ve eşyaları kolayca yükleyebilmenize imkân tanır. Açılabilir panoramik cam tavan da geniş iç ortama ekstra aydınlatma ve ferahlık katar. Dijital klima, bölgesel iklimlendirme ve koltuk ısıtma/soğutma fonksiyonları ise aracı her mevsim istenen sıcaklıkta tutabilmenizi sağlar.

Kullanışlı Sedan Renault Talisman Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri

Ergonomik ve çok yönlü özellikler ile sunulan ikinci el Renault Talisman modelleri otomatik ve manuel vites alternatifleri ile gelir. Icon veya Touch paketler içinden tercih edilebilen Renault Talisman 1.5 dCi ve 1.6 dCi turbo dizel motorlara ek olarak 1.3 Tce turbo benzinli motor seçeneğine de sahiptir. Yeni nesil turbo benzinli motor 160 beygir güç ve 260 Nm tork değerleri ile performanslı kullanıma olanak tanır. Turbo dizel özelliğe sahip 1.6 dCi motor ise 130 beygir ve 320 Nm tork üreterek her koşul için dengeli ve yeterli bir güç sağlar.

Premium Renault modellerine özel olarak geliştirilen 4 Control sistemi düşük hızlarda yüksek manevra kabiliyeti, yüksek hızlarda ise üst düzey yol tutuşu sağlar. ABS, ESP, ASR, kör nokta uyarı sistemi, çoklu hava yastıkları, çarpışma önleyici, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleme benzeri özellikler sürüş konforunu ve güvenliğini en üst noktaya taşır. Renault Talisman özellikleri arasında yer alan head-up display ve özelleştirilebilir sürüş modları da aracı daha dinamik hale getirir ve yola odaklanmayı kolaylaştırır. Otomatik park özelliği ise geniş karoserli araçları park etmekte zorlananlara yardımcı olur.

Bütçenize Uygun İkinci El Renault Talisman’a OtoSOR Ayrıcalıkları ile Ulaşın!

D segment otomobiller arasında özel bir yere sahip olan Renault Talisman ikinci el değerini uzun yıllar boyunca korur. Renault Talisman fiyat listesi ise donanım ve motor seçeneklerine bağlı olarak değişir. Renault Talisman ikinci el fiyatları da aracın modeli, üretim yılı, kilometresi ve kondisyonu gibi detaylara bağlı olarak çeşitlilik gösterir. Siz de ihtiyaçlarınıza en uygun Renault Talisman modeline OtoSOR güvencesiyle ulaşabilir, anlaşmalı kurumlardan avantajlı fiyatlarla ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vadelerden yararlanabilir, hayalinizdeki araca hemen sahip olabilirsiniz.