Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Renault tarafından ilk kez 1996 senesinde piyasaya sürülen Scenic, günümüzde de popülerliğini koruyan bir model olarak öne çıkar. Geniş yapısıyla aileler için de ideal bir yolculuk deneyimi vadeden Renault Scenic, konforlu yapısı ve bütçe dostu yakıt tüketimiyle de araç tutkunlarının gönlünü fethetmiştir. MPV modeliyle piyasada yer alan Renault Scenic 2024’te de yeni versiyonlarıyla araç pazarında yer almaya devam eder.

İkinci El Renault Scenic İle Şehrin Tadını Çıkarın!

Kullanıcıya tanıtıldığında benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulan Renault Scenic, güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edip çağın ihtiyaçlarına ayak uydurmayı başarmıştır. 2001 Renault Scenic modeliyle birlikte otomatik vitesli araçları da kullanıcıyla buluşturan marka, bu sayede özellikle şehir içi yolculuklarda daha konforlu bir yolculuk yapmanıza imkan tanır. Renault Scenic otomatik vitesten sonra da çağın ihtiyaçlarını yakından takip edip yeni nesil araçlar ile yollarda yer almıştır.

İlerleyen teknoloji ile birlikte sonraki zamanlarda daha geniş bir iç hacme ve daha güçlü bir motora sahip olan Renault Scenic modelleri, dördüncü nesilden itibaren hibrit motor seçenekleriyle de yakıt dostu tarzını güçlendirmiştir. 2021 yılında beşinci nesil araçlarını yollarda sergileyen Renault Scenic, bu nesilden itibaren tamamıyla elektrikli bir motorla donatılır ve 130 beygir gücü ile 245 nm tork üreten motoruyla güçlü bir performans sergiler.

Renault Scenic ile Güçlü Performans ve Güvenli Sürüş Deneyimi Bir Arada!

5+2 koltuk düzenine sahip olan Renault Scenic 2004 model, vadettiği konforlu sürüş deneyimi ile rakiplerinden ayrılarak geniş ailelerin rahatlıktan taviz vermeden yolculuk yapmasına imkan tanır. Renault Scenic modellerinde yer alan "safety coach" özelliği ile araç yüksek riskli bölgeleri ve davranışları öngörme konusunda şoföre destek olur. Aracın entegre güvenlik sistemleri, kaza ihtimalinin yüzde 70 oranında düşürülmesine olanak sağlar. Renault Scenic aynı zamanda sağlık takibi konusunda da sürücüye yeni bir deneyim sunar.

Direksiyona takılı sensörler sayesinde sürücünün kalp atış hızını tespit edip kamerası ile sürücünün halsizlik ve yorgunluğa bağlı semptomlarını algılamayı başarır. Gaz pedalındaki "dokunsal" teknoloji ile bir tehlike tespit edildiği anda sürücü ayağını pedaldan çekince pedalda titreşim oluşur. Otomobilin iç kısımlarına yerleştirilen diğer sensörler ise yumuşak sürüş, hızlanma, dikkatsiz araç kullanma, hız gibi çeşitli parametreleri başarılı biçimde analiz eder. Riskin arttığı durumlarda aracın güvenlik koçu devreye girer. Arabanın ön kamerasından gelen görüntüler, torpidoda yer alan şeffaf ekrana yansıtılır ve bu sayede kaput araç şoförünün görüş alanından çıkmış olur. Bu da yeni Renault Scenic modellerinin yüzde 24'e varan daha geniş ön görüş alanı sunmasına imkan tanıyarak güvenli sürüş deneyimine destek olur.

Hayalinizdeki Renault Scenic’e OtoSOR Avantajlarıyla Ulaşın!

Sürdürülebilirlik, verimlilik ve uygun maliyet prensipleriyle tasarlanan Renault Scenic, estetik dokunuşları ve karakteristik tarzıyla şıklık, güvenlik ve konforu tek bir araçta buluşturarak yolculuktan aldığınız keyfi üst seviyeye çıkarır. Renault Scenic Vision gibi yeni modellerinde geri dönüştürülebilir malzemelere de yer vererek çevre dostu bir yaklaşım sergiler. Vision konsept otomobillerde malzemelerin %95'i geri dönüştürülebilir şekilde hazırlanır ve araç içerisinde yolcunun temas ettiği bütün malzemeler geri dönüşüme uygun şekilde üretilir. Renault Scenic e-tech ise şıklığın ön plana çıktığı tasarımsal dokunuşlarla otomobil piyasasında fark yaratır.

Renault Scenic fiyatları, aracın özelliklerine ve üretildiği yıla göre değişiklik gösterirken beğendiğiniz araca OtoSOR'un müşterilerine özel olarak sunduğu anlaşmalı TSE Onaylı firmalardan avantajlı fırsatlarla ekspertiz yaptırabilirsiniz.. İkinci el Renault Scenic için OtoSOR’daki ilanlara göz attıktan sonra 48 aya varan vade ve %30 peşinat ile beğendiğiniz araca çok daha uygun koşullarda sahip olabilirsiniz.