Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Renault Latitude Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

Ünlü Fransız otomobil markası tarafından 2010-2015 yılları arasında üretilerek kullanıma sunulan Renault Latitude, göz alıcı Sedan tasarımıyla dikkatleri üzerine toplar. Fransızca’da özgürlük anlamına gelen Latitude, konfor ve performans kriterlerinden taviz vermeden aracınızla dilediğiniz gibi seyahat etmenize olanak tanır. Kaliteli üretim materyalleri ve güvenli sürüş detaylarıyla emniyetli bir deneyim sunan Renault Latitude, estetik beklentilerinize de yanıt verir.


Renault Latitude’yi Yakından Tanık Olun!

Dünya pazarında önemli bir yere sahip olan Renault Latitude, özgün tasarımı ve çarpıcı detaylarıyla lüks bir görünüm ortaya koyar. Sağlam ve dinamik tasarımıyla güvenlik hissiyatını doruklarda yaşamanıza imkan sunan Renault Latitude, geniş iç tasarımı ile aile ve arkadaş gruplarının kullanımı için uygundur. Aracınız içerisinde ev konforu yakalamanıza olanak tanıyan Renault Latitude; standart klima sistemi, arka koltuk havalandırma ızgaraları, masaj sistemli sürücü koltuğu detaylarına yer verir. Bluetooth telefon ve müzik bağlantı sistemleri ile yolculuklarınıza keyif ve eğlence kazandırır.

Şehirlerarası ve şehir içi yolculuklarınızda sürüş keyfini maksimum düzeye taşıyan Renault Latitude 2012, sınıfının önde gelen araçları içerisinde yer alır. Prestij kazandıran Sedan sınıfında yer alan Renault Latitude 1.5 DCi Privilege, dinamizm ve modern stiliyle dikkatleri üzerine toplar. Renault Latitude 1.5 DCi, geniş iç hacmi ve bagaj alanıyla kalabalık seyahatleriniz için son derece konforlu bir deneyim sunar. Özel multimedya ekranı içerisinde yer alan navigasyon sistemi ile gitmek istediğiniz her yere özgürce ulaşmanızı mümkün kılan Renault Latitude; Executive, Expression, Privilege donanım paketleriyle farklı beğenilere ve ihtiyaçlara yanıt verir. 

Güçlü Performansı ve Üstün Konforu ile Renault Latitude

Ulaşım ihtiyacını konforlu, güvenli, yüksek performanslı ve estetik bir araçla karşılamak isteyen bireylerin öncelikli tercihleri arasında Renault Latitude gelir. Sınıfının önde gelen modellerinden biri olan Renault Latitude, güçlü motor özellikleriyle adından övgüyle söz ettirmeyi başarır. Renault Latitude otomatik şanzıman özelliği ile sürüş esnasında maksimum konfor sunmayı hedefler. 4 benzin ve 8 dizel versiyonlu motor opsiyonları ile farklı ihtiyaçlara yanıt veren Renault Latitude, D sınıfın önde gelen araçlarından biri olmayı başarır.

Titiz ve özenli tasarımıyla sürüş esnasındaki beklentilerinizi karşılayan Renault Latitude, geliştirilmiş teknik özellikleriyle öne çıkar. ABS ve AFU fren destekleri ile acil olarak durmanız gereken anlarda üstün bir performans ortaya koyan Renault Latitude 2.0 DCi, aracın belli bölgelerinde yer alan 6 adet hava yastığıyla olası kazayı en az hasarla atlatmanıza yardımcı olur. Dayanıklı ve güvenli sürüş ayrıcalıklarıyla kullanıcılarından tam puan almayı başaran Renault Latitude ile sevdiklerinizle birlikte keyifli yolculuklar gerçekleştirmeniz mümkündür.

Hayallerinizi Süsleyen Renault Latitude OtoSOR Ayrıcalıklarıyla!

Geniş oturma alanı, ayarlanabilir ön koltuk detayları, hidrolik direksiyon sistemleri ile son derece konforlu bir kullanım sunan Renault Latitude, geniş bir çeşitlilik sunar. Modele ait yıl bilgisi, km bilgisi, donanım paket bilgisi gibi detaylar fiyat üzerinde belirleyici olduğundan seçim yaparken bu noktalara dikkat edilmelidir. Kaliteli ve güvenilir Renault Latitude alım imkanı sunan OtoSOR ile sizler de dilediğiniz ikinci el araca sahip olabilirsiniz. Minimum %30 peşinat ödeyerek 48 aya varan taksitle istediğiniz Renault Latitude’ye ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR, avantajlı satın alma koşulları sunar. Sizler de istediğiniz özellikteki Renault Latitude modeline OtoSOR üzerinden ulaşabilir, güvenli alışveriş ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.