Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Renault Captur Modelleri

Filtreler

13 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

13 adet ilan gösteriliyor.

Renault Captur özellikleri ile her yaştan kullanıcıya hitap eder. Her türlü yolda rahat sürüş zevki yaşatan bu model, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılar. İkinci el piyasasında Renault Captur fiyatları; aracın modeline, donanım ve motor özelliklerine göre değişkenlik gösterir.

Renault Captur ile Tanışın

İlk olarak 2013 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan Captur, Renault yelpazesindeki ilk Crossover modeli olarak adını duyurur. Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından üretilen Captur, kendi segmentinde Avrupa’nın lideri haline gelmiştir. Hızla büyüyen pazar trendiyle birlikte Clio’nun dingil mesafesinin uzamasını sağlayan Renault, üst yapısını da yeniden şekillendirmiştir. Avrupa’nın en popüler araçlarından biri olan Renault Captur; yüksek oturma pozisyonu, yakıt tasarruflu motoru ve düşük maliyetiyle avantajlı özellikler sergiler. Kullanışlı yapısının yanı sıra dengeli ve akıcı çizgilerle buluşan tasarımı, kullananlara şehrin yanında dağlık ve engebeli yollarda bile en iyi konforu sağlar.

Renault Captur’un Crossover Trendini Yakalayın

Renault Captur’un başarısı ve tercih edilme sebeplerinin başında şehir hayatına uygun zarif tasarımı gelir. Son derece dengeli bir görünüm sunan orantıları, tasarımının temel bileşenidir. Crossover tasarımlarının trendini yakalayan modelin gövde stili, Renault için bir ilktir. Renault Captur modellerinin en beğenilen özelliklerinden bir diğeri de kısa gövde uzunluğuna rağmen sağladığı ferahlıktır. Bol saklama hacmine sahip olan torpido gözü, sürgülü bankı ve çıkarılabilir koltuk kılıflarının pratikliği ile beğeni toplar. Direksiyon tasarımları, koltuk renkleri ve göz alıcı iç tasarımıyla Captur, iki tonlu gövde boyasının yanı sıra tekerleri için renk ve şeritleriyle son derece özelleştirilebilir bir yapıdadır. Önceki üretimlerine göre konseptinde gerçek bir fark yaratmak isteyen Renault, seriye daha fazla tazelik ve duygu katmıştır. Bir Crossover modeli olan Renault Captur, otomobilin sahip olduğu özellikler ile B segmentini birleştirir. Bu sayede hem aile hayatı hem de maceracı şehir hayatını sevenler için tercih sebebi haline gelir.

Son teknolojiyi üst düzey tasarımla buluşturan yeni Captur, kaslı ve atletik yapıdaki dinamik dış tasarımı, iç mekânda üst segmentlere yaklaşan yüksek kalitesi ve yenilenen motoruyla kullanıcısına en üst düzey kişiselleştirme seçenekleri sunar. Ülkemize Joy, Touch ve Icon donanım seviyeleri ile gelen yeni Captur, güçlü SUV çizgileri ve teknolojik devrimiyle dikkat çeker. İç mekanda üstün kalite ve konfor sunan bu model; malzeme kalitesi, akıllı kokpit, yüksek orta konsol, E-shifter vites kolu ve titizlikle işlenmiş detayları sayesinde alanında bir numara haline gelir. Ayrıca güvenlik, park ve sürüş olmak üzere yardımcı destek sistemleri sunar. Bu sistemler Renault EASY DRIVE sistemini oluşturur ve Renault EASY LINK multimedya sistemi üzerinden kolayca kontrol edilebilir. Oldukça ilgi çekici ekran özellikleri sunan yeni Captur’un 10.2 inç dijital gösterge ekranı ve 9.3 inç multimedya ekranı vardır. Bir önceki nesildeki kodlarında kullandığı kişiselleştirme ve modüler özellikler yeni Captur’da da korunur. İnovatif özellikleriyle dikkat çeken Renault Captur dizel otomatik araç Renault Captur 1,5 dCi Touch ve Icon model seçenekleriyle bulunabilir.

Aradığınız 2. El Renault Modelleri Şimdi Avantajlarıyla OtoSOR’da!

İkinci el SUV ve Crossover tasarımında bir araç sahibi olmak isteyenlerin tercihleri arasına giren modellerin başında Renault Captur otomatik yer alır. Renault Captur ikinci el modellerini OtoSOR’da bulabilir, hem şehir hayatındaki konforlu sürüş deneyimini hem de arazideki maceranın konforunu yaşayabilirsiniz. Üstelik şimdi aradığınız 2. El Renault modeline OtoSOR’da minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. 

Hayallerinizdeki 2. el Renault Captur modeline sahip olmak için ilanları inceleyebilir ve OtoSOR’un vadeyle otomobil satın alma sistemiyle tanışabilirsiniz.