Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Peugeot Rifter Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Peugeot Rifter tasarımı, konforu, motor gücü ve modern teknolojileriyle hafif ticari araç sınıfında çok yönlü kullanımıyla dikkat çeker. İlk olarak 2018 yılında Cenevre Otomobil Fuarında tanıtımı yapılan otomobil ülkemizde 2019 yılında satışa çıkmıştır. Fransız otomobil üreticisi Peugeot, iki yüzyılı aşkın süredir uluslararası arenada başarıyla boy gösteren bir markadır. Rifter, en yeni teknolojiler ile donatılan ve son dönemde SUV araçlara duyulan ilgiden yola çıkarak tasarlanan herkese hitap eden bir otomobildir. Önden görünümünde yükseltilmiş motor kapağı, sportif çizgileri ve yerden yüksekliğiyle bir SUV arabayı anımsatan Peugeot Rifter tasarımıyla ticari araç formuna yeni bir yorum getirir. Yeni nesil motorlarıyla hem doğada hem şehirde iyi bir performans aracı olan Peugeot Rifter özellikleri bakımından iş ve özel yaşamda birlikte kullanılabilen bir konfor yapısına sahiptir. Güvenlik ve sürüş dinamikleri açısından güncel teknolojileri bir arada barındırır.

Şık, Çevik, Modern ve Çok Yönlü Peugeot Rifter

Peugeot’nun bir anlamda imzası sayılan aslan pençesi arka farlar, Rifter’ın karakteristik görünümünü ticari aracın ötesine taşıyan en önemli detayların başında gelir. Dış tasarımda dikey ızgarası, LED gündüz farları, 17 inç alüminyum alaşım jantlar ve onu tamamlayan gri alüminyum tampon koruması çevik görünümünde öne çıkan diğer detaylardır.

Geniş iç hacmi arkada 3, önde 2 toplam 5 kişinin rahat bir yolculuk yapmasına izin verir. Hem arka koltukların hem ön yolcu koltuğunun katlanabilir özelliği içerde ihtiyacınıza göre büyük bir alan oluşmasına izin verir. Bu özellik Rifter’ı hem ticari olarak hem de tatillerde ailenizle konforlu yolculuklar için ideal kılar. İç tasarımda en dikkat çekici detaylardan biri aydınlatmalı ve ışık kemerine sahip cam tavandır. Cam tavanın perdeleri çekildiğinde özellikle gece yolculuklarında yarı saydam bir ışık yolculukları daha keyifli hale getirir. Cam tavanın kenar alanlarında yer alan gizli bölmeler ise eşyalarınızı koyabileceğiniz özel bir alan yaratır.

Ön bölümde yer alan yüksek sürüş paneli yola daha iyi hakim olmanız ve güvenliğiniz için düşünülmüş bir detaydır. Sürüş deneyimi konusunda geleceği gören Peugeot, i-Cockpit sistemini Rifter’da da kullanmıştır. Kompakt direksiyon, head-up gösterge paneli ve 8 inç kapasitif dokunmatik ekran  yolculuklarda elinizin altında yer alır. 180 derecelik renkli geri görüş kamerası otomobili rahatça park edebilmenize yardımcı olur.

Tasarım ve fonksiyonel kullanım yanında performansa göre ekonomik yakıt tüketimi vadeden yeni nesil BlueHDi dizel motorlar üç farklı seçenekten oluşur:

1.6 BlueHDi 100 hp manuel 5 ileri
1.5 BlueHDi 130 hp 5 manuel 6 ileri
BlueHDi 130 hp EAT 8 tam otomatik 8 ileri

Peugeot’nun son üretim platformu olan EMP2’ye inşa edilen Peugeot Rifter, kısa kaput yapısı ve özgün tasarlanmış şasesi ile konforu maksimum düzeyde tutarak sürüşü daha pratik hale getirir. En önemli sürüş özelliklerinden olan Advanced Grip Control sistemi ile olumsuz hava ve yol şartlarında bile size destek sağlar. Yol tutuşunun yeterli olmadığı seviyelerde çekiş gücünü zorlaştırmadan içinde bulunulan şartlara göre optimize eder ve yolculukları güvenli hale getirir. Sürüş deneyimine olumlu derecede katkısı olan Yokuş İniş Destek Sistemi, en dik rampaları düşük hızda kolaylıkla atlatmayı sağlar. Bunun yanı sıra Geliştirilmiş trafik işareti tanıma, acil fren destekli adaptif hız sabitleyicisi gibi daha birçok sürüş destek sistemi sayesinde Rifter ile yolculuklar daha güvenli hale gelir.

Dilediğiniz 2. El Peugeot Rifter Modeline OtoSOR Kolay Ödeme Seçenekleriyle Sahip Olun!

Henüz 2019 yılında satışı başlayan genç bir otomobil olması sebebiyle Peugeot Rifter ikinci el piyasasında rağbet gören bir modeldir. Hem ticari faaliyetler için hem de bir aile aracı olarak çok amaçlı bir kullanım sunan Peugeot Rifter 2. el fiyatları donanımsal özelliklerine ve kullanım durumuna göre değişir. Active, Allure ve GT-Line donanımlarıyla Peugeot Rifter farklı alternatiflere sahiptir. Hem şehirde, hem doğada kullanabileceğiniz Peugeot Rifter Stil paketleriyle ön koltukta katlanır masa, direksiyondan müzik kontrolü ve yağmur sensörü gibi ek özellikler sunar. İkinci elde en beğendiğiniz satılık Peugeot Rifter modelini minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade avantajıyla satın alabilirsiniz. OtoSOR ikinci el araç alımında sağladığı ödeme alternatifleriyle otomobili alma sürecinizi kolaylaştırır. Profesyonel kadrosu ve geniş bayi ağı ile OtoSOR başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde otomobilinizi teslim almanızı sağlar.

Siz de dileğiniz 2. El Peugeot Rifter modeline OtoSOR avantajlarıyla sahip olmak için OtoSOR'un kolay ödeme seçenekleriyle aracınızı hemen kullanmanın keyfine varın.