Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Spor arabalardan hoşlananların ilgisini çeken Peugeot RCZ modeli, tasarımı ve özellikleriyle öne çıkar. İlk otomobili 1948 yılında üreten Peugeot markası, Fransa’nın Paris şehrinde yer alır. Avrupa’nın 2. büyük araba üreticisi olan PSA grubu bünyesinde bulunan Peugeot, RCZ modelini 2009-2015 yılları arasında satışa sunmuştur. Spor tasarımı ve performansıyla hâlen ilgi gören model, kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başarır.

Şık Tasarımıyla Göz Dolduran Peugeot RCZ'i Yakından Tanıyın!

Şık tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla göz dolduran Peugeot RCZ ikinci el modeliyle spor araç tutkunlarının beklentilerini karşılar. Çift bombeli tavanı ve geniş arka camıyla eşsiz bir görüntüye sahiptir. Yere yakın karoseri ve çift renkli detaylarıyla öne çıkan araç, gençlerin ve genç hissedenlerin tercih edebileceği bir modeldir.

Sıra dışı olarak tanımlanan araç; önden çekişli ve özel jantlıdır. Araç, gövdesinin farklı yerlerinde konumlandırılan “R” harfi detayıyla ilgi görür. Tampon, far ve ızgaralardaki kendine has görüntüsüyle öne çıkar. Aynı zamanda iç tasarımında tercih edilen deri malzeme, üst sınıf bir konfor sağlar. Sürüş rahatlığı sunan koltuklar ve direksiyon, yolculuk sırasında rahat hissetmenize yardımcı olur.

Yüksek Performans Sunan Peugeot RCZ Özellikleri

Peugeot RCZ özellikleri ve konforlu sürüş deneyimiyle kullanıcıların tercih ettikleri modeller arasındadır. Aracın kendine has yapısına ek olarak incelikle tasarlanan detayları mevcuttur. Peugeot RCZ modelinin özelliklerini maddeler hâlinde inceleyebilirsiniz:

● Spor tasarım, içinde ve dışında kullanılan detaylarla göz doldurur.
● Motor hacmi ve yüksek performansıyla sınıfının üstün özelliklerini sergiler.
● Peugeot RCZ, otomatik ve manuel model seçenekleriyle kullanıcılara alternatif sunar.
● Coupe modeliyle iki kişilik olarak üretilmiştir.
● Peugeot RCZ 1.6 litre hacimli benzinli modeliyle yakıt tasarrufu sağlar.
● Spor kompakt olarak adlandırılan otomobilin gövdesi ve üstü farklı renk seçenekleriyle ilgi çeker.
● Bagaj üstü spoiler, otomobilin aerodinamik yapısını destekler ve hız kazanmasını sağlar.
● Direksiyon ve ön panelde kullanılan malzemeler hem estetik hem de kullanışlı olması açısından avantajlıdır.

Peugeot RCZ Fiyat Aralığı

Hız tutkunlarının tercih ettikleri spor araba modelleri arasında öne çıkan Peugeot RCZ, fiyat seçenekleriyle de beklentileri karşılar. Fiyat hesaplaması yapılırken farklı konular dikkate alınır. Bunlar arasında; aracın yaşı, donanım bilgisi, şanzımanı ve kilometresi öne çıkan başlıklardır. İkinci el Peugeot RCZ manuel modelini almak istediğinizde otomatik seçeneğine göre daha uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Aracın kullanım durumu ve değişen parçasının olup olmaması da satış fiyatını değiştirir.

Spor otomobil modellerinin tasarımı dikkate alınarak da fiyatı belirlenebilir. Üretim yılına göre küçük makyaj farklılıklarıyla satışa sunulan araçların fiyatları da buna göre değişir. Tasarımda kullanılan aksesuar ve donanım ayrıcalıkları fiyatın değişmesine sebep olur. İki kişilik spor model, farklı renklerde üretilir. Özel renkli mat tavanı ve gövdesi aracın estetik duruşuna katkıda bulunur. Bu da fiyatı etkileyen başka bir unsurdur. Bu durumda hayal ettiğiniz aracın özelliklerini ve bütçenize uygun fiyat seçeneklerini inceleyerek size uygun olanı bulabilirsiniz.

Hayalini Kurduğunuz Peugeot RCZ’ye OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Tasarımında kullanılan eşsiz detaylarla ilgi gören Peugeot RCZ, 2024 yılında hayalini kurduğunuz araba olabilir. Beğendiğiniz marka ve modeldeki araçları web sitesindeki ilanlar arasından inceleyebilirsiniz. Peugeot RCZ’yi satın almadan önce OtoSOR ayrıcalıklarıyla anlaşmalı firmalarda ekspertiz yaptırma şansınız mevcuttur. Böylece aklınızdaki tüm sorular yanıtlanır ve içiniz rahat bir şekilde işlemlere başlayabilirsiniz. Ayrıca OtoSOR’un 48 aya varan vadeli taksit avantajıyla ödeme sırasında bütçenizi zorlamadan hayalini kurduğunuz araca kavuşabilirsiniz.