Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Peugeot Partner Tepee Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Peugeot Partner Tepee, kompakt ve yetenekli bir otomobildir. Çok yönlülüğü, işlevselliği ve dayanıklılığı tek bir pakette toplar. Peugeot Partner Tepee, pratikliği ve sahip olduğu minimum maliyetleri ile öne çıkar.

Geniş bir iç hacme, ekonomik dizel motorlara ve üst düzey bir araç kitine sahiptir. Peugeot Partner Tepee, pratik özellikleri ile minibüs benzeri oranlara ve stile sahip otomobiller arasında ilk sıralarda yer alır.

Peugeot Partner Tepee'yi Tanıyın

Citroen-Peugeot grubu, Peugeot Partner Tepee'yi ergonomik sürüş konumu ve mükemmel görüş özelliklerinden yararlanarak üretir. 2008 yılında piyasaya sürülen model, otomobil ve minibüs birleşimindeki uyumun kanıtı olur. İnsan taşıma ve ticari araç özellikleri ile Peugeot Partner Tepee, iyi bir seçim olmaya devam eder.

Çok Yönlü Sürüş Deneyimi Peugeot Partner Tepee Modellerinde

Peugeot Partner Tepee, yol tutuşu ile rahat bir otomobilin sürüş deneyimini yaşatmayı başarır. İç mekânı çekici dokunuşlarla ferah ve konforludur. Seçim yapabileceğiniz iki donanım seviyesi bulunur. Giriş seviyesi olan Active, çelik jantlar, beş koltuk ve bir CD çalar ile donatılır. Daha üst düzey Allure ise, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine, alaşım jantlara ve çift bölgeli klimaya sahiptir. Dizel motorları ile daha ekonomik seçenekler sunar. Ayrıntılara özen gösterilen kabin tasarımında fonksiyonlar ve kontroller sürücünün kolayca erişim sağlayabileceği şekilde düzenlenir. Kullanımı kolay düğmeler, otomobile işlevsellik katar. Rahat bir sürüş için yükseltilip yakınlaştırılabilir direksiyon simidine ve sürücü koltuğuna sahiptir. Hafif direksiyon, park manevraları için kullanışlıdır. Süspansiyon ise, engebeli yol yüzeyleri ile etkili bir şekilde başa çıkar. İyi yalıtıma sahip iç kabinde motor ve yol gürültüsü son derece azdır. Arka alan yolcular için yeterli seviyede baş ve diz mesafesi sunar.

Yaklaşık 675 litrelik bagaj alanına sahip araba, koltuklar çıkarılmış haldeyken 3.000 litreye yakın devasa bir hacim sunar. Arka koltuklar ayrılabilir, katlanabilir, yatırılabilir ya da tamamen çıkarılabilir. Düz zemin ve yüksek tavan yüklemeyi kolaylaştırır. Bagaj alanına iki koltuk ekleyen yedi koltuklu versiyonda yüksek tavan hattına sahiptir. Tüm versiyonlarda standart olarak tavan rayları bulunur. Ancak opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan seçeneği modele, ilave 94 litrelik baş üstü depolama alanı ekler.
Tüm versiyonlarda ABS, fren yardımı, yolcu ve sürücü hava yastığı standart olarak bulunur. Ek olarak güçlendirilmiş devrilme koruması ve sesli emniyet kemeri hatırlatıcısı yer alır. Partner Tepee güvenlik için otomatik kapı kilitleri, merkezi kilitleme ve güvenlik kilitleri ile donatılır. Standart olarak sunulan sürgülü yan kapılar, rekabetçi liste fiyatları ve sağlam bir iç mekan gibi kullanışlı özelliklere sahip Peugeot Tepee, güvenilir ve çekici bir aile seçimidir. Büyük ön kapılar ve sürgülü arka kapılar, içeri ve dışarı çıkmayı kolaylaştırır. İyi düşünülmüş saklama alanları, sürücü ve yolculara eşyalarını rahat bir şekilde saklama imkânı verir.

Hayal Ettiğiniz Peugeot Partner Tepee’ye OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olabilirsiniz

Peugeot Partner Tepee çok yönlü özellikleri ile kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vererek onların beğenisini kazanmaya devam eder. Gerek iç mekân tasarımı, gerekse dış görünümü ile bütçe bilincine sahip otomobil, son derece iyi bir sürüş deneyimi yaşatır. Siz de işlevsel ve kullanımı kolay bir aile arabası istiyorsanız, Peugeot Partner Tepee fiyatları konusunda kapsamlı bir inceleme yaparak kararınızı verebilirsiniz. Peugeot Partner Tepee 2.el fiyatları, seçilen bazı donanım özelliklerine göre farklılık gösterebilir. 2. el Peugeot Partner Tepee satılık modellerini OtoSOR üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilir ve beğendiğiniz modele minimum %30 peşinat ve 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Peugeot Partner Tepee, aile yaşamının taleplerine son derece uyarlanabilir yapısı ile ikinci el araç piyasasında son derece sık tercih edilir.

Düşlediğiniz 2. el Peugeot Partner Tepee'ye sahip olmak için OtoSOR'da bulunan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.