Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Peugeot 308 Modelleri

Filtreler

15 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

15 adet ilan gösteriliyor.

Peugeot 308 modelleri rahat ve dengeli sürüş özellikleri, çevikliği ve şık iç mekan tasarımıyla dikkatleri çeker. İç mekan tasarımıyla birlikte otomobil stili de oldukça şıktır. Tüm bu özellikleriyle araç, klas ve yetenekli Hatchback seçeneklerini sizlere sunar. Otomobil 2017 güncellemelerindeki ekstra güvenlik teknolojileri, yeni bir dizel motor ve otomatik şanzıman özellikleriyle daha keyifli hale gelir.

Peugeot 308’in Geçmişi

Aracın lansmanı ilk kez 2007 yılında gerçekleştirildi. Markanın otomobil segmentine daha sportif bir görünüm kazandıran 307’nin zayıf noktaları belirlenerek inşa edildi. 2013 yılında yeniden tasarlanan ekonomik bir Hatchback görünümü kazandı. Yeni EMP2 modüler platforma sahip olan araç kompakt boyutuyla dikkatleri çekti. Ağırlığı 140 kg azaltılmasına rağmen otomobil gücünden hiçbir şey kaybetmemişti. Hatchback modelin satışa sunulmasından iki yıl sonra GTI modellerinin tanıtımı yapıldı. 11 mm daha alçak olan bu model çarpıcı ve sportif görünümüyle dikkatleri çekti. 2016’da da Peugeot 308 Sedan modelleri de satışa sunuldu. 2017’den bu yana araç sportif kasanın kompakt tasarımını ve Hatchback performansını bir arada sunar.

Peugeot 308’in Öne Çıkan Özellikleri

Peugeot 308 yeni modelleriyle en kompakt Hatchback seçeneklerini sizlere sunar. Klas iç tasarımı ve özel dış görünümü sayesinde üst sınıf otomobil modellerindeki lüksü yaşamanıza yardımcı olur. Aracın kullandığı EMP2 platformu, sürüş konforunu artırır. Her 308’de Bluetooth, dijital radyo, Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink akıllı telefon yansıtma özellikleri bir aradadır. Aynı zamanda hız sabitleyici, çift bölgeli klima kontrolü ve arka park sensörleri ve 9.7 inç ekrana sahip olan ekranla birlikte sizlere sunulur. Allure modelleri kısmen daha yüksek fiyatlıdır. Ancak spor koltuklar ve ön park sensörleri de donanıma ekler. Serinin en üstünde 19 inç alaşımlara ve bir dizi sportif dokunuşa sahip olan Peugeot 308 GTI yer alır. Peugeot 308 2. el satış avantajları tüm bu özelliklere hesaplı fiyatlarla ulaşma imkanını sağlar. Ayrıca tüm yeni modellerde aşağıdaki ortak özellikler ön plana çıkar:

  • Peugeot 308 fiyat performans açısından en ideal araçlardan birisidir. Standart güvenlik donanımı çoğu rakibini gerisinde bırakır. Birçok modelinde hız sabitleyicinin yanı sıra şerit ayrılma uyarısı, aktif şerit yardımı, kör nokta izleme ve otomatik acil frenleme gibi özellikler bulunur. Bunun yanı sıra marka Güvenlik Kartı ve Sürücü Yardım paketleri sunar.
  • Otomobil modelleri, sürücü ve ön koltuktaki yolcu için geniş bir alana ve büyük bir bagaja sahiptir.
  • Güçlü süspansiyonu ile fark yaratır. Zorlu virajlarda güçlü yol tutuşu sunmasının yanı sıra konforlu sürüş sağlar.
  • Tüm modellerde 9,7 inç dokunmatik ekran bulunur.
  • İç tasarım, yumuşak dokunuşlu piano black nüanslar ve metal süslemelerle son derece şıktır.
  • GTI seçenekleri hem dizel hem de benzinli formlarda son derece hızlıdır. Virajları daha kolay hale getiren sert süspansiyona sahiptir. Bunlarla birlikte, Peugeot 308 otomatik modelleri 2017’den sonraki seçeneklerde bulabilirsiniz. Tüm nitelikleri sayesinde otomobil, sürüş konforunu sevenlere ve ailelere uygun modelleri sizlere sunar.

Avantajlı Seçenekleriyle Peugeot 308 Modelleri OtoSOR’da

Kalitesi ve özellikleri ile 308, ikinci el piyasasının en çok aranan araç serileri arasında yer alır. Kişiye özel vade seçenekleriyle 2. el Peugeot 308 sizlere sunulur. Ayrıca, OtoSOR minimum %30 peşinat ve 48 aya varan ve size özel planlanan vade seçenekleriyle satın almada kolaylık sağlar. Satın aldığınız araç, başvurunuzun onaylandığı gün size teslim edilir. Ekspertiz işlemi ise OtoSOR’un anlaşmalı firmalar aracılığıyla OtoSOR’a özel fiyatlarla kısa sürede tamamlanır.

Hayalinizdeki araca sahip olmak için hemen şimdi Peugeot 308 ikinci el ilanlarını inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda OtoSOR’un vadeyle otomobil satın alma sistemiyle tanışabilirsiniz.