Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Önde gelen otomobil markaları arasında yer alan Peugeot 207 modeliyle karayolu trafiğinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Üstün performansı, güvenli sürüş avantajları ve estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Peugeot 207 ile seyahatlerinize keyif kazandırabilirsiniz.

Peugeot 207 Hakkında Her Şey!

Otomobil sektörünün öncülerinden biri olan Peugeot, piyasaya kazandırdığı çeşitli modelleriyle araba tutkunlarının beklentilerini karşılamayı başarır. 1810 yılında el aletleri üretimiyle hizmetine başlayan Fransız menşei marka, 1890 yılından günümüze kadar otomobil üreticisi olarak varlığını sürdürür. Uzun süredir otomobil piyasasında etkin bir rol oynayan Peugeot, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ürettiği otomobilleriyle kullanıcılarından tam puan almayı başarır. Kalitesi, güvenilirliği, yüksek performansı ve estetik tasarımıyla otomobil sektörünün öncülerinden biri olan Peugeot 207 model aracıyla adından övgüyle söz ettirir. Bulunduğu segment içerisinde en çok tercih edilen modellerden biri olmayı başaran Peugeot 207 2006-2014 yılları arasında üretilerek kullanıma sunulur. Tasarım ve üretim sırasında her bir detayı özenle düşünülen Peugeot 207, sürüş keyfini doruklara taşımanıza yardımcı olur. Sevdiklerinizle birlikte güvenle seyahat etmenize olanak tanıyan Peugeot 207, şehir içi ve şehirlerarası kullanım için uygun özelliklere sahiptir.

Kalitesi ve Üstün Performansıyla Öne Çıkan Peugeot 207 Özellikleri

Kullanım sırasında olumsuz bir deneyim yaşamamanız adına büyük bir hassasiyetle üretilen Peugeot 207, teknik ve tasarım noktasında üstün bir performans ortaya koyar. İlk olarak 2006 yılında üretilerek trafiğe çıkan Peugeot 207, B sınıfı otomobiller içerisinde yer alır. 1148 kg ağırlığı, 4030 mm uzunluğu ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunan Peugeot 207 otomatik ve manuel vites seçenekleri ile opsiyonel bir kullanım sunar. 5 kişilik aile aracı olarak tasarlanan Peugeot 207, 5 kapısı ile fonksiyonel tasarıma sahiptir. Hatchback gövde tipiyle trafikte göz alıcı bir şıklık ortaya koyan Peugeot 207 ile özgürlüğün keyfini çıkarabilirsiniz.

Geliştirilmiş teknik özellikleriyle sürüş sırasında olası olumsuz deneyimlerle karşılaşma ihtimalini minimuma indiren Peugeot 207, güçlü motoru ve düşük yakıt tüketimiyle her ihtiyaca yanıt vermeyi başarır. Zengin renk çeşitliliği sunan 2008 model Peugeot 207 ile tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanız mümkündür. Sizler de tercihinizi Peugeot 1.6 207 modellerinden yana kullanarak sevdiklerinizle birlikte ulaşım ihtiyacınıza güvenli ve keyifli bir şekilde yanıt verebilirsiniz. Trendy, Active, Sportium, Dynamic ve Premium paketleriyle her bütçeye hitap etmeyi başaran Peugeot 207 modellerine OtoSOR güvencesiyle kolayca sahip olabilirsiniz.

Hayalini Kurduğunuz 2. El Peugeot 207 Modelleri OtoSOR’da!

Ulaşım ihtiyacına güvenilir ve keyifli bir şekilde yanıt vermek isteyen bireylerin tercihleri arasında yer alan Peugeot 207, geliştirilmiş özellikleriyle araç sahiplerine ayrıcalıklı bir kullanım sunar. Başarılı yol tutuşu, dayanıklı üretim materyalleri, güçlü motoru ve çarpıcı tasarımıyla B sınıfı otomobile ihtiyaç duyan bireyler için öncelikli tercihler arasında yer alır. Temiz ve bakımlı araçların yer aldığı OtoSOR üzerinden sizler de hayalini kurduğunuz Peugeot 207’ye sahip olabilirsiniz.

İkinci el Peugeot 207 model araç arayışı içinde olan bireyler için cazip fırsatlar sunan OtoSOR, güvenli alışverişin öncü adreslerinden biri olmayı başarmıştır. Portföyünde çeşitli 2009 model Peugeot 207’lerin yer aldığı OtoSOR, farklı ihtiyaçlara sahip bireylerin gereksinimlerine etkili bir şekilde yanıt verir. OtoSOR’da yıl, model, km, renk gibi çeşitli değişkenlere göre farklılık gösteren 207 Peugeot 2010 modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. OtoSOR’un ayrıcalıklı satın alma koşullarıyla minimum %30 peşinat vererek hayalini kurduğunuz araca taksitle sahip olabilirsiniz.