Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Fransız otomobil markası Peugeot’nun en ikonik modellerinden biri olan Peugeot 206, kullanımı kolay yapısı, şık tasarımı ve kompakt özellikleri ile öne çıkar. Özellikle ülkemizde ve Avrupa’da en çok satan araç modelleri içinde yer alan Peugeot 206 oldukça hareketli bir ikinci el piyasasına da sahiptir.

Sıra Dışı Peugeot 206’yı Yakından Tanıyın

1998 yılında önceki Peugeot 205'in yerini alan Peugeot 206 Sedan, Hatchback ve iki kapılı Cabrio kasa seçenekleri ile sunulur. 2012 yılına kadar üretimde kalan model, dünya genelinde 8 milyondan fazla satış rakamına ulaşmıştır. Peugeot 206 2005 yılı itibariyle daha da popüler hale gelmiş, ayrıca yeni nesil sürüş özellikleri, fonksiyonel donanımları ve göz alıcı tasarım detayları sayesinde kompakt Hatchback sınıfının gözde modellerinden biri olmuştur.

Peugeot 206 modelinde her kullanım stiline uygun bir motor seçeneği mevcuttur. 1.4/1.6 HDI dizel ve 1.4/1.6 benzinli/LPG’li araçlar, piyasada en çok tercih edilen modeller içinde yer alır. Tek kapı spor bir araç sahibi olmak isteyenler ise benzinli 2.0 GTI seçeneğine göz atabilir. Beş ileri manuel vitese alternatif olarak sunulan Peugeot 206 otomatik vites seçeneği de kullanımı daha pratik hale getirir.

Peugeot 206 Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri Nelerdir?

Peugeot 206, kendine özgü sportif ve şık bir tasarıma sahiptir. 2010 Peugeot 206 ile 2004 model bir Peugeot 206 arasında ufak dokunuşlar haricinde ciddi bir tasarımsal farklılığın bulunmaması, onu zamanının ötesinde bir araç haline getirir. Aracın ön yüzünü ince farlar ve krom kaplı ızgara süslerken arka kısmında da sportif bir tampon, asimetrik stop lambaları ve bagaj kapağı spoyleri yer alır. Otomobilin gövde hatları düzgün ve aerodinamik, karoseri de oldukça hafiftir. İkinci el Peugeot 206 modellerinin bu özelliği yakıt ekonomisine ve yol tutuşuna katkı sağlar.

Aracın iç bölümünde ise kullanışlı bir kokpit bulunur. Üç kollu geniş direksiyonun hidrolik özelliğe sahip olması özellikle dar alanlardan geçerken ve aracı park ederken büyük kolaylık sağlar. Kapı üzerinde yer alan düğmelerden camları ve aynaları otomatik olarak ayarlayabilmek mümkündür. ABS, ESP ve hava yastığı gibi özellikler de aracın başlıca güvenlik donanımları arasında yer alır. Comfort, Executive, Fever, Urban, Premium ve X-line gibi modeller üzerinde cam tavan, koltuk ısıtma, deri döşeme ve ses sistemi gibi ekstra özellikler de bulunabilir.

Hayalinizdeki İkinci El Peugeot 206 Modeline OtoSOR Ayrıcalıkları ile Kavuşun!

Peugeot 206 modelleri hafif karoser, ufak boyut, geniş görüş açısı ve yakıt tasarrufu sağlayan motor seçenekleri ile özellikle şehir içi kullanımları için oldukça ideal bir araçtır. Peugeot 206 1.6 veya 1.4 benzinli motorların ve dizel motorlu modellerin de çok az yakıt tüketmesi, bu araçların başlıca avantajları içinde gösterilebilir. Yedek parçaların rahat bir şekilde bulunması da Peugeot 206 modellerinin piyasada kolayca alınıp satılabilmesine olanak tanır.

Her ihtiyaca ve bütçeye uygun olabilecek Peugeot 206 mevcuttur. Üretim yılı, donanım, renk, kasa tipi ve teknik detaylar açısından oldukça zengin bir model olan Peugeot 206 fiyat açısından da esnek seçenekler sunar. Aracın hasarsızlık durumu, kilometresi, genel kondisyonu ve motor sağlığı gibi detaylar da fiyat üzerinde etkilidir. İkinci el araç için en güvenilir adreslerinden bir olan OtoSOR ile siz de dilediğiniz ikinci el araca güvenle ve kolayca sahip olabilir, bütçe dostu kademeli taksit sisteminden yararlanabilir, %30 peşinat ile 36 aya kadar vadelerle ödeme yapabilirsiniz.