Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Pratik ve güvenli Opel Grandland X, geniş yapısıyla tüm modellerinde iyi bir donanımla öne çıkar. Uyumlu iç mekân tasarımı ve geniş iç bölümü ile SUV sınıfının en büyük modelleri arasında yer alır. Yumuşak dokunuşlu malzemeleri, parlak siyah ve krom efektli süslemeleri görsel estetik katar.

Bir aile SUV'u olan Grandland X, standart emniyet kiti ve genel kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çeker. Opel Grandland X iddialı fiyat ve performansıyla göze çarpar.

Opel Grandland X'i Tanıyın

Opel, Grandland X 2017 yılında tanıtıldı. Hybrid versiyonu ise 2019 yılında tanıtılan model,  PSA EMP2 platformu üzerine tasarlanmıştır. Alman otomobil üreticisi Opel, dünden bugüne Opel Grandland X 2021 ile kimliğini korumayı başarır.

Model; yeni, güncel revizelerle tasarımı, görünümü ve özellikleri ile uyumu yakalar. Aileler için modern ve canlı yapısı ile bir SUV'da isteyeceğiniz şeylerin çoğunu sağlayarak başarısını sürdürür.

Kolay Sürüş Deneyimi ve Diğer Özellikler Opel Grandland X Modellerinde

Şehirde kolay sürüşü ile şehrin sokaklarında güvenle dolaşmanıza izin verir. Otoyolda, rüzgâr ve yol gürültüsü makul seviyelerdedir. Grandland X kötü ve kaygan yüzeylerde oldukça rahat bir his sunan huzur verir. Tümsekli yollarda Grandland X yumuşak süspansiyonu iyi bir sürüş deneyimi sunar. Kavrama seviyeleri varyantlarda oldukça iyi ve düzenlidir.

Opel Grandland X iyi bir ileri görüş elde eder. Ön ve arka park sensörleri, standart bir arka görüş kamerası ile tüm donanım seviyelerinde standardın üstünde bir yapı sunar. Parlak LED farlar ve otomatik eğimli dikiz aynası tüm seride standarttır.

Rahat sürücü koltuğuyla iyi hizalanmış koltuklar ve direksiyon simidi ayarına sahiptir. Konforlu yapısı yüksek hissettiren bir his sunar. Destekleyici koltukları, bel desteğine sahip 16 yönlü ayarlanabilir ve ergonomiktir. Katlanır arka koltuklar standarttır. 514 litrelik bagaj, kullanışlı şekle ve genişliğe sahiptir. Ayrıca yüksekliği ayarlanabilir bagaj tabanı işlevsel bir kullanım ekler.

Modelde, uzun yetişkinlerin sığabileceği şekilde fazla baş ve diz mesafesinde ön boşluk bulunur. Arka boşlukta da diz mesafesi makuldür. Geniş iç mekânı ve düz zemini yolcuya bol alan sağlar. 

Gösterge paneli, kullanımı kolay klima kontrol düğmeleri ile mantıklı bir şekilde düzenlenir. Bluetooth ses akışının yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon yansıtma özelliğine sahip 7.0 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine sahiptir. Ekran grafikleri oldukça nettir. Ekranın altında fiziksel kısa yol düğmeleri ve hareket halindeyken rahatlık için direksiyon simidinde bulunan ses kontrolleri hoş bir dokunuş ekler.

Opel Grandland X 1.5 dizel, benzine göre düşük devirlerden daha güçlü bir şekilde hızlanır ve yeterince hızlı bir şekilde otoyol hızlarına çıkar. 1.5 litrelik dizelin düşük devirlerdeki güçlü çekiş gücü ve sessiz yapısı dikkate değerdir.

Grandland X; alaşım jantlar, ön ve arka park sensörleri, çift bölgeli klima kontrolü, hız sabitleyici ve otomatik farlar ve ön cam silecekleri ile birlikte gelir. Grandland X de altı hava yastığına sahip ve Euro NCAP tarafından beş yıldızlı güvenlik derecesi ile ödüllendirilir. Şeritten ayrılma uyarısı ile birlikte sürücü uyku hali uyarısı ve kör nokta uyarısı serinin hepsinde ortaktır. Her modelde bir alarm ve bir motor immobilizer bulunur. Opel Grandland X özellikleri ile yüksek bir yapı kalitesi sunar. Yan kısımları vurgulayan, arka tekerleklerden ve kaputtan yukarı doğru uzanan keskin çizgileri şık bir dokunuş katar.

Size Hitap Eden 2. El Opel Grandland X Modelleri OtoSOR’da!

Opel Grandland X fiyatları; seçilen model, motor ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre farklılık gösterir. Konforlu, sürüşü keyifli ve aileler için geniş alana sahip 2. el Opel Grandland X, araç piyasasında oldukça yoğun bir şekilde tercih edilir. Motor yelpazesi, geniş iç mekânı ve teknolojisi ile istenen özellikleri verir. 2. el araç piyasasında önemli bir yere sahip olan Opel 2.el Grandland X modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, 48 aya varan vade seçenekleri ve minimum %30 peşinatla uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Beğendiğiniz Opel Grandland X'e sahip olmak ve kolay sürüş deneyimini yaşamak için sistemimizde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.