Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

2017 yılına kadar bağımsız bir Alman otomobil üreticisi olan Opel, 2018 yılından itibaren Fransız grubunun bir üyesi haline gelmiştir. 1862 yılında Adam Opel tarafından kurulan şirket 1886 yılındaki ilk üretimi ise bisiklettir. İlk otomobil üretimini ise 1890 yılında yapan firma o günden bu yana hızla büyüyerek bir dünya markası halini aldığı görülür. 2018 yılından itibaren 37 binin üzerinde çalışanı olan otomobil devi, en büyük ilk 5 otomobil firması arasındadır. Ürettiği araçlar, kalitesi ve özgün tasarımları sayesinde dünya çapında birçok insan tarafından severek kullanılır. Opel markası dünya çapında 40’tan fazla modelde araç satışı yaparak kullanıcılara birçok seçim şansı sunar. Son günlerde ise Crossland modelleri en çok tercih edilenler arasında yerini alır. Siz de birbirinden farklı Opel Crossland modellerine sahip olmak için OtoSOR internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Birbirinden Güçlü Opel Crossland Modelleri

Opel Crossland modelleri kullanışlı özellikleri ve cesur görünüşleri sayesinde dikkat çeken ve tercih edilen bir ideal bir SUV’dur. Yenilikçi ve cesur tasarıma sahip araç, yoğun yaşantılara ayak uydurarak yolculukları zevkli hale getirir. Pratik ve geniş sürücü kokpiti, kaliteli malzemeleri, koltukları ve yüksek oturma pozisyonu sayesinde birinci sınıf yolculuk imkanı sunar. LED arka stopları ve stoplar arasında bulunan siyah şeritleri sayesinde güçlü bir görünüme sahiptir. Sürücülerin görsel olarak en çok dikkat ettiği şeylerin başında gelen jantlar Opel Crossland modelleri için özel tasarlanır. Jantlarda bulunan elmas kesim detaylar araç görünüşüne ayrı bir hava katar. Opel Crossland ESSENTIAL çift bölgeli otomatik klima, full led ön farlar, arka park sensörü ve dokunmatik ekranı ile dikkat çeken bir modeldir. EDITION modelinde ise AGR onaya sahip 8 yönlü sürücü koltuğu bulunur. Ön ve arka park sensörü, elmas kesim jantları, ön arka tampon koruması ve gümüş tavan rayları ile güven veren bir modeldir. ELEGANCE modelinde kör nokta uyarı sistemleri, gelişmiş park pilotu anahtarsız çalıştırma sistemi bulunur. Bu özellikleri ile kolay ve rahat bir sürüş sağlar. Opel Crossland X modeli şık tasarımı yenilikçi ön farları, geniş bagajı, çocuklar için eğlence sistemi sayesinde hem bireysel hem de aile arabası olarak çokça tercih edilir. Opel Crossland fiyat konusunda da geniş bir aralığa sahip olduğu için tercih sebebi haline gelir. Yıllarca kullanılsa bile ikinci el Opel Crossland araçlar kalitesinden ödün vermez. Hala ilk günkü kalitesi ve sağlamlığı ile size güzel bir sürüş zevki yaşatır. İkinci el Opel Crossland araçlara OtoSOR ayrıcalığı ile sahip olmak isterseniz sitemizi kolayca ziyaret edebilirsiniz.

Hayallerinizi Süsleyen İkinci El Opel Crossland Modellerine OtoSOR Farkı ile Sahip Olun

Opel Crossland modelleri son günlerin gözdeleri arasında yer alan araçların başında gelir. Bunun nedeni ise aracın sahip olduğu özellikler nedeni ile ikinci el piyasasında da oldukça fazla ilgi görmesidir. Acil frenleme sistemleri, yayaları veya gözden kaçırabileceğiniz araçları algılayarak kaza risklerini en aza indirir. Bu da güvenliği en üste çıkararak araca olan ilgiyi artırır. Diğer yandan Intel Grip Anti Patinaj sistemi sayesinde zemin ne olursa olsun yol tutuşunu uygun değerde tutarak kaza riskini azaltır. Durum böyle olunca ikinci el Opel Crossland modelleri ön plana çıkar.

OtoSOR’da Kefil ve krediye ihtiyaç duymadan istediğiniz Crossland modeli için başvuru yapabilirsiniz. En kısa sürede başvuru sonucunuz tamamlanır ve minimum %30 peşinat ödeyerek aracınızı 48 aya varan vade ile alabilirsiniz. Siz de OtoSOR’ un ayrıcalıklı fiyatları ile en kaliteli ve en uygun Opel Crossland modellerine sahip olmak istiyorsanız şimdi ilanları inceleyebilir OtoSOR’un vadeyle otomobil satış sistemiyle tanışabilirsiniz.