Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Geniş ve akıllı Opel Combo, konforu ve hayatı kolaylaştıran özellikleri ile dikkat çeker. Tasarımı, kompakt boyutları, aktif sürücü yardımları ve diğer üstün nitelikleri sınıfında lider konumu kazandırır. Yeni Opel Combo'nun tasarımı, işlevselliği hafif bir dokunuşla birleştirir. Bir otomobilde olmasını isteyebileceğiniz tüm gereksinimleri sunan geniş ve rahat yapısı dikkatleri üzerine çeker. Opel Combo fiyatları, avantajlı seçeneklerle ulaşabileceğiniz ve yeni nesil teknolojilerle tasarlanan bir otomobile sahip olmanızı mümkün kılar.

Opel Combo'yu Tanıyın

Opel Combo ilk olarak 1994 yılında üretilip beşinci nesli 2018 yılında piyasaya sürülen, kompakt ve çok işlevli yapısıyla göze çarpar. Yenilikçi otomobil, Combo Life, Combo Cargo olarak birkaç çeşitte sunulur. Farklı gövde stillerine sahip Opel Combo, üstün Alman teknolojisi ile günümüzde de efsane olmaya devam eder. Çok fazla alan, konfor ve yüksek derecede işlevsellik sunan beşinci nesli gereksinimleri fazlasıyla karşılar.

İşlevsellik, Konfor ve Tasarım Opel Combo Modellerinde

Yükleme bölmesinin içi son derece donanımlıdır. Kapasite açısından da en yüksek standartları ve beklentilerinizi karşılar. Farları ve şeffaf camları ile oldukça dikkat çekici ve şık bir silüet sunar. Çarpıcı aydınlatma logosu ile birleşen bu özellikler, ayırt edici bir Opel cephesi oluşturur. Combo araba, özellikle iyi tanımlanmış dış çerçevesi nedeniyle sağlam bir otomobil olarak karşınıza çıkar.

Güçlü yol tutuşu, sessiz ve yumuşak sürüşüyle, şehir içinde kullanım için uygundur. Ekstra süspansiyon yüksekliği kaygan kavşaklardan çıkarken sürüşü iyileştirir. Standart yokuş iniş kontrolü, otomobili kontrol altında tutmak için iyi bir iş çıkarır.

Opel Combo 1.3 litre dizel motor ve 1.4 litre benzinli motorun her ikisi de beş vitesli düz şanzıman ile donatılır. 1.6 litrelik motor ise, altı vitesli bir ünite ile gelir. 1.3 litrelik dizel motor, düşük tüketim için tasarlanan ekonomik bir seçimdir.

Rahat sürücü koltuğu mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatır. Daha yüksek oturma pozisyonu, büyük pencereler, önden ve arkadan harika bir manzaraya sahip olmanızı sağlar. Ayrıca manevra yapmanızı kolaylaştırır. Sürgülü arka kapılar, bir duvarın veya başka bir arabanın yanına park ettiğinizde oldukça kullanışlıdır.

Direksiyon simidi ayarlama seçenekleri, rahat direksiyon kullanımına yardımcı olur. Geniş yan aynalar dışarıyı görmenize yardımcı olurken, dilerseniz arka görüş kamerası eklentisinden de yararlanabilirsiniz.
Kabini konforlu zaman geçirmek için iyi bir mekân yaratır ve sürüşü kolaylaştırmak için çok sayıda güvenlik kiti mevcuttur. Bu güvenlik kiti, bir sürücü hava yastığı, kargo ve yolcu alanlarını ayırmak için tam boy çelik bir bölme, elektronik denge kontrolü, çekiş kontrolü, yokuşta kalkış desteği ve acil fren desteği içerir. Yolcu hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları opsiyonel olarak mevcuttur.

Ön kısmında bulunan çok sayıda eşya bölmesi, aracın içini düzenli tutabilmenize yardımcı olur. Arka kısmında kolay erişim ve çok sayıda kullanışlı yük taşıma seçeneği bulunur. 600 litre bagaj alanına sahip otomobil, arka koltukları yatırdığınızda 2.126 litrelik devasa bir alana sahip olmanızı sağlar.
Opel Combo, kalkış uyarısı ile şeritte kalma yardımı, hız işareti tanıma, çarpışma uyarısı ve yaya algılamalı otomatik acil frenleme, sürücü uyku uyarısı dâhil olmak üzere bir dizi güvenlik yardımı ile birlikte gelir.

Hayal Ettiğiniz Opel Combo'ya OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun

İyi kavrama sağlayan güvenli yol tutuşu ile Opel Combo ikinci el seçenekleri arasından gereksinimlerinize ve bütçenize uygun olan modeli tercih edebilirsiniz. Satılık Opel Combo fiyatları, seçilen motor ve ek özellikler gibi değişenlere bağlı olarak farklılık gösterir.  2. el Opel Combo, ihtiyaçlara çözüm sunan yapısı, kullanıcılarına sunduğu birçok avantaj ile otomobil piyasasında oldukça yoğun olarak tercih edilir. Opel Combo ikinci el fiyatları ve modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade fırsatları ile yeni arabanıza sahip olabilirsiniz. Siz de yeni teknolojilere uygun, pratik ve kullanışlı bir aile arabası arıyorsanız, iç mekana ve çok yönlülüğe önem veriyorsanız OtoSOR ilanlarını hemen şimdi inceleyebilir ve OtoSOR'un avantajlı fiyat ve vade seçeneklerine sahip güvenli satın alım sistemiyle hemen tanışabilirsiniz. OtoSOR’un başvurunuzu onayladığı gün aracınızı teslim alabilir ve sürüş keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.