Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Nissan X-Trail Modelleri

Filtreler

7 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

7 adet ilan gösteriliyor.

Popüler Japon otomobil markalarından biri olan Nissan, dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli araç modelleri ile bilinir. Markanın D segment SUV modelleri içinde yer alan Nissan X-Trail, geniş karoseri ve çok yönlü sürüş özellikleri ile dikkat çeker. Konforu, ferah kabini, yeni nesil donanımları ve performanslı motor seçenekleri ile öne çıkan X-Trail, uzun yolculukları keyifli hale getirir.

2000’li yıllardan günümüze üretimi devam eden Nissan X-Trail, sürüş ve konfor odaklı yapısı ile öne çıkar. 2000 – 2013 yılları arasında piyasaya sürülen birinci ve ikinci jenerasyon Nissan X-Trail modelleri, milenyum başında lansmanı yapılan Japon otomobillerinin karakteristik tasarım özelliklerini üzerinde taşır. Yerden yüksek şasi, köşeli hatlar, uzun stoplar ve yuvarlak farlar, ilk iki jenerasyonun tasarımını tanımlamak için kullanılabilir. 2013 yılında tanıtılan üçüncü jenerasyon X-Trail’ler ise tamamen yenilenmiş bir gövde ile gelir. Kokpiti simetrik bir şekilde kaplayan multimedya ekranı, üç veya dört kollu yenilenmiş direksiyon ve güçlü ses sistemi, yeni nesil X-Trail’ların ortak özellikleri arasında yer alır.

2021 yılında lansmanı yapılan dördüncü jenerasyon modeller ise X-Trail modellerinin klasikleşmiş detaylarını modern sürüş özellikleri ile birleştirir. Tamamen yenilenen iç kabin ve sürüş donanımları aracın premium yapısını güçlendirir. Orta kokpitte yer alan vites kolu, el freni, klima düğmeleri, kontrol ünitesi ve ayar butonları daha yüksek ergonomi sağlayacak şekilde geliştirilir. Direksiyonun üstüne ve yanına konumlandırılan sürüş destek sistemleri de kullanımı kolaylaştırır. Şerit takip asistanını aktif hale getirerek aracı güvenle iki şerit arasında tutmak ve adaptif hız sabitleme ile yarı otonom bir sürüş sağlamak mümkün olur. ABS, ESP, çoklu hava yastıkları, yokuş iniş-çıkış yardımı, kör nokta uyarı lambası, statik LED farlar ve aktif fren desteği gibi güncel donanımlar da her koşulda güvenle seyahat edebilmenizi sağlar.

Çok Yönlü ve Kullanışlı Nissan X-Trail Modelleri

Günlük kullanım, uzun seyahatler ve hafif arazi koşulları için tasarlanan çok yönlü Nissan X-Trail, geniş bir model yelpazesi ile gelir. Nissan X-Trail modelleri donanım seviyesine uygun olarak Platinum, Platinum Premium, Design, Black, Sky ve Skypack gibi seçeneklere ayrılır. Nissan X-Trail’i benzinli, hibrit veya dizel olarak satın alabilmek mümkündür. Çok satan modeller içinde yer alan 1.6 dCi dizel motor, X-tronic şanzımanı, 130 beygir güç ve 320 Nm tork üreten motoru ile dikkat çeker.

Nissan X-Trail 2022 ve Nissan X-Trail 2023 modellerinde sıklıkla yer verilen hibrit motor da popüler seçeneklerden bir diğeridir. X-Trail 1.5 DIG-T ve 1.5 e-4ORCE modelleri günümüzün en yenilikçi motor teknolojilerine sahiptir. Hybrid e-4ORCE motor ile gelen X-Trail modelleri, 213 beygir güç ve 525 Nm tork değerleri sayesinde her devirde üst düzey performans sağlar. Benzinli 1.3 DIG-T ve 1.5 DIG-T turbo motorlar da yüksek performans değerleri ile göz doldurur. Yeni nesil 1.5 DIG-T motor 163 beygir güç ve 305 Nm tork üretirken, 1.3 DIG-T motor da 160 beygir güç ve 270 Nm tork değerleri ile öne çıkar.

Hayallerinizi Süsleyen Nissan X-Trail Modeline OtoSOR Kolaylığı ile Sahip Olun

İkinci el piyasası hareketli SUV modelleri arasında bulunan Nissan X-Trail fiyat anlamında da oldukça esnektir. İkinci el Nissan X-Trail fiyat listesi aracın modeline, yılına, jenerasyonuna, motor türüne ve donanımlarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz de beklentilerinize en uygun ikinci el Nissan X-Trail modeline OtoSOR ayrıcalıkları ile sahip olabilir, OtoSOR müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla ekspertiz yaptırabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleri ile yeni aracınıza kavuşabilirsiniz.