Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Nissan Navara, iyi bir değer sunan, iyi donanımlı Pick-Up segmentinde yer alan bir araçtır. Bu model; gelişmiş arazi kabiliyeti ve artırılmış yük kapasitesi, teknolojisi, eksiksiz güvenlik özellikleri paketi ve rafine iç mekânı ile her zamankinden daha sağlam bir yapı sunar. Çoğu görevin üstesinden kolaylıkla gelen araç şık görünümü ile öne çıkar.

Nissan Navara'yı Tanıyın

Nissan arazi araçlarında çok uzun bir deneyime sahiptir ve en üst modellerinden biri Nissan Navara’dır. Nissan'ın hafif kamyon geçmişi 1920 yılına kadar uzanır. Navara, adını kuzey İspanya'nın Navarre bölgesinden alır. Çağdaş Navara, ilk olarak 1986 yılında iki kapılı bir araç olarak tanıtılan Nissan Navara, özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Yeni Zelanda, İspanya ve Tayland'da dünya çapında popüler bir seçim olmaya devam eder.

Nissan, güçlendirilmiş Navara serisiyle, sürekli gelişen, ayırt edici özellikleriyle yeni modeller üretmeyi sürdürür.

Rahat Sürüş, Üstün Performans Nissan Navara Modellerinde

Nissan Navara, dünya çapında beğenilen araçlardan biridir. Sürüş rahatlığı ve çok daha fazla yük taşıma kapasitesine sahip olması ile dikkat çeker. Gövdesi güçlü ve yüksek çekmeye dayanıklı çelikten yapılır.

Nissan Navara, SUV serisinden tasarım temalarına ve mevcut kamyonet sektöründeki en araba benzeri kabinlerden birine sahiptir. Bol alanlı, rahat koltuklu, yüksek teknoloji çözümlü iç tasarım detaylarıyla öne çıkar. Sıfır yerçekimine sahip koltuk teknolojisinden esinlenerek NASA tarafından tasarlanan koltuklarda ekstra konfor sizi bekler. Bu rahat koltuklar, uzun yolculukları çok daha keyifli hale getirir. Akıllı tasarımı ile iç mekânı, kullanımda birçok saklama alanı yaratır.

Navara, özellikle ticari araçlar için geliştirilmiş 2.3 litrelik dört silindirli bir dCi turbo dizel motordan güç alır. Yakıt açısından en verimli pikap olan Nissan Navara, çoğu Pick-Up tarafından kullanılan basit ve geleneksel yaprak yaylar yerine helezon yaylara sahip çok bağlantılı arka süspansiyon ile donatılır. Helezon yaylar sayesinde araç, benzersiz bir sürüş deneyimi sunar. Bu, direksiyon hassasiyetine ve yol tutuşuna yardımcı olur, virajlarda yalpalamayı azaltır ve Nissan'ı ani darbelerden etkilenmeye karşı daha duyarlı hale getirir. Ayrıca bu güçlü yaylar sayesinde yüksek taşıma kapasitesine de sahip olur.

Model, daha büyük ve güçlü ön disk frenlere sahiptir. Altı vitesli düz şanzımanı kullanımı daha keyifli hale getirir. İstenildiği takdirde yedi vitesli otomatik şanzıman seçeneği de tercih edilebilir. Yaptığı değişiklikler yük derecelendirmelerini ve güvenliği arttırır. Ortalama bir Pick-Up'dan daha keskindir ve iç özellikleri iyi belirlenmiştir. Ayrıca sınıfında lider yakıt ekonomisi ve 3,5 tonluk yük çekme kapasitesi sunar. Tüm Navara'lar da standart olarak dört tekerlekten çekiş bulunur.

Yeterince sessiz ve otoyoldaki performansı kesinlikle güçlüdür. Hafifliği, ekstra hıza sahip olmasını sağlar ve erken debriyaj aşınmasını önler.  Yükseltilmiş tüm bu özellikleri ve zenginleştirilmiş yapısı Nissan Navara'yı tercih etme sebeplerini arttırır. İyi arazi performansını tasarım ve teknoloji ile birleştiren modeller arayanlar için Nissan Navara farklı seçenekler sunar.

Üstün Destek ve Güvenlik Sistemlerine Sahip Nissan Navara Modelini Keşfedin

Keskin direksiyonundan güçlü motorlarına, gelişmiş destek ve güvenlik sistemlerine kadar, Nissan Navara sürmek için SUV tarzında sunulan başarılı Pick-Up'lardan biridir.

Yokuş kalkış ve iniş destek sistemleri güvenli sürüşe imkân verir. Kalkış sistemi eğimli yollarda kaymayı önler. İniş destek sistemi ise, frenleri kullanarak hızınızı sınırlamanıza ve yokuşları güvenle inmenize yardımcı olur.

4 tekerleğe etki eden ABLSD sistemi; karlı ve çamurlu araziler ve kaygan zeminlerde patinaj yapan araca fren uygulayarak performanslı sürüş yapmanızı sağlar.

Akıllı Çevre Görüş Sistemi, gövde de yer alan 4 kamera ile aracın kuşbakışı görüntüsünü verir. Ani fren sırasında direksiyon hâkimiyetinizi korumanıza yardımcı olan ABS fren sistemine sahiptir.

Çekiş Kontrol Sistemi, yola hâkim olmanızı sağlar. Motor gücünü azaltarak tekerleğe fren basıncı uygular. Bir başka şekilde gelen özelliği ESP ise, direksiyon hareketini ve frenleri izler. Şeritte kalmayı sağlamak için gerekli bir durumda yine aynı şekilde motor gücünü düşürür ve tekerleklere fren basıncı uygular.

Çok yönlü sağlam bir araç olan Nissan Navara çift bölgeli klima kontrol sistemi, sürücü ve yolcu sıcaklığını istenen şekilde ayarlamaya fırsat tanır.

Kolay anlaşılabilen düzeni ile üç boyutlu Gelişmiş Sürüş Yardım Ekranı, akıllı ve kullanıcı dostu bir bilgi-eğlence sistemini içerisinde barındırır.  Sistem, ihtiyaç duyduğunuz şeylere pratik bir şekilde hızlıca ulaşmanızı sağlar.

Size Hitap Eden 2. El Skoda Nissan Navara Modelleri Avantajlı Fiyat ve Taksit Seçenekleriyle OtoSOR’da!

Nissan Navara fiyatları; model ve donanım özelliklerine bağlı olarak değişir. Herkese uygun özelliklere sahip, beğenilen Navara modellerinin 2. el araç piyasasında da önemli bir yeri bulunur. Yerden yüksekliği, sudan geçme kabiliyetini artıran özellikleri ve performansı ile birçok beklentiye cevap verir. 2. el araçlar içerisinde oldukça sık tercih edilen Nissan Navara'nın ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, avantajlı fiyat ve cazip taksit seçenekleri ile bu performans deneyimini yaşayabilirsiniz.

Beğendiğiniz ikinci el Nissan Navara'ya sahip olmak için sistemimizde yer alan ilanları inceleyin ve OtoSOR'un avantajlı vadeli otomobil satın alım sistemiyle tanışın.