Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Mitsubishi L200, iyi bir değer ve geniş bir yetenek yelpazesi sunar. Genel boyutları, özellikle genişlik açısından kompakt olan Mitsubishi L200 Pick-Up son derece pratiktir. Yerleşik olarak gerçek bir arazi yeteneği vardır. Yol performansı ile asfalt üzerinde beklenen şekilde yetkindir.

Rahat sürüş tarzına uyan aracın kabini de geniş ve sağlam bir yapı sunar. Kullanıcıları tarafından oldukça güvenilir bulunan model, yüksek miktarlarda satış hacmi ile dikkat çeker. Mitsubishi L200 fiyat olarak avantajlı seçenekler sunar; ayrıca kapsamlı gövde tasarımı ile iç yükseltmelere sahip bir araçtır.

Mitsubishi L200'ü Tanıyın

1978 yılında üretilmeye başlanan L200 Tayland yapımıdır. 1986 yılına kadar Mitsubishi Forte olarak bilinir. 2014 yılında Mitsubishi, 2015'in başlarında satışa çıkacak olan tamamen yeni L200'ü tanıtır. Köklerine sadık kalınarak tasarlanan model, faydacı ruhunu yüksek konforla harmanlar. Mitsubishi L200 tek kabin ve çift kabin seçeneklerini ürün yelpazesine 2016 yılında ekler.

Mitsubishi L200, minimum bakım ve onarım maliyetleri oluşturacak şekilde dayanıklılık esasına uygun üretilir. Mitsubishi L200 4x4 fiyat seçenekleri ile de geçmişten günümüze özelliklerine uygun bir değer sunar.

Ayırt Edici Görünüm ve Çevik Arazi Özellikleri Mitsubishi L200 Modellerinde

Mitsubishi L200 off road, tüm ürün yelpazesinde standart olarak sunulan dört tekerlekten çekiş sayesinde zorlu arazi koşullarının üstesinden gelir. Denge kontrolünün nasıl davrandığını değiştiren seçilebilir arazi sürüş modlarına sahiptir. Denge ve çekiş kontrol sistemi, gücü en fazla kavramaya sahip tekerleklere yönlendirirken, önden ve arkadan savrulmayı düzeltmek için tekerlekleri ayrı ayrı frenlemeye izin verir. Yedi hava yastığı, ayarlanabilir bir hız sınırlayıcı ve römork denge yardımı da standart olarak dahil edilir ve denge kontrol sisteminin bir uzantısıdır. Temel modeller, gerektiğinde manuel olarak devreye sokulabilen ve kilitli bir arka diferansiyele sahip Easy Select yarı zamanlı 4x4 kurulumuna sahiptir. Yolda önden savrulmayı azaltmaya yardımcı olmak için normal sürüş sırasında arkaya eğimli tork dağılımını korur.

Mitsubishi L200 4x4, oldukça iyi bir şekilde sağlam hissettirir. Çeşitli renk tonları ve dokularla ambiyansı iyileştirme konusunda cesurca hareket eder. Birçok ayar sunan direksiyon simidi ve koltuk sayesinde iyi bir sürüş pozisyonu bulmak çok kolaylaşır. Mitsubishi L200 Crawler, yol tutuşu ve yüksek taşıma kapasitesi ile son derece yeteneklidir.

Sade bilgi eğlence sistemi kolay kullanım imkânı sunar ve USB bağlantı noktası içerir. Dokunmatik ekranında Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon uygulamaları standart olarak yer alır. Bu özellikleri, telefonunuzda iletişim, müzik ve uydu navigasyonu için belirli uygulamaları kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca araçta hangi sürüş modunda olduğunuzu gösteren bir ekrana sahip net bir gösterge paneli bulunur.

Ön koltuk alanında bolca yer ve saklama alanı bulunur. Büyük kapı bölmeleri, büyük bir torpido gözü, derin bir orta bölme ve iki bardak tutucu içerir. Arka kapı cepleri kullanışlı bir şekilde geniştir ve arka koltukların arkasında bir alet saklama alanı vardır. Düz katlanır manuel bagaj kapağının kullanımı, kolaydır. Mitsubishi, çoğu ihtiyaca uygun çeşitli yük yatağı örtüleri sunar.

Mitsubishi L200, MIVEC değişken valf zamanlaması, alüminyum silindir bloğu ve birçok başka ağırlık tasarrufu sağlayan tasarım özelliklerine sahip gelişmiş bir common-rail turbo dizel motora sahiptir. Son derece yüksek teknoloji ürünü üniteleri ile sağlam bir performans sunar. Çoğu L200 modeli kullanışlı bir geri görüş kamerası ile birlikte gelir. Euro NCAP çarpışma testlerinde dört yıldız alır ve yaralanmalardan koruma konusunda iyi bir iş çıkarır.

Size Hitap Eden 2. El Mitsubishi L200 Modelleri OtoSOR’da!

Mitsubishi L200 2. el fiyatları, seçilen model, motor ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre farklılık gösterir. Konfor, keyifli sürüş, geniş alan ve çevik sürüş gibi birçok özelliğe sahip Mitsubishi L200 ikinci el araç piyasasında oldukça yoğun bir şekilde tercih edilir. Model, hassas direksiyon ve etkileyici yakıt ekonomisi ile öne çıkar. 2. el araç piyasasında önemli bir yere sahip olan ikinci el Mitsubishi L200 modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Beğendiğiniz Mitsubishi L200 4x4 2.el fiyatlarını öğrenmek ve ona sahip olmak için sistemimizde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.