Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Mini Cooper Countryman Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

Şık tasarım ve güvenli sürüş deneyimini bir araya getiren eşsiz modeliyle tercih edilen Mini Cooper Countryman, BMW'nin Mini markası altında ürettiği ilk SUV türündeki araç modeli olarak öne çıkmıştır. 2010 senesinde araç tutkunlarına tanıtılan ve 2017'de ikinci nesil modelleriyle yenilenerek bir kez daha piyasaya giren Mini Cooper Countryman, şehir içi ve şehirler arası yollarda yolculuğunuzu keyifle tamamlamanız için gerekli bütün detaylara sahiptir.

Mini Cooper Countryman ile Güvenli Bir Sürüş Deneyimi Yaşayın!

Geniş iç hacmiyle ferah bir tasarıma sahip olan Mini Cooper Countryman, yol arkadaşlarınızın da konforlu bir şekilde seyahat etmesi için ayrıcalıklı bir deneyim vadeder. Güvenlik konusunda da üst düzey bir yaklaşımla üretilen Mini Cooper Countryman, Euro NCAP isimli güvenlik testleri kurumundan çarpışma testinde aldığı 5 puan (en yüksek puan) ile güvenlik konusunda da sınıfındaki diğer araçlardan ayrılır. Aracın sürüş asistanı sistemi kullanıcıya yaya uyarıları ve çarpışmayı önleyici uyarılar sunar. Ön camda yer alan kamera sayesinde yolculuk esnasındaki riskleri en aza indirebilir, iki adımlı uyarı sisteminden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ön kameradan tespit edilen ve uyarı sistemini çalıştıran bir risk esnasında tepki süresini kısaltmak üzere araç fren sistemini otomatik olarak hazırlar. Sert bir gövdeye sahip olan Mini Cooper Countryman, kolay katlanabilir yapısı sayesinde darbeyi emme konusunda da güven teşkil eder. İyileştirilmiş çelik ile üretilen Mini Cooper Countryman, yüksek gerilime dayanıklı yapısıyla güvenli yolculuklarınızda size eşlik eder.

Mini Cooper Countryman’in Gelişmiş Fren Sistemini Deneyimleyin!

Mini Cooper Countryman'in gelişmiş fren teknolojisi sayesinde aracınız üzerinde tam bir kontrole sahip olabilirsiniz. Aracın dört sensörlü, kilitlenmeyi önleyen yeni nesil fren sistemi ile kaygan yollarda bile güvenli bir şekilde otomobilinizi durdurmanız mümkün olur. Mini Cooper Countryman 2023'ün elektronik fren kuvveti dağıtımı (EBD) teknolojisi ile fren kuvveti, aracın ağırlık dağılımına en uygun biçimde tekerler arasında dağılmasına olanak tanır. CBC (viraj fren kontrolü) sistemi viraj dönüşlerinde dengeli bir şekilde hareket etmenize destek olurken aracın fren yardımı özelliği ise fren mesafesinin kısalmasına imkan verir.

Şık Tasarımı ve Konforlu Yapısıyla Mini Cooper Countryman Yollarda!

Kaliteli bir malzeme yapısı kullanılarak üretimi tamamlanan ve araç içi konforu en üst seviyede yaşatmak için kaliteli yumuşak deri malzeme kullanılarak üretilen koltuklarla donatılmış Mini Cooper Countryman, güvenlik kadar konforu da önceliklendiren anlayışı ile rakiplerinden ayrılır. Premium kokpit tasarıma sahip olan araç, sürüş deneyiminizi renklendirirken 8,8 inç boyutundaki ekranın yer aldığı ön konsol ile multimedya erişimine de imkan tanır. Mini Connected isimli araç içi navigasyon ve eğlence sistemi ile zorlu yollarda bile şıklık ve eğlenceden taviz vermeden keyifli bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

İkinci El Mini Cooper Countryman’e OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Sahip Olun!

Konfor, güvenlik ve şıklıktan taviz vermeden hazırlanan tasarımıyla ayrıcalıklı bir sürüş deneyiminin kapılarını aralayan Mini Cooper Countryman’e siz de OtoSOR fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Mini Cooper Countryman fiyat listesi, aracın modeline ve özelliklerine göre geniş bir yelpazede karşınıza çıkabilir. Mini Cooper Countryman fiyatları ve özelliklerine göre OtoSOR web sitesi üzerinden filtreleme yaparak hayalinizdeki aracı araştırabilir, OtoSOR’un anlaşmalı ekspertiz firmaları üzerinden beğendiğiniz otomobilin ekspertizini avantajlı fiyatlarla yaptırabilirsiniz. OtoSOR ile siz de %30’dan başlayan peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleriyle hayalinizdeki otomobili evinizin konforunda hızlı bir şekilde bulabilir, başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde ise hayalinizdeki araca kavuşabilirsiniz.