Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Mini Cooper Modelleri

Filtreler

11 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

11 adet ilan gösteriliyor.

İngiliz otomobil tasarımcısı Alec Issigonis’in tasarladığı Mini Cooper, 1959 yılında British Motor Company tarafından piyasaya sürüldü ve piyasaya sürüldüğü günden itibaren sansasyon yaratarak bir kült haline geldi. Minimum karbon ayak izi ve maksimum performans ilkesi ile yola çıkan Mini Cooper, modern ve özgün tasarımıyla dikkat çekti. Günümüzde BMW üretim tesislerinde üretimi devam eden Mini Cooper modelleri ikinci el piyasasında da en çok ilgi gören modeller arasında yer alıyor.

Mini Cooper’ın Tarihçesini Keşfedin

Mini Cooper en çok satan İngiliz araçları arasında ilk sıralarda yer alıyor. İlk olarak 1959 yılında üretilmeye başlanan ve 1999 yılına kadar aynı modelde üretilen Mini Cooper, 2001 yılında BMW bünyesine geçti ve modernleştirilerek yeniden tasarlandı. BMW tarafından 2. jenerasyonu piyasaya sunulan Mini Cooper’ın özgün ruhu ve efsanevi kökeni korundu. Böylece BMW sayesinde birinci sınıf marka kalitesini gözler önüne serdi. Mini Cooper’ın 3. jenerasyon modelleri ise 2006 yılında piyasaya tanıtıldı. Ayrıca Mini Cooper geçmişten günümüze hem günlük kullanımda hem de profesyonel yarışlarda popülerliğini, kalitesini ve güvenirliğini kanıtladı. İrlandalı yarış sürücüsü Paddy Hopkirk 1964 yılında Monte Carlo Rallisini Mini Cooper sayesinde kazanarak şampiyon oldu.

İkonik Tasarım ve Üstün Performans: Mini Cooper

Benzersiz kompakt boyutu ve ikonik tasarımı ile popüler olan Mini Cooper, üstün sürüş performansıyla da en çok tercih edilen araba modellerinden biridir. Mini Cooper büyük yuvarlak farları ve karakteristik hatları ile retro bir görünüm sunar. 2011 Mini Cooper modellerinin yer aldığı 3. jenerasyon Mini Cooper serisi birçok teknolojik özellikle donatılmıştır ve üstün kaliteye sahiptir. Bu jenerasyondaki birçok Mini Cooper otomatik viteslidir. Mini Cooper 2004 modelinin de yer aldığı 2. jenerasyon ise manuel viteslidir. Mini Cooper modellerinin en önemli özelliği ise üstün bir yakıt tasarrufu sağlamasıdır. Dizel ya da benzinli motor seçenekleriyle Mini Cooper sürüş keyfinden taviz vermeden maksimum performans gösterir.

Mini Cooper modellerinin iç tasarımı da oldukça özgündür. İç tasarımında kullanılan kaliteli materyaller ve renkler dış tasarım ile uyumludur. Ayrıca sürücü ve yolcuların güvenliğini artıran güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bu güvenlik özellikleri arasında yaya algılama, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı asistanı, geri görüş kamerası, adaptif hız sabitleyici, otonom fren sistemi yer alır. Özellikle Mini Cooper 2020 ve üst modelleri üstün teknolojiye ve güvenlik sistemlerine sahiptir. Bu modellerde dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, otomatik park asistanı ve kablosuz şarj özelliği mevcuttur.

Hayallerinizdeki 2. El Mini Cooper Modellerine OtoSOR Fırsatları ile Sahip Olun

Retro tasarımı ve mükemmel sürüş performansı ile popüler olan Mini Cooper, hem şehir içi hem şehirlerarası kullanımda en çok tercih edilen kompakt modeller arasında yer alır. Özellikle Mini Cooper kırmızı ve 2022 Mini Cooper modelleri ikinci el piyasasında en çok araştırılan ilanların başında gelir. Siz de OtoSOR sayesinde ikinci el Mini Cooper satılık ilanlarını inceleyebilir ve uzman kadrosu aracılığıyla cazip seçeneklerden faydalanabilirsiniz. OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz kurumlarından ekspertiz randevusu oluşturabilir ve araç almadan önce yapmanız gereken işlemleri hızlı ve avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca minimum %30 peşinatla 48 aya varan vade fırsatlarından faydalanmanız ve otomobilinizi, başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde hızlı bir şekilde teslim almanız da mümkün. Siz de hayalinizdeki Mini Cooper ikinci el modellerine sahip olmak istiyor ve Mini Cooper fiyatlarını merak ediyorsanız OtoSOR’daki ilanları inceleyebilir ya da 0850 800 40 00 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.