Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Mercedes-Benz Viano Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Mercedes Viano, lüks stili, geniş alanı, çok yönlü koltukları ile en konforlu otomobillerden biridir. Çok yönlü cam ve yükseltilmiş sürüş sayesinde her yöne iyi bir görüş sağlar. Güçlü dizel motorları ile mükemmel bir yol tutuşu sağlamayı başarır. Geniş, konforlu uzun mesafe aile seyahatleri için güçlü bir çekiciliğe sahiptir. Mercedes Viano fiyatları, seçtiğiniz aracın teknik donanımına ve diğer özelliklerine göre değişebilir.

Mercedes Viano'yu Tanıyın

Viano'nun kökenleri Mercedes Benz tarafından piyasaya sürülen Vito modelinden gelir. Çok amaçlı bu otomobilin ilk nesli 1996 yılında satışa çıkar. Mercedes Viano modelleri, 2003 yılında deneyimi zenginleştiren değişikliklerle yükseltilerek piyasaya sürülen Viano, konforlu ve üst sınıf bir araç olarak tasarlanır. Otoyollarda uzun yolculuklar için uygun olan Viano, kalabalık seyahatler için işlevsel bir seçenek olmaya devam eder.

Çok Yönlü Tasarım, Geniş Alan Mercedes Viano Modellerinde

Kompakt, uzun veya ekstra uzun olmak üzere üç gövde ölçüsünde sunulan Viano, standart olarak yedi koltuklu olarak tasarlanır Orta ve üçüncü sıralara ekstra koltuklar eklenebilir. Herkes için konforlu olabilecek bir diz mesafesi vardır ve koltuklar çok rahattır. Tüm arka koltuklar, yolcuların ihtiyaçlarına göre diz mesafesini değiştirmek için ileri geri kaydırılabilir. Geniş bir oturma varyasyonu seçeneği vardır. Koltukların tümü kayar kılavuz raylar üzerinde hareket eder ve kamyonet benzeri bir yük alanı oluşturmak istiyorsanız hepsini çıkarmak mümkündür. Ek olarak koltuklar, mobil bir toplantı odası oluşturmak için birbirine bakacak şekilde ters olarak da takılabilir. Geniş bir aile aracı olarak iyi bir seçimdir. Tüm modellerde klima, elektrikli ön camlar, ikinci sıra havalandırma camları ve renkli camların yanı sıra uzaktan kumandalı merkezi kilitleme bulunur.

Viano Mercedes'de üç dizel motor mevcuttur. İkisi altı vitesli manuel veya beş vitesli otomatik şanzımana sahiptir. Çift sürgülü kapılar Viano'ya binmeyi ve inmeyi çok kolaylaştırır. Ayrıca dar otoparklarda çok kullanışlıdır. Büyük kapı cepleri, eşyaları saklamak için kullanışlıdır. Çatıya menteşeli bagaj kapağı, bagaj yüklerken ve boşaltırken yararlı bir koruma sağlar. İç mekânda deri döşeme, klima, hız sabitleyici, Bluetooth bağlantısı, dört ön hava yastığı ve elektrikli ön camlar bulunur. Tüm kabin donanımlarının dayanıklı şekilde yapıldığı kendini hissettirir. Viano'nun mekanik yapı kalitesi son derece yüksektir.

Gösterge paneli, Mercedes netliğini yansıtır. Okunması kolay panelde tüm ana kontrolleri sağlayan kısım mantıklı bir şekilde yerleştirilir. Viano, az motor gürültüsüyle, otoyolda sessiz ve rahat sürüş keyfi yaşatır. Park sensörleri isteğe bağlı olarak seçilen bir ekstradır. Yüksek sürüş pozisyonu, Viano'da ön ve yanlara iyi bir görüş sağlar.

Viano, 2008 yılında Euro NCAP tarafından tutulduğu çarpışma testinde dört yıldız alır. Standart güvenlik donanım paketi, elektronik fren gücü dağıtımlı ABS, elektronik denge, uzaktan merkezi kilitleme, ön ve yan hava yastıklarını içerir. 

Hayal Ettiğiniz Mercedes Viano’ya OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olun

Mercedes Viano 2.el fiyatları, seçilen modelin teknik ve donanımsal özelliklerine göre farklılaşabilir. Benzersiz stili ve çok yönlü, geniş ve pratik kullanımı ile Mercedes Viano ikinci otomobil piyasasında önemli bir yere sahip olur. Rahat ve konforlu bir aile arabası istiyorsanız ikinci el Mercedes Viano satılık modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, Minimum %30 peşinat ile 48 aya varan avantajlı vade seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Başvurunuzun onay aldığı gün içerisinde aracınızı teslim alabilirsiniz.
Benzersiz kullanım özelliklerine sahip 2.el Viano Mercedes performansını deneyimlemek için OtoSOR’daki ilanları şimdi inceleyebilir ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hayalinizdeki üst düzey performansa ve kusursuz tasarıma sahip olabilirsiniz.