Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Mercedes-Benz S Modelleri

Filtreler

8 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

8 adet ilan gösteriliyor.

Alman otomobil devi Mercedes-Benz tarafından 1954 yılında üretilerek kullanıma sunulan S serisi, üst sınıf bir Sedan olarak öne çıkar. Sınıfının önde gelen modelleri içerisinde yer alan Mercedes Benz S ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Klasik dokunuşları modern çizgilerle buluşturan Mercedes Benz S; konfor, estetik ve performans beklentilerinin tümüne aynı anda yanıt verir. Hem sürücü hem de yolcular için benzersiz bir deneyim ortaya koyan Mercedes-Benz S model araç ile seyahatlerinizi son derece keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Mercedes Benz S ile Lüksü Yakalayın!

Gelişen teknoloji yakından takip edilerek tasarlanan Mercedes Benz S, lüks tasarımıyla üst düzey bir görünüm ortaya koyar. Eşsiz far detayları, yüksek kaliteli alaşım jantları, karizmatik logo detayı ve otomatik gizli kapı kollarıyla alışılmışın dışında bir stil oluşturur. Klasik ve minimal görünümden taviz vermeyenler için ideal tasarım özelliklerine bünyesinde yer veren Mercedes-Benz S-Class ile benzersiz görünümün keyfini çıkarabilirsiniz. Standart ve AMG tasarım konseptiyle iki farklı kategoride satışa sunulan Mercedes Benz S, farklı donanım paketlerini çeşitli zevklerin beğenisine sunar.

Exclusive, Exclusive Süsleme ve Gece paketi alternatifleriyle aracınızı kişiselleştirmenize olanak tanıyan Mercedes Benz S, geliştirilmiş iç tasarımıyla da üstün bir konfor sunar. Geniş ve ferah oturma alanlarına sahip olan Mercedes Benz S AMG modelinin konforlu koltuk tasarımları, rahatlığınızı hedefler. Panaromik sunroof ile dinamik bir stil ortaya koyan Mercedes Benz S, zarif direksiyon simidiyle manevralarınıza kolaylık kazandırır. Sesli komut ve OLED dokunmatik medya ekranıyla talimatlarınıza yanıt veren Mercedes Benz S, sürüş sırasında maksimum konfor ve güvenlik elde etmenize olanak tanır.

Üstün Performans Sunan Mercedes Benz S ile Gücü Hissedin!

Mercedes Benz S Class, üstün güvenlik önlemleriyle sınıfının önde gelen araçları içerisinde yer alır. Aktif şerit takip yardımcısı ve Pre-Safe Plus özellikleriyle hem güvenli hem konforlu bir deneyim sunar. Sıkışık trafikte takip mesafesine ve öndeki aracın hızına göre seyrini ayarlayarak yükünüzü hafifletir. 9 ileri oranlı otomatik şanzıman özelliği ile son derece konforlu bir deneyim ortaya koyan Mercedes Benz S; 65 litrelik ana, 8 litrelik yedek dizel yakıt deposuyla verimli bir kullanım sunar.

100 km/s’ye ulaşma hızı 5,7 saniye olarak ölçülen Mercedes Benz S, gücü ayaklarınızın altında hissetmenize olanak tanır. Geliştirilmiş medya ekranı, cama yansıtılan sanal ekran ve kaliteli ses sistemiyle konfor beklentilerine de yanıt vermeyi başarır. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte güvenli yolculuğun tadını çıkarmanızı mümkün kılan Mercedes Benz S, yolculuk sırasında kendinizi evinizde hissetmenizi sağlar. Lüksten, kaliteden, güvenlikten ve üstün performanstan taviz verilmeden tasarlanan Mercedes Benz S ile sizler de benzersiz bir deneyim yakalayabilirsiniz.

Doğuştan Lider Mercedes Benz S Fırsatları OtoSOR’da!

Sedan sınıfının önde gelen araçları içerisinde yer alan Mercedes Benz S, klasik görünümü ve modern detaylarıyla kullanıcılarına eşsiz bir deneyim yaşatır. Son derece keyifli ve güvenli sürüşler sunan Mercedes Benz S seçeneklerine ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR, ikinci el Mercedez Benz S modellerini sizlere sunar. 2. El Mercedes Benz S sahibi olmak için OtoSOR üzerinden sizler de kendinize en uygun donanımdaki modeli belirleyebilirsiniz. Satın alma noktasında cazip fırsatlar sağlayan OtoSOR, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanıyla ayrıcalıklı bir deneyim sunar. Sizler de hayallerinizi süsleyen Mercedes Benz S serisine ait araçlara OtoSOR üzerinden ulaşabilir, ayrıcalıklı satın alma koşullarından yararlanabilirsiniz.