Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Mercedes-Benz GLB Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Pratik SUV Mercedes GLB; havalı tasarımını geniş iç hacmi ve yüksek teknoloji özelliklerine sahip dizaynıyla vurgular. Klasik bir duruş sergileyen model, hafif çizgilerle temiz ve modern bir görünüm sunar. Cesur ve verimli yapısı Mercedes GLB'yi geniş bir aile otomobili yapar.

Mercedes GLB sunduğu özelliklerle güvenilir bir değer yaratır. Güçlü ve tutumlu motorları lüks kabini ile ve rahat sürüşü ile birleşir. Kompakt aracın, arazi odaklı ve konforlu alan sunan tasarımı dikkat çeker.

Mercedes GLB'yi Tanıyın

2019 yılında Şangay otomobil fuarında tanıtılan GLB, güçlü genel performansını korur. G serisine benzer ancak son derece konforlu, uygun şekilde lüks, çekici teknolojileri ve kendine özgü stilleri ile diğerlerinden ayrılır.

GLB, Mercedes-Benz'in mevcut kompakt sınıf neslinin teknik özelliklerinden yararlanır. Şirketin en yüksek hacimli segmentlerinin başarı faktörlerini bir araya getirir.

Güçlü Genel Performans ve Olağanüstü Sürüş Deneyimi Mercedes GLB Modellerinde

Konforlu ve şık Mercedes-Benz GLB, şehir içinde avantajlıdır. Boyutu manevra yapmayı kolaylaştırır ve büyük çukurların gürültüsünü de oldukça iyi emer. GLB'nin büyük, performanslı ve güçlü silindirli bir motoru bulunur. Motor, sekiz vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman ve önden veya dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilir. Engelli yüzeylerin üzerinde oldukça rahattır.

Köşeli şekli, çok fazla alanı olduğunun açık bir kanıtıdır. GLB sınıfı oldukça geniş bir iç mekâna sahiptir. Erişim miktarı ve yükseklik ayarlı elektrikli ön koltuklar, çift bölgeli otomatik klima kontrolü, eğimli ve teleskopik direksiyon simidi ile standart olarak gelir. Direksiyon, doğru ve güven oluşturucu bir ağırlıktadır. Isıtmalı ve havalandırmalı koltuklar opsiyoneldir. Bagaj kapağı, hacimli nesnelerin yüklenmesini ve boşaltılmasını kolaylaştırır. Bagaj bölümünü genişletmek için koltuklar, bagaj bölümü zemini ile aynı hizada olacak şekilde alçaltmaya fırsat tanır. Mercedes-Benz GLB'nin büyük kare pencereleri önden ve yanlardan iyi bir görüş sağlar. Araçta farlar da dâhil olmak üzere LED ışıklar bulunur.

Mercedes'in MBUX sesli asistanına sahip dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi standarttır ve alıcılar çeşitli seçenek paketleri aracılığıyla GLB'yi daha da fazla teknoloji ve sürücü yardımı özellikleriyle donatabilir. 7,0 inç dijital gösterge ekranına ve dokunmatik ekrana sahiptir. Telefonu GLB'ye bağlamanın Apple CarPlay ve Android Auto, dört USB-C bağlantı noktası ve Bluetooth dâhil birçok yolu vardır. Bilgi-eğlence sisteminin, "Hey Mercedes" komutu ile etkinleştirilmesi sistemin önemli bir avantajı ve ayırt edici özelliğidir.

Mercedes-Benz GLB, uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritte kalma yardımcısı gibi güvenlik özellikleriyle birlikte sunulur. Otomatik acil frenleme, trafik işareti tanıma gibi kullanışlı sistemler her GLB modelinde bulunur. Ayrıca GLB Thatcham onaylı bir alarm ve anahtar tanıma sistemi ile birlikte gelir. Bu getirdikleriyle, Euro NCAP tarafından değerlendirildiğinde güvenlik açısından beş yıldız alır.

Size Hitap Eden 2. El Mercedes GLB Modelleri Cezbedici Taksit Seçenekleriyle OtoSOR’da!

Mercedes GLB fiyatları, seçilen model ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre değişir. Güçlü teknolojisi, konforlu sürüşü ve çarpıcı tasarımıyla Mercedes GLB 2. el modelleri her zaman tercih edilir. Model, teknik özellikleri ve ince detaylarıyla öne çıkar. Otomobil piyasasında oldukça geniş ve önemli bir yere sahip ikinci el Mercedes GLB modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Beğendiğiniz Mercedes GLB'ye sahip olmak ve benzersiz bu tasarımı deneyimlemek için sistemimizde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve OtoSOR'un uygun vadeli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışın.