Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Land Rover Range Rover Modelleri

Filtreler

0 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

0 adet ilan gösteriliyor.

Range Rover; muhteşem yol tutuşu, gösterişli iç mekânı ve istediğiniz seçimi yapabileceğiniz birçok opsiyonel seçenekle öne çıkar. İkonik bu araç her zaman arzu edilen, kaliteli ve saygı duyulan bir SUV olmaya devam eder.

SUV sınıfının en lüks araçlarından olan Range Rover’ın; limuzin benzeri lüks, etkileyici teknolojisi ve eşsiz off-road yeteneği onu sürekli favori hale getirir.

Çok Yönlü Range Rover'ı Tanıyın

Başlangıçta çiftlik gibi arazilerde iş yapmak için tasarlanan Range Rover, 1970 yılında piyasaya sürüldüğü günden bu zamana fazlasıyla gelişen yapısıyla dikkat çeker. İlk yıllarından bu yana sürekli gelişen ve değişen teknolojiyi kullanarak güçlü versiyonlarla derinlemesine kişiselleştirme seçenekleri sunar.

Range Rover, Jaguar Land Rover şirketinin amiral gemisidir ve bu nedenle geçmişten günümüze en lüks stil ve en yüksek donanım özellikleriyle gelir. 4x4'ün gösterişli görünümünü ve üst sınıf imajını dörtyol kabiliyeti ile birleştirir. Görünümünü lüks konforuyla çevrelerken her türlü arazi koşulunun üstesinden gelmesi otomobilin asıl hedefi olur.

Lüks Tasarım, Gelişmiş Sistemler Range Rover Modellerinde

Muhteşem görüntüsü, zarif iç mekânı, güçlü motorları ve rakipsiz arazi kabiliyeti, onu her şeyi yapabilen lüks bir otomobil isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek haline getirir. Araçta, değişen arazi koşullarında yardımcı olan ayarlanabilir sürüş modları da dâhil olmak üzere çok sayıda yüksek teknoloji kiti bulunur. Bir dizi kullanışlı özelliği ile Range Rover, büyük olmasına rağmen önemli ölçüde hafiftir; bu da daha hızlı, daha verimli ve daha iyi sürüş anlamına gelir.

Hafif, güçlü, tamamen alüminyum gövdesi dayanıklı bir sertlik ve kalite sunar. Büyük güç ve yüksek tork ile Range Rover, kilometreleri kolaylıkla işleyerek uzun yolculuklarda maksimum konfor sağlar. Düşük çekişte kalkış, her türlü zemin koşulunda yol alma kabiliyetini arttırır. Yokuş iniş kontrolü sayesinde zorlu ve eğimli yollarda kontrollü inişe imkân tanır. İki hızlı aktarım kutusu yine zorlu koşullarda hassas bir hız kontrolü sunar.

Çarpıcı dış stili LED aydınlatmalarla tamamlanır. Birçok far seçeneği sunan Matrix LED farları standart LED farlara oranla beş kat daha fazla ışık verir. Gelişmiş aydınlatma sistemi tasarım özelliklerini öne çıkarır. Etkileyici ve rahatlatıcı bir ortam oluşturur. Otomatik güneş koruyucu ile araçtan indiğinizde ya da kapılar kilitlendiğinde araç içi ısınmayı önlemek için güneşlikler otomatik bir şekilde kapanır.

Acil durum freni, şerit terk uyarısı, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, ön ve arka park yardımı gibi birçok standart sürücü desteği sunar. 360° Çevre Görüş Kamerası, aracı kullanırken, park ederken ve dar alanlarda manevra yaparken ekstra güven sağlar.

İleri Teknoloji ve Üstün Özellikler Range Rover Modellerinde

Touch Pro Duo bilgi eğlence teknolojisi benzersiz performansıyla yolculukları keyifli hale getirir. Android ve iOS uygulamalarından rahatlıkla erişebileceğiniz Land Rover iGuide mobil kullanım kılavuzu şeklinde görev görerek tüm sorularınızın yanıtını içerir.

Hava iyonizasyonu, araç içi atmosfere olumlu katkıda bulunur; klima kontrol özelliği, sıcaklık oranını istenilen şekilde ayarlamaya izin verir. Tüm bunlar yolcuların kendini iyi hissetmesini sağlar.

Ses tanıma özelliği yoldan gözlerinizi ayırmadan yola devam etmenizi sağlar. Merıdıan™ ses sistemi, çok sayıda hoparlör ile net, temiz ve güçlü seslere ulaşmayı mümkün kılar.

Araç içi hafızalı koltuklar geniş ve derin minderlerle maksimum seviyede konfor sunar. Elektrikli olarak açılan merkezi konsol, dört koltuğu uyumlu şekilde birleştirerek lüks entegre bir ortam yaratır. Ayrıca iç tasarımı dört koltuğu beş koltuk olarak kullanabilme özelliği sunar. 25 rahatlatıcı masaj programına sahip koltuklar, yorgunluğu önleyerek keyifli bir yolculuk geçirmenizi sağlar. Tasarım, arka koltukta opsiyonel seçeneklerle çok sayıda özelliğe sahip yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran sunar.

Kabin içerisinde bulunan çok sayıda saklama alanı kişisel eşyalara rahatça erişime olanak verir. Orta konsolda bulunan buzdolabı bölmesi, soğuk tutmanız gereken içecekleriniz için mükemmel bir alan ekler. Sağlam yapıya sahip su geçirmez bilezik Activity Key, aracınızın anahtarını unuttuğunuzda ya da anahtarı taşımanızın uygun olmadığı zamanlarda anahtar görevi görür.

Otomatik erişim yüksekliği özelliği aracı gerektiğinde 50 mm alçaltarak araca kolayca inip-binmeye imkân tanır. Geniş bir bagajı, erişimi kolaylaştıran kullanışlı teknolojileri ve sorunsuz, kolay ilerleme için bol miktarda çekme gücü bulunur.

Farklı modlara sahip araç, süspansiyon ayarlamaları yapmayı sağlar ve üst düzey konfor ve sürüş keyfi sunar.

Size Hitap Eden 2. El Range Rover Modelleri OtoSOR’da!

Range Rover fiyatları, seçilen model ve opsiyonel donanım seçeneklerine göre değişiklik gösterir. 2. el araç piyasasında fazlasıyla tercih edilen Range Rover herkese hitap eden uygun özelliklerde sunulur. Güven verici performansıyla fonksiyonel ve şık tasarım beklentilerin üstüne çıkar. 2. el araç piyasasında güçlü bir yere sahip olan Range Rover ikinci el modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, minimum %30 peşinatla 48 aya varan avantajlı vade seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz Range Rover'a sahip olmak ve bu üstün sürüş keyfini deneyimlemek için web sitemizde yer alan ilanları şimdi inceleyin ve vadeli otomobil satın alım sistemimizle hemen tanışın.