Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Otomobil piyasasına kazandırdığı şık ve çarpıcı tasarımlarıyla adından övgüyle söz ettirmeyi başaran Güney Kore menşeli marka Kia, ilk olarak 2017 yılında tasarladığı Stonic modeliyle öne çıkar. B segment SUV sınıfında yer alan Kia Stonic, benzersiz iç ve dış tasarımıyla estetik beklentilere yanıt vermeyi başarır. Üstün performansıyla gücü doruklarda hissetmenize olanak tanıyan Kia Stonic, konforlu sürüş deneyimini de beraberinde getirir.

Yeni Suv Tasarımı: Kia Stonic

Dinamik ve enerjik görünümüyle sportif tarzını desteklemek isteyen bireyler için cazip seçenekler sunan Kia Stonic 2022, konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi için ihtiyaç duyulan gereksinimleri karşılar. Dayanıklı ve sağlam malzemeler kullanılarak üretilen Kia Stonic 2023, güvenlik açısından üst düzey bir performans ortaya koyar. Benzersiz LED ön ve arka stop farları ile öne çıkan Kia Stonic, katlanabilir elektrikli yan aynaları ile büyüleyici görünümünü tamamlar.

Saten siyah ve krom ön ızgara detaylarıyla alışılmışın dışında modern bir görünüm ortaya koyan Kia Stonic farklı zevklere ve beğenilere hitap etmeyi başarır. Cool, Business, Elegance, Prestige donanım paketleriyle farklı bütçelere ve ihtiyaçlara yanıt vermeyi başaran Kia Stonic, renk noktasında da zengin bir çeşitlilik sunar. Galaksi Siyah, Alp Beyaz, Saten Gri, Perennial Gri, Duman Mavi, Spor Mavi, Mercan Kırmızı, Zeytin Yeşili gibi renk seçenekleri ile farklı beğenilere yanıt verir. Konforlu ve ferah iç tasarımı ile sizlere evinizdeymiş gibi hissettiren Kia Stonic ile sevdiklerinizle birlikte keyifli yolculukların tadını çıkarabilirsiniz.

Kia Stonic ile Sınırları Ortadan Kaldırın!

Gelişen teknolojinin son yenilikleri yakından takip edilerek tasarlanan Kia Stonic 2023, güçlü motor özellikleri ve teknik detaylarıyla sınıfının önde gelen araçlarından biri olmayı başarır. 1.0 TGDI, 1.2L DPI, 1.4L DPI motor seçenekleri sunan Kia Stonic 2021, kullanıcılarına manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı şanzıman seçimi tanır. Şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda gözlenen düşük yakıt tüketimi ile kullanıcılardan tam puan almayı başaran Kia Stonic 1.4 Cool, geniş iç ve dış hacmiyle görkemli bir görünüm ortaya koyar.

Dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ile seyahatlerinize keyif ve konfor kazandırmayı hedefleyen Kia Stonic, anlaşılır gösterge paneli ile sürüş detaylarını takip etmenizi mümkün kılar. Hafif ve yüksek hassasiyet sunan ısıtmalı Kia Stonic direksiyonu, soğuk havalarda ellerinizin daima sıcak kalmasına olanak tanır. Kia Stonic özellikleri içerisinde yer alan ve tasarruf sağlamak isteyen bireyler için cazip koşullar sunan start-stop teknolojisi, kısa süreli duraklamalarda motoru kapatarak yakıt tasarrufu sunar. Şerit takip asistanı ile hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi sunan Kia Stonic ile sizler de ulaşım ihtiyacınıza üstün performanslı bir araçla yanıt verebilirsiniz.

Eşsiz Kia Stonic Modelleri OtoSOR’da!

Eşsiz tasarımı, üst düzey konfor özellikleri ve yüksek performans gücüyle sınıfının en iyilerinden biri olmayı başaran Kia Stonic, zorlu yol koşullarında dahi maksimum güven sunar. Yol tutuş ve hakimiyeti noktasında herhangi bir zorluk yaşamanıza izin vermeyen Kia Stonic, sevdiklerinizle birlikte güvenli seyahatler gerçekleştirmenizi mümkün kılar. OtoSOR ile Kia Stonic seçeneklerine göz atarak siz de incelemenizi kolayca yapabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz Kia Stonic aracına minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksit imkanıyla ulaşmanızı mümkün kılan OtoSOR, güvenli alışverişin kapılarını aralar. Zengin bir ikinci el araç çeşitliliği sunan OtoSOR ile sizler de hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. OtoSOR bünyesinde bulunan ve farklı ihtiyaçlara uygun olan araçlarla ilgili detaylar için ilan açıklamalarına göz atabilirsiniz. Ayrıca çağrı merkezimize ulaşarak da araç alımı ve satışı hakkında bilgi alabilirsiniz.