Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Kia Sorento Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Kia Sorento, Güney Kore markası olan Kia tarafından ilk olarak 2002 yılında piyasaya sürülmüş bir orta sınıf SUV model araba serisidir. Dış görünüşü, teknolojik özellikleri ve motor performansı ile dikkat çeken model, büyük araç sevenler tarafından tercih edilir. Çok sayıda koltuğu bulunan araç, özellikle de kalabalık aileler için vazgeçilmez bir model olarak karşınıza çıkar. Serinin güncel Kia Sorento 2023 modelinin yanı sıra, 2005, 2006, 2008 ve 2022 seçenekleri de mevcuttur.

Kia Sorento’nun Öne Çıkan Özellikleri

SUV model olan Kia Sorento, keskin hatlara sahip tasarımı ile dikkat çeker. Modellerin ön tarafında devasa ızgara ve geniş bir kaput bulunur. Kia Sorento modellerinin boyutu ve teknik özellikleri birbiri arasında farklılaşır. 2022 ve 2023 modelleri; 4810 mm uzunluğa, 2110 mm genişliğe ve 1700 mm yüksekliğe sahiptir. Eski modellerden olan Kia Sorento 2005, 2006 ve 2008 modelleri ise 4567 cm uzunluğa, 1863 cm genişliğe ve 1724 cm yüksekliğe sahiptir.

Araçların iç mekânı da yenilikçi tasarımı ve kaliteli materyalleri ile ekstra konfor sağlar. Özellikle 2022 ve 2023 modellerinde yer alan 12,3 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran, yolculuk sırasında müzik dinlemek isteyenlerin en çok sevdiği özelliklerden biridir. Aynı zamanda araçların içerisinde çok sayıda saklama alanı da bulunur. Bunun yanı sıra 2005-2008 modellerinde bagaj boyutu 441 litre iken; 2022 ve 2023 Kia Sorento 608 litre bagaj boyutuna sahiptir. Ayrıca arka kol dayama, elektrikli camlar, fonksiyonel direksiyon ve hız sabitleyici özellikleri sayesinde Kia Sorento, yol boyu sizlere konforlu bir sürüş sağlar.

Kia Sorento off road araçlar, motor gücünü dört tekerleğin üzerine dağıtır. Bu sayede zorlu arazi şartlarında ya da asfalt dışı yollarda rahatlıkla ilerlemenizi sağlar. Kia Sorento 2005-2008 modelleri 168 beygir gücünde motorlara sahiptir. Kia Sorento 2022 ve 2023 modellerinde ise motorun beygir gücü 180’dir. Farklı özelliklere sahip Kia Sorento 2005, 2006, 2008 ya da 2023 modelleri arasından bütçenize ya da tarzınıza uyanları inceleyerek, anında araç sahibi olabilirsiniz.

İkinci El Kia Sorento Modeline OtoSOR Avantajları ile Sahip Olabilirsiniz!

Kia Sorento 2.5 CRDİ modeli de dahil tüm modeller kullanıcılara konforlu bir yolculuk imkanı sunar. Keskin hatlara sahip dış tasarımı ve güçlü motoru ile dikkat çeken araç, zorlu koşullara sahip yollarda sizi yalnız bırakmaz. Aynı zamanda konforlu koltukları ve kol yaslama bölümleri ile sizlere rahat bir yolculuk imkanı verir. Her modelinde bulunan geniş bagajı sayesinde de kalabalık yolculuklar için sizlere avantaj sağlar. Bu özellikleri göz önünde bulundurulduğunda Kia Sorento, ikinci el araç pazarında en çok tercih edilen modellerden biri olarak karşınıza çıkar. İkinci el Kia Sorento 2023 fiyat seçenekleriyle çeşitli modellerden birine sahip olmak isteyenler tarafından en çok tercih edilen platformlardan biri OtoSOR’dur. 

Güvenli altyapısı ve cazip seçenekleri ile onlarca alıcıya kolaylık sağlayan OtoSOR, kişiye özel taksit imkanlarına sahiptir. Geniş bayi ağına sahip olan OtoSOR’u ziyaret ederek çeşitli Kia Sorento modelleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade fırsatı ile dilediğiniz Kia Sorento ikinci el modeline başvurunuzun onaylandığı gün içerisinde sahip olabilirsiniz. Arabanızı alırken, OtoSOR anlaşmalı ekspertiz firmaları ile sadece OtoSOR müşterilerine özel avantajlı hizmetlerden de yararlanmanız mümkündür.