Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Kia Rio Modelleri

Filtreler

14 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

14 adet ilan gösteriliyor.

1944 yılında kurulan Güney Koreli otomobil devi Kia, sağlam ve yenilikçi araç modelleri ile dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alır. Markanın ikonik modellerinden biri olan Kia Rio; modern tasarımı, gelişmiş sürüş özellikleri ve cazip fiyat seçenekleri ile öne çıkar. B segment bir kompakt otomobil olan Kia Rio, günlük kullanımda yakıt verimliliği, dayanıklılık ve pratiklik arayan sürücülerin tercih ettiği araç modellerinden biridir.

Göz Alıcı Kia Rio Modellerinin Dikkat Çeken Özellikleri

1999 yılından günümüze dört farklı jenerasyonu ile yollarda olan Kia Rio Sedan ve Hatchback olmak üzere iki karoser seçeneği içinden tercih edilebilir. Kompakt tasarımı ve pratik sürüş özellikleri ile bilinen Kia Rio Hatchback modelleri, şehir trafiğinde ve dar sokaklarda rahat bir kullanım sunar. İkinci jenerasyonu temsil eden Kia Rio 2005 ve üzeri otomobil modelleri, 1.4 benzinli veya 1.5 dizel motor seçenekleri ile gelir. Kia’nın en çok satan B segment araçlarından olan Kia Rio 1.5 CRDi; Extend, Trend ve Comfort gibi donanım seviyelerine sahiptir. Aracın 110 HP beygir güç ve 235 Nm tork üreten dizel motoru, performanstan ödün vermeden ekonomik bir sürüş vadeder.

Yenilenmiş tasarımıyla bakışları üzerinde toplayan üçüncü jenerasyon 2012 Kia Rio; 1.0 TGDI, 1.25 CVVT, 1.2 MPI, 1.4 CVVT, 1.4 MPI ve 1.4 CRDi gibi farklı teknolojilere ve özelliklere sahip motor alternatifleri ile sunulur. Yeni nesil Kia Rio 2013 ve üzeri modellerde sportif, modern ve sofistike bir dış tasarım hakimdir. Aracın simetrik hatları ve agresif ön ızgarası ona sportif ve zarif bir görünüm kazandırır. Kompakt boyutlarına rağmen oldukça geniş ve ferah bir kabine sahip olan Kia Rio, konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. İnce detaylara sahip kabin, sürücü ve yolcular için geniş baş ve diz mesafesi sunarak hem şehir içi hem de uzun yolculuklarda konforu korur.

Yeni jenerasyon Kia Rio modelleri Cool, Elegance, Prestige, Concept, Comfort, Fancy ve Natty gibi çeşitli donanım seviyeleri sayesinde farklı kullanım stillerine uygun alternatifler sunar. İç ve dış tasarımda daha özgün bir görünüm sağlayan Sporty donanımı ise sportif tasarım isteyenler için ideal bir seçimdir. Ayrıca Kia Rio otomatik ve manuel vites olarak satın alınabileceği gibi benzin, benzin/LPG ve dizel yakıt seçenekleri içinden de tercih edilebilir. 

İkinci El Kia Rio Fiyatları

Kia Rio fiyatları aracın modeli, jenerasyonu, kasa tipi, donanımları ve sürüş özellikleri gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Kia Rio fiyat listesi içinde yer alan donanımlar da araç fiyatı üzerinde belirleyici role sahip olabilir. Kia Rio 2023 fiyat listesi, aracın donanım seviyesine ve özelliklerine uygun olarak çeşitli alternatifler sunar. En yeni model olan Kia Rio 2023 üzerinde sürüş deneyimini geliştiren dokunmatik ekran, bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto gibi bir dizi özellik bulunur. ABS, ESP, ASR, hava yastıkları, klima ve çelik jant gibi temel özelliklere ek olarak kör nokta uyarı ışığı, şerit takip asistanı ve çarpışma uyarı sistemi benzeri güncel güvenlik donanımları da yeni nesil Kia Rio modelleri üzerinde yer alır.

Hayalinizdeki İkinci El Kia Rio Modeline OtoSOR Ayrıcalıkları ile Kavuşun!

İkinci elin güvenilir adresi OtoSOR sayesinde siz de hayalinizdeki aracı satın almak için web sitesindeki ilanları inceleyebilir, OtoSOR anlaşmalı ekspertiz firmalarından OtoSOR müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla ekspertiz yaptırabilirsiniz. Vadeli satış hizmetinden faydalanarak kendinize en uygun ikinci el Kia Rio modeline minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vadelerle sahip olabilirsiniz. OtoSOR’un ayrıcalıklarla dolu dünyasından siz de yararlanmak isterseniz hemen ilgilendiğiniz araç için arama yapabilir, başvuru formunu kolayca doldurup hayalinizdeki araca başvurunuzun onaylandığı gün kavuşabilirsiniz.