Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Şehir içinde veya uzun yolda kendi aracınızı kullanmak pek çok kolaylık sağlar. Kia Picanto, şehir hayatında avantaj sağlayan tasarımıyla ailelerin ve küçük araç sevenlerin yeni gözdesi olarak öne çıkar. Kia, 1944 yılında Güney Kore’nin başkenti Seul’de kurulur. 1998 yılında Hyundai ve Daimler-Chrysler tarafından alınan Kia firması, bu tarihten sonra büyük atılımlara imza atar. 2004 yılında ilk kez satışa sunulan Kia Picanto modeli; tasarımında tercih edilen yuvarlak hatları ve mini kasasıyla ilgi görmüştür. Aynı zamanda Kia Picanto ikinci el seçenekleriyle araba satın almanızı kolaylaştıran alternatifler sunar.

Tasarımıyla Öne Çıkan Kia Picanto’ya Yakından Tanıyın!

Kia Picanto A segmentinde tasarımıyla pek çok kişinin tercih ettiği bir modeldir. Kia markasının en küçük modeli olarak büyük şehirlerdeki park sorununa çözüm olmayı hedefler. Farklı renk seçenekleriyle kullanıcılara tercih hakkı tanır.

Arabanın keskin geometrik şekilde tasarlanan arka bölümü, Hatcback kasa tipiyle kullanışlıdır. Özellikle bagaj hacmi sayesinde depolama alanı konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Arka koltukların yatırılabilir olması eşya taşımak için avantaj sağlar. Böylece aracınızı farklı amaçlar için kullanma şansınız olur.

Geniş iç bölümü, konforlu ve rahat koltuklarıyla özellikle ailelerin seyahat etmesine olanak sağlar. Aynı zamanda araç önünde enlemesine uzanan ızgara ve ızgaranın farlarla birleşimi gibi farklı detaylarla işlevsel özelliklere sahiptir. Buna ek olarak kabarık çamurluk ve tampon bölümünde yer alan ek hava girişleriyle görüntüsü daha estetik bir hâle gelir. Kia Picanto 2023 modeli, küçük makyaj farklarıyla şirin modelin yeniden yorumlanması olarak değerlendirilebilir.

Teknik ve Donanım Özellikleriyle Beklentileri Karşılayan Kia Picanto

Kia Picanto, 4x2 önden çekişli modeliyle özellikle virajlı yollarda sürücülere daha kolay dönüş imkânı ve direksiyon hakimiyeti sağlar. Dış donanımda kullanılan alüminyum alaşım jantlar, estetik bir duruş sergilemesine destek olur. Ayrıca reflektör tipi, gündüz ve otomatik yanan farlar sayesinde yolu rahatça aydınlatabilirsiniz.

İç donanımdaki deri direksiyon simidi ve sürücü ön kol dayama bölümüyle seyahatlerde konforlu bir kullanım olanağı sunar. Direksiyon kumandalı multimedya sistemi ve USB girişini kullanarak dilediğiniz şekilde müzik dinleyebilirsiniz.

Aktif gergili ve yükseklik ayarı özelliğiyle öne çıkan emniyet kemeri, güvenli bir sürüş için olmazsa olmazlar arasında sayılır. Üç noktalı arka koltuk kemerleri, ISOFIX çocuk koltuğu ve hava yastıkları riskli durumları önlemek açısından avantaj sunar. Kia Picanto benzinli yakıt tipiyle şehir içi ve şehir dışı yolculuklarınızda tasarruf etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda otomatik ve manuel vites tipiyle farklı kullanıcılara hitap eder.

OtoSOR’dan Avantajlı Seçeneklerle Araba Alma Ayrıcalığını Yaşayın!

Kia Picanto modeli; mini tasarımı, geniş iç hacmi ve teknik özellikleriyle beğeni kazanır. Şehir hayatına uyumuyla öne çıkan araç, yakıt konusunda tasarruf yapmak için de idealdir. Sevdiklerinizle keyifli seyahatlere çıkmak ve eğlenceli yolculuklar yapmak amacıyla Kia Picanto modelini tercih edebilirsiniz. Kia Picanto fiyat listesini inceleyerek size uygun olanı belirleme şansınız olur.

Araç fiyatı; teknik özellikleri, iç ve dış donanımı, motor ve vites tipi gibi konulara bakılarak belirlenir. Model yılı da fiyatı belirlemede önemli olan bir unsurdur. Kia Picanto 2024 yılının ilk çeyreğinde yeni makyajlı modeliyle ülkemize giriş yapmayı planlamaktadır. Bu durum ikinci el fiyatlarını da etkileyebilir.

Vakit kaybetmeden Kia Picanto ikinci el seçenekleri arasından hayalinizdeki otomobili bulabilirsiniz. %30 peşinatla ve 48 aya varan vade seçenekleriyle beğendiğiniz özelliklere sahip olan aracı satın almak için OtoSOR web sitesini inceleyebilirsiniz. Bütçenize uygun Kia Picanto fiyat listesiyle hayalinizdeki otomobile hemen kavuşabilirsiniz.