Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Kia Cerato Modelleri

Filtreler

10 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

10 adet ilan gösteriliyor.

Tasarımı ve teknik özellikleriyle yolculuklarınızı konforlu bir hâle getiren Kia Cerato, kullanıcıların beğenisini kazanır. Kia markası, 1944 yılında Seul’da kuruldu. Firma, Güney Kore’nin ilk otomobil ve bisiklet üreticisi olarak tüm dünyada ilgi görür. 2003 yılında piyasaya sürülen Kia Cerato modeli, geniş bir kitleye ulaşarak ilgiyi üzerine çekmiştir. Şehir içi ve şehir dışında keyifli seyahatler yapmak amacıyla bütçenize uygun fiyatlarla satışa sunulan ikinci el Kia Cerato alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

Modern Tasarımıyla Dikkat Çeken Kia Cerato'yu Yakından İnceleyin!

Kia Cerato modern tasarımıyla dikkat çeken özelliklere sahiptir. Düşük tavan yapısı, güçlü ve dinamik duruşunu destekler. Aynı zamanda motor üstü kabin tasarımıyla aracın ön bölümünün şık bir silüet kazanmasına yardımcı olur.

Farlar, tampon ve sis lambalarıyla sürüş sırasında avantaj sağlar. Bunlara ek olarak arka tampon ve arkadan yanlara doğru uzanan farlarıyla hoş bir görüntü sergiler. Kia Cerato 2017 yılında modelde yaptığı küçük makyaj değişiklikleriyle güncellendi. Kia markasının ikonik görüntü veren “kaplan burunlu” ızgara bölümü, siyah detaylarıyla daha da belirgin hâle geldi.

Kia Cerato modeli; benzinli ve dizel seçenekleriyle farklı alternatifler sunar. Şehir içinde veya dışında kullanım durumunuza göre araç tercihinizi yapabilirsiniz. Yakıt tasarrufu sağlayan Kia Cerato ile yolculuğun keyfini sürebilirsiniz. Aynı zamanda aracı park ederken kolaylık sunan ön ve arka park sensörü sayesinde kalabalık şehir hayatında sıkıntı yaşamazsınız.

Güvenliği Ön Planda Tutan Kia Cerato

Kia Cerato modeliyle güvenliği ön planda tutar. Bu kapsamda; ön yolcu, perde, sürücü ve yan hava yastıklarıyla sürüş sırasında yaşanabilecek riskleri minimum seviyeye getirmeyi hedefler. Çarpışma testlerinde de başarılı olan model, seyahatleriniz sırasında sizi ve sevdiklerinizi güvende tutmaya yardımcı olur.

ABS ve EBD gibi fren ve süspansiyon desteğine sahiptir. Hız sabitleme ve yokuş kalkış sistemiyle farklı koşullara uyum sağlar. Aynı zamanda Kia Cerato, otomatik ve manuel seçenekleriyle kullanıcılara alternatif sunar. Ön sis farı ve acil fren farı gibi avantajlı lamba ve aydınlatma çeşitleriyle değişen hava durumu karşısında tetikte olmanıza destek olur.

Geniş Gövde Tipiyle Aileniz için Avantaj Sağlayan Model: Kia Cerato

Sedan kasa tipiyle tasarlanan model, geniş iç bölümüyle aileler için de avantajlıdır. Sportif bir görünüme sahip olan Kia Cerato aynı zamanda genişlik, yükseklik ve uzunluk açısından da konfor sağlar. Vites kolundan camlara kadar her türlü detay düşünülerek hazırlanan model; hıza duyarlı, multimedya kontrolü sunan direksiyon simidiyle rahatlık vadeder.

Elektrikli aynalarıyla iklim koşullarına göre sürüş sırasında kolaylık sağlar. Aynı zamanda bazı modellerde bulunan geri görüş kamerası ve sunroof gibi işlevsel detaylarla kullanıcıların beklentilerini karşılar. Kia Cerato 2006 ve farklı yıllarda üretilen modelleriyle pek çok kullanıcının hayallerindeki araçlar arasında yer alır.

Beğendiğiniz Otomobili OtoSOR Fırsatlarıyla Satın Alın!

Kia Cerato, iç ve dış tasarımına ek olarak teknik özellikleriyle de pek çok avantaj sağlar. Aracın hasar durumu ve tasarımdaki detaylarıyla farklı fiyatlandırmalar söz konusudur. Modellerin paket kapsamı, fiyat değişimlerinde etkili olabilir.

Hayalinizdeki araca sahip olmak amacıyla öncelikle bütçenizi belirleyebilirsiniz. Sonrasında donanım ve teknik özelliklerine göre Kia Cerato fiyatlarını inceleyebilirsiniz. OtoSOR müşterilerine özel olarak hizmet veren anlaşmalı firmalardan ekspertiz yaptırma şansınız olur. Kampanyalı ve indirimli Kia Cerato fiyat listesi sayesinde bütçenizi zorlamadan dilediğiniz araca kavuşabilirsiniz. %30 peşinat ve 48 aya varan vade seçenekleriyle araç satın almak için hemen OtoSOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.