Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Güney Koreli otomobil devi Kia tarafından üretilen Kia Ceed, son yılların popüler araç modelleri arasında yer alır. C segmentinde bulunan Ceed pratik, verimli, dayanıklı ve yüksek performanslı bir aile aracı arayışında olanlar için idealdir. Sportif görünümü ve kompakt tasarımı ile oldukça dikkat çekici olan Kia Ceed modelleri farklı karoser ve motor seçenekleri içinden tercih edilebilir.

Çok Yönlü Kia Ceed’i Yakından Tanıyın

Üç farklı jenerasyonu ile yollarda olan Kia Ceed’in ilk modeli 2006 yılında üretilmiştir. İlk jenerasyonda yer alan yenilikçi teknolojiler ve pratik özellikler büyük beğeni toplamıştır. Avrupa pazarına uygun olarak üretilen Kia Ceed, geniş iç hacmi ve Station Wagon seçenekleri ile konforlu bir sürüş vadeder. Kia Ceed Station Wagon modellerine ekstra yükleme yapabilmek için koltuk konfigürasyonları da kolayca ayarlanabilir. Dinamik sürüş özellikleri ve başarılı yol tutuşu, aracı şehir içi kullanımına ve uzun yolculuklara uygun hale getirmiştir. Bazı modellerde yer alan bağımsız süspansiyon özelliği ise konfor ve yol tutuşunu bir üst noktaya taşır.

2012 yılında lanse edilen ikinci nesil Kia Ceed’ler, yenilenen karoseri ile tamamen farklı bir tasarıma kavuşmuştur. Petek tipi panjur, simetrik uzun farlar ve genişletilmiş stop lambaları araca sportif ve modern bir görünüm katar. 2018'de tanıtılan üçüncü jenerasyon Kia Ceed modelleri de dinamik görünümü ve tamamen yenilenmiş kabini sayesinde yeni nesil bir otomobilde bulunması gereken tüm özellikleri üzerinde taşır. Ağırlık merkezinin yere daha yakın olması ve çok yönlü süspansiyon sistemi sportif ve konforlu sürüşü destekler. Dört kollu direksiyon üzerine eklenen kontrol butonları, ses ve sürüş sistemlerine güvenli bir şekilde ulaşabilmenizi sağlar. Ön konsola dahil edilen geniş multimedya ekranı da navigasyona, mobil uygulamalara, araç bilgisayarına ve müzik sistemine ulaşabilmenizi kolaylaştırır.

Konfor ve Performansı Aynı Anda Sunan Kia Ceed Modelleri

Kia Ceed sahibinden araç modelleri geniş bir ürün yelpazesi ile gelir. Benzinli 1.0, 1.4, 1.5 ve 1.6 motor seçenekleri ile öne çıkan Ceed’ler her performans beklentisine uygun bir sürüş sunar. Turbo benzinli 1.5 motor Kia Ceed’ler 160 beygir güç ve 253 Nm tork değerleri ile sportif sürüş için idealdir. Yeni nesil 1.0 turbo benzinli Kia Ceed 2023 model araçlar da 100 beygir güç değerleri ile performanslı bir sürüş vadeder. Kia Ceed 1.6 CRDI dizel motor ise 136 beygir güç ve 320 Nm tork değerleri sayesinde hem performanslıdır hem de yakıt tüketimi açısından kullanıcı dostudur. Benzinli ve dizel motorlara ek olarak hibrit motor seçeneği de mevcuttur.

Kia Ceed otomatik vites ile satın alınabileceği gibi manuel vites ile de tercih edilebilir. Kia Ceed SW, Comfort, Concept, Cool, Elegance, Prestige, Motion ve Premium seçenekleri en çok tercih edilen donanımlar arasında gösterilebilir. Kia X Ceed ise sıra dışı tasarımı, Crossover özellikleri ve SUV karoseri ile yerden yüksek araçlardan hoşlananlar için iyi bir seçimdir.

İhtiyacınıza En Uygun İkinci El Kia Ceed’e OtoSOR Fırsatları ile Sahip Olun

Kia Ceed 2023 fiyat listesi aracın donanım seviyesine bağlı olarak farklılık gösterebilir. İkinci el Kia Ceed fiyat listesi de aracın yılı, modeli, kilometresi, motor türü ve kondisyonu gibi detaylara göre değişebilir. OtoSOR’da senetle Kia Ceed satın alma kolaylığı bulunur. Siz de hayalinizdeki Kia Ceed’e OtoSOR ayrıcalıkları ile ulaşabilir, OtoSOR’un anlaşmalı olduğu TSE onaylı ekspertiz firmalarından ekspertiz yaptırabilir, minimum %30 peşinat ve 48 aya varan taksitle Kia Ceed sahibi olabilirsiniz.