Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X
Macera dünyasında özel bir yere sahip olan Jeep Renegade, yolculuk esnasında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm seçeneklerle donatılmıştır. Yenilenen dış görünümü ile yolda fark edilmenizi sağlayacak bu SUV aracın ikinci el modellerini OtoSOR ayrıcalıkları ile bulabilirsiniz. Gelişmiş güvenlik özellikleri, yüksek performansı ve konforlu tasarımı ile öne çıkan Jeep Renegade, benzersiz bir deneyim sunar. 

Yenilenen Dış Tasarım ve Konforlu İç Tasarım Jeep Renegade’de!


Zamanın ötesinde yenilenen stili ile öne çıkan Jeep Renegade 2023, modern ve özgün çizgilere sahiptir. 16 inç, 17 inç ve 19 inç alaşım jantlar ile hem etkileyici bir görünüm sunar hem de oldukça güçlüdür. Trapez çamurluk kaplaması da lastiklere ve jantlara uyum sağlar. My Sky tavan sistemine sahip olduğu için açık havada sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz. LED aydınlatma sistemi, standart aydınlatmaya göre %50 daha iyidir. Bu sayede görüş mesafesini ve güvenliği artırır. Jeep Renegade 2022 model aracınızı yaşam stilinize uygun olarak kişiselleştirebilirsiniz. Kayak, doğa yürüyüşü ya da tırmanış yaptığınız zamanlarda tavan rayları ve taşıyıcı gibi aksesuarlar ile daha konforlu kullanım sağlar.

Akıllı iç tasarıma sahip olduğu için yolda ihtiyacınız olabilecek pek çok şey parmak ucunuzdadır. Ayrıca ferah ve geniş iç mekanında her durumda konfor elde edebilirsiniz. 8 yönde ayarlanabilir elektrikli ön koltuklar, ayarlanabilir bel desteği, ısıtmalı direksiyon simidi gibi özellikleri ile konforunuzu bir üst seviyeye taşır. Bagaj zeminini ve yapısını da ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirerek kullanabilirsiniz.

Teknoloji, Performans ve Güvenlik Denince Jeep Renegade


Jeep Renegade 2020 ile yolculuk yaparken her zaman bağlantıda kalmanın avantajını elde edebilirsiniz. Uconnect sistemleri sayesinde akıllı telefonunuza kolayca erişebilir, yol tarifi alabilir ve Parkview geri görüş kamerasını kullanabilirsiniz. 7” gösterge paneli ile ayarlarınızı rahatlıkla kişiselleştirebilirsiniz.

Güçlü performansı ile öne çıkan Jeep Renegade, hem benzinli hem de dizel motor seçeneklerine sahiptir. Yani hem günlük seyahatler hem de maceracı ruhlar için idealdir. Daha etkili bir güç için yeni motorları, verimli bir şekilde güç aktarabilir ve hassasiyet sağlayabilir.

Her zaman emniyetli bir şekilde sürüş yapabilmeniz için aktif ve pasif güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Ön ve arkada bulunan tam boy çoklu hava yastıkları, trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme ikaz sistemi, kör nokta izleme ve arka çapraz algılama sensörü, hız sabitleme, park güvenliği ve koruma gibi daha pek çok özelliğe sahiptir. 60’dan fazla güvenlik özelliği ile donatılmış olup maksimum emniyetli sürüş imkanı verir.

Jeep Renegade Sahibi Olmak OtoSOR Ayrıcalıkları ile Mümkün 


Jeep Renegade ikinci el seçeneklerini incelemek için hemen OtoSOR’dan başvuru yapabilir ve beğendiğiniz modeli satın alabilirsiniz. Hem performans hem konfor hem de güvenlik açısından sahip olduğu avantajlar ile öne çıkan bu araç, günlük kullanımda ve ekstrem alanlarda her zaman yanınızda olur. Sizi asla yarı yolda bırakmaz ve yeni yollar keşfetmenize olanak tanır.

Jeep Renegade fiyat olarak üretim yılı, motor özellikleri ve ek donanımlarına göre değişiklik gösterir. Farklı özelliklere ve fiyatlara sahip Jeep Renegade modellerini OtoSOR sayesinde inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz araca, çeşitli ödeme seçenekleri ve taksitle satın alma kolaylığı ile sahip olabilirsiniz. OtoSOR’un geniş bayi ağı ve aynı gün içinde teslim olanağı sayesinde hayallerinizdeki SUV araç olan Jeep Renegade’yi hemen satın alabilirsiniz.